10. Ben 10 yaşımdan öncesini hatırlamam ama 10 yaşımdan itibaren çok şey bilirim. Ailemin ve çevremin ne bok olduğunun farkındaydım. Bu günlerin bilincinde hareket etmeyi çok isterdim. Sadece derslere ihtimam gösterip, Şile'de yatılı şekilde turizm okurdum, sonrasında zaten hayatım otomatik olarak kurtulurdu.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Benim şimdi ki aklım olsa ben geriye dönmek istemezdim tam tersi şu an ki yaşım ile sadece ileri gitmek isterdim yani geleceğe çünkü dönüp baktığım zaman geçmişte bana göre zaten bir şey yok. gitsem bile bir şey değişmezdi. hatta tamamen başka farklı bir hayatım olması gerekiyor mutlu olmak için bunun için de başka bir ülke de başka bir aile de doğmam gerekirdi. yani kısaca her şeyin değişmesini isterdim ben sadece. geçmişe gitmek saçma
18'li yaşlarıma, enerjinin en zirve olduğu dönemler. Pek öyle büyük hatalarım oldu diyemem, zaten oldu bitti aklı başında bir gençtim. Ama hayattan keyif alma konusunda şu an çok daha bilinçliyim, daha tasasız daha umursamaz , anın keyifni doya doya yaşayan biriyim şu an
Dönmek istemem, yaşanması gerekiyordu o zaman yaşandı, ne o zaman yaptıklarımı geri alıp düzeltmek isterim ne de şimdi olduğum kişiyi değiştirmek, her şey olması gerektiği gibi benim için
Anaokulu yıllarıma döner bana zorbalık yapan çocuklardan intikam alırdım hayatta değiştirmek istediğim çok şey var bütün hayatı sil baştan yaşamak en iyisi ve benim hayatım kesinlikle yaptığım ilk seyahatte başladı yani şuanki tecrübemle o yıla döner herşeyi sil baştan yaşardım
Tamda suanki aklımla kesinlikle lise sıralarında geri dönmek isterdim. Çünkü hayatın için en büyük seçimlerin orada başlıyor.. doğru bölüm düzgün arkadaşlar ergen saçma sapan aşklar ve tabiki üniversite sınavları..
17 yaşıma dönmek isterdim daha olgun, mantıklı ve birileri için kendimi yıpratıp yıllarımı harcamak yerine kendime vakit ayırırdım. O yaşın, anın ve zamanın kıymetini bilerek dolu dolu yaşardım