Biri veya birileri tarafından istenmeyince nasıl tepkiler verirsiniz? Üzülür müsünüz? Kırılır mısınız? ya da üzer veya kırar mısınız? Kendinizi suçlar mısınız mesela?

Biri veya birileri tarafından istenmeyince nasıl tepkiler verirsiniz? Üzülür müsünüz? Kırılır mısınız? ya da üzer veya kırar mısınız? Kendinizi suçlar mısınız mesela?
Reddedilmeyi olgunluk ile karşılarım ama hayatımda kimseye teklif etmem ben yani aşka zaten inanmıyorum sadece karşılıklı çekim olursa olur o zaman da zaten sevdiğim kadının beni sevdiğinde emin olurdum. bunun dışında aşk konusu dışında birinden yardım istediğim zaman ise zaten yardım etmek zorunda değiller bu yüzden de teşekkür ederdim ikinci kez sormazdım kimseye ya da bir şey istemezdim kimseden bir daha.
Tek taraflı çekim olması durumundan bahsediyoruz işte. Şu ana kadar olmaması olmayacağı anlamına gelmez ki
Ben olacağını sanmıyorum abla
Belli olmaz bu işler Barış
Kendimi biliyorum diyelim abla
Koreliyse dünyam yıkılır ama normal birisiyse unuturum
Yaa😂seni bi gün harbiden yicem bak😬
Rica ederim bebiş
Cevap
9Cevap
Hiç his mayan bir duygu. Utanırim bu yüzden çok fazla istekte bulunmam
İlk cümleni anlamadım. Evet insanı utandıran bir durum.
Valla ben de anlamadım klavyenin azizliği, ne yazmışım ben öyle 😀
Haha
Çözdüm. ne yazdığımı. Hiç hoş olmayan bir duygu yazmışım. 🤣🤣🤣🤣
Hahaha 🤣ancak mı çözdün? Ben de bi üç beş kere baktım bişey çıkaramadım.
🤣🤣🤣 Tarifteydim oyle bakınca simdi cözebildim 😀
Normal de yazdığımı da zor okuyorum 😀
Reddedilme korkusuyla 1.5 yıl ses çıkarmayan biri olarak sabrın sonu selamet olduğu gerçeğini öğrenmis biriyim
Normal karşılarım… yakmam kendimi ne bilim yerden yere vurmam olmuyorsa olmuyordur..
Kafaya takmam. Normal karşılarım.
Erkekler bu konuda daha mı tecrübeli acaba?
Olabilir
Üzülürüm ama çok da takılmam
Hayır kendi kaybeder 😉
Olursa ekime olmazsa mikime modundayim
Yaş yere basmam 😅
Hergün yağmur yağıyo kuru yerimiz kalmadı maalesef 😅
Ben kupkuruyum tuzum da kuru😀
Umursamam.
Şaşırmadım
6666. his😅
Olağan ~ ℳ
Normal