Hayır ailede yoktu ama çocukluk ve ergenlik döneminde okulda mahallede zorbalık gördüm bunların çok etkili olduğunu sanmıyorum ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu bana doğuştan gelen genetik ve kalıtsal bir özellik maalesef hiç açılamadım sosyalleşemedim zamanla daha da içime kapandım kendimi hep kapattım
Demek ki senin fıtratın böyle Sadece seni doğru kişiler doğru bir şekilde yönlendirmemiş senden iyi bir edebiyatçı iyi bir yazar iyi bir şair olabilirdi mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendime ait bir hayatım yok ömrüm eve kapalı geçti gidiyor özgürlüğümü hissedemiyorum tutsak gibi yaşıyorum
Seni evden dışarı çıkmana engel olan şey nedir peki?
Utangaçlık çekingenlik içe kapanıklık kaygılar korkular sosyalleşememek öz güvensizlik yetersizlik hissi
Nasıl bir çocukluk geçirdin sen?
Utangaç çekingen içe dönük sessiz biriydim diğerlerinden daha içe kapanık asosyal biriydim hep kendimi geri çeken biriydim hâlâ aynıyım
Peki şiddet var mıydı aile içinde?
Hayır ailede yoktu ama çocukluk ve ergenlik döneminde okulda mahallede zorbalık gördüm bunların çok etkili olduğunu sanmıyorum ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu bana doğuştan gelen genetik ve kalıtsal bir özellik maalesef hiç açılamadım sosyalleşemedim zamanla daha da içime kapandım kendimi hep kapattım
Başka kardeşin var mı
Varsa onlar nasıl
Tek ben böyleyim utangaçlık dünyadaki başka birini daha bu kadar olumsuz etkilememiştir herhalde
Demek ki senin fıtratın böyle Sadece seni doğru kişiler doğru bir şekilde yönlendirmemiş senden iyi bir edebiyatçı iyi bir yazar iyi bir şair olabilirdi mesela
Benden hiçbir şey olmaz müzisyen olmak istedim onu da olamadım zaten
Bu vakitten sonra zor Sadece çocukken doğru kişiler tarafından doğru bir şekilde yönlendirilseydin Keşke
Artık umursamıyorum allahin dediği olur diyip mücadeleye devam
Her seyim dert benim.
Neyin mesela?
Psikolojim gidim, o gidik olunca her sey gidik zaten. Otomatik bka sariyo hersey
Nasıl bir çocukluk geçirdin?
boş ver ya uzun hikayler bunlar
Konuşmazsan, ölürsün.
Bütün sıkıntı çocukluğunda gizli
Onunla barışmaya bak
Değilse ölürsün
Bil bunu
ask olmadigi kesin
Güvensizlik
Kime ve neye?
Tüm erkeklere
Neden peki
Zamanında çok güvendim hep sırtımdan vuruldum artık kimseye güvenmiyorum
Her şeyi fazlası zararlı güvenmenin fazlası da zararlı bunu düşerek öğrenmişsin iyi tarafından bak En azından öğrenmişsin
Hatalarim.
Ne tür hata?
boş ver
Peki