Hırlı hırsız ayrı bir boyut tabii. Ama kızlarda genelde böyle bir durum da var.
Çok rahat olmama rağmen genelde tanışmak istemiyorlar. Lafı dolandırmam da direkt dikkatimi çektiğini ve tanışmak istediğimi söylerim.
Hırlı hırsız ayrı bir boyut tabii. Ama kızlarda genelde böyle bir durum da var.
Çok rahat olmama rağmen genelde tanışmak istemiyorlar. Lafı dolandırmam da direkt dikkatimi çektiğini ve tanışmak istediğimi söylerim.
Öyle toplum olarak soğuk tipleriz anca uygun şartlar ve ortam sağlanırsa bir şeyleri açığa çıkartabiliyoruz. Tabii ki herkesin uygun şartları başkadır
Mesela cafede canlı müzik yapsam daha kolay olur mu birini bulmam
Bilmiyorum güven vermiyor. Tanıdık olsun derken de mesela aynı okul dan olur çevreden olur ortamlaeda görürunce olabilir. Ama yüzü aşina olmalı. Diğer türlü güven vermemesini geçtim bir şey hissedemiyorum ben.
Mesela ben cafede canlı müzik yapsam daha kolay mı olur birini bulmam
Olabilir potansiyel var o işte bulman için. Bulmak da değil birileri gelir yüzün gözün iyiyse
Cevap
2Cevap
Or. s. p. gibi görünmek istemedimiz ve karakterimiz olduğu için erkek sora dicek ki e bu bana böyle yaklaşıp yakinlasiyorsa kim bilir kaç erkeğe böyle yapmıştır sora nanay
Yani evet haklısın
Çünkü bir anlamı yok. O an sadece bedenini görüyorsun. Bu onu istemen için yeterli olmamalı diye düşünüyorum.
O anki tavır bir nebze de olsa ipucu verir. Kimse kimseyi tanıyamaz zaten yakın arkadaş bile olsan. Öyle olsa herkes birbirini çok iyi tanır mutlu evlilikler yaparlardi
Elbette ama bir izlenim yapılmalı. Tanışmaya gelen biri önce kibarken, reddedilince hakaret edebiliyor.
Yok, ben özellikle rahat olurum ve giderim, sevmeme hakkı vardır karsimdakinin. Ama yine fikirleri değişmez genelde 😂
Sadece bir kere kızın birinin numarasını almıştım. Belki 70 defa reddedildim. Kiz gelip telefonunu uzatmisti çok şaşırmıştım.
Ben samimi bulmuyorum ama tercih meselesi
Saçmalar çünkü kadınlarda mantık arama, sen kadın olarak çevrendeki erkeklerle doğuştan mı tanıştın ilk başta o da yabancıydı
Haklılar bir yerde. Rahat kızlar genelde bara gider. Dışarda tanismayi istememeleri doğal
Bana anlatma kadınları rahat kız olmakla bara giden kız olmakla gram alakası yok dışarı illa ki senden de benden de etkilenen tonla kız oluyordur bakışıyorsundur yani bu karşı cinsten etkilenmek ne bileyim cinsellik istemek sadece erkeğe özgüymüş gibi hala Ortadoğu kafasından vazgeçin ama bir kadının yanına gidince senden etkilense bile büyük ihtimalle cevap vermeyebilir bunun güvenle müvenle alakası yok özgüvensizlik ve gururla alakası var kadında
Yapacak bir şey yok. Denk gelme meselesi.
Kadınları çok da asagilamamak lazım. Çünkü Avrupa gibi rahat bir yer değil burası. Yarın öbür gün aile yemeği olsa kız "internetten tanıştık" demek istemez veya sokakta tanıştık demek istemez. Kadınlar bu konuda erkekten daha fazla gururlu. Kadına bakış acimizda sorun var bizim. Aile yapılarında problem var. Kız çocuğunu bastirirsan yalan söyler, evden kaçmak için evlenir sırf, yoksa kızlar da ister günübirlik çok rahat ilişkiler peşinde koşmayı.
Zaten bu ülkede kadınlar mutsuz olduğu için her şey kötüye gidiyor. Mutsuz kadın mutsuz evlilik yapıyor mutsuzluk çocuğa da yansıyor çocuk da kendini toplayamiyor mutsuz evlilik yapıyor o da çocuğuna aktarıyor bu mutsuzluğu.
Güven açısından korktuğumuz için temkinlik davranmayı tercih ederiz
Yanaşabilir var öyle kızlar
yani saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?