Erkekler aralarında ne konuşur.. Biz kadınlar bir araya gelince konuştuğumuz konular bitmez.. Hatta bazen konuşacak konularımız bile kalır.. Peki erkeklerde bu durum nedir? Ne konuşuyorsunuz?

Erkekler aralarında ne konuşur.. Biz kadınlar bir araya gelince konuştuğumuz konular bitmez.. Hatta bazen konuşacak konularımız bile kalır.. Peki erkeklerde bu durum nedir? Ne konuşuyorsunuz?

Evet kişilik karakter her insan için önemli olmalıdır. ben diğer kişiler ne konuşur bilmem ama kendim için konuşursam ben genelde arkadaşlarım ile filmlerden ya da oyunlardan konuşuyorum yani klasik konular bazen de kitaplar oluyor bazen de işte günümüzde yaşadığımız güncel olayları konuşuyoruz değişiyor yani. ama çoğu kişi farklı şeyleri sevdiği için her insan aynı konuları konuşmaz.
Erkekler arasında yapılan konuşmalar büyük ölçüde kişisel tercihlere, ilgi alanlarına ve arkadaş grubunun dinamiklerine bağlıdır. Her erkek arkadaş grubu farklıdır ve konuşma konuları geniş bir yelpazede olabilir. İşte erkeklerin kendi cins arkadaşlarıyla aralarında sıkça konuşabilecekleri bazı yaygın konular;
Halı saha maçına kimi çağıracağız onu konuşuruz maç diyince akan sular durur. Sinemadan, diziden filmden, maçtan konuşuruz
Bilmem mi hiç.. Bende maç konusu olunca sıkılıyorum genellikle..
Takım tutuyor musun 😄
Eskiden evet ama şimdi tutmuyor gibi bir şey..
Oo hayırlı olsun sonunda etiket gelmiş
Teşekkür ederim 😊
Cevap
8Cevap
Genellikle gezdim kişiler yaşı büyük insanlara manevi yönden akıl veren nasihat eden insanlar ,
Fitne fesat çok nadirdir hiç değilse yüzüne gülüp arkasından kötü konuşma sizdeki kadar olmuyor bu yönden iyiyiz böyle
Özel sohbetler yapmamaya gayret ediyorum, havaan sudan :)
Biz her konudan konuşuruz ya saçma sapan birbirine sataşmalar falan :)
Erkeklerin konularında limit yok. En son p*rno bile bağlanır olay
Erkek erkeğe muhabbet güzel olur
Merhaba nasilsın nokta.
Kesinlikle önemli tatlı olanlar aklımızı çekebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?