Hayat sizce hangi renk?

Çok anlamlı cevap bekliyorum herkesten buyrun?
Mor. İçine pembe eklenirse lila oluyor bahar gibi, pozitif olumlu güzel. İçine siyah eklenirse lacivert oluyor. Negatif karanlık, kış gibi. Yaşanılanlara bağlı renk değiştiriyor.
Teşekkür ederim eig
Şeffaf
Çok anlamlı
Cevap
25Cevap
Hayat benim için renksiz
B*k rengi
Hayatım bordomavi benim. Yalan dünya diye tabir edilen evren ile aramdaki çizgi Trabzonspor. Biliyorum ki dünya sınav için ve hayat geçici. Bununla birlikte dünya hayatı da yaşanması gerekiyor. Benim ise bu hayata dair en büyük tutkum bordomavi renkler. Bu renkleri hayatımın her noktasına taşıyorum. Aslında sadece ben değil tüm Trabzonlular ve trabzonspor sevdalıları böyle.
Hayat benim için rengarenk.. Çünkü insanlar her an aynı duygu içerisinde olmuyor.. Bazen çok mutlu iken bazen mutsuz olabiliyor.. Bazen ağlıyorken, bazen de üzgün olabiliyor.. Bazı zamanlar da ise çok heyecanlı olabilir.. Bu yüzden hayat rengarenk tir.. Her an hangi rengi yaşayacağımızı bilemeyiz..
Doğal olarak hayatda her duyguyu yaşarız zamanı gelir mutlu anılar yaşarken haliyle kötü anlilarimizda olur insanlar onlarca iyi olayla karşilaştikdan sonra herhangi bir kötü olayla karşilaşinca hayatlarının kötü oldugundan bahsederler kötü anılar olmasa iyinin bir kıymefi kalmazdı karanlık olmasa aydınlığın ne anlamı var hayat rengarenktir herkes için
Her mevsimin bir arada yaşanamadığı gibi, hayat rengimiz her zaman aynı olamaz... 🥀🥀🥀
Yeri gelir gecenin karanlığı gibi hüznü 🖤 yansıtır, yeri gelir beyazın ışığı gibi umudu ⚪ yansıtır, yeri gelir denizin altina indikçe o köyü maviliği gibi derin bir düşünceyi 💧yansıtır.
Hayatımız bir gökkuşağı 🌈 gibidir, her renk barındırıyor...
Koyu*
Hayat bana göre beyazdır beyaz bir kağıdı düşünün üstüne değdirdiğiniz kalemlerin hepsi iz bırakır ve o kalemlerin neler çizdiğine ne renklere bürüdüğüne göre o beyaz kağıt şekillenir değeri artar veya azalır bu yüzden hayat bembeyazdır onu değiştirmek kötü veya iyi yapmak sizin elinizdedir
Öncelikle simsiyah demek isterdim ama hayat bazen bize en ufak bir umuduyla renklerini gösteriyor o yüzden her renkten biraz var olmalı hayatın hepsi bir araya gelince de beyaz bir renge sahip olacaktır bence insan sonuçta bu hayatta her türlü zorluğu görür ve ardından ufakta olsa gerçekten mutluluklar bulur kendisini. Duygular insanların temelidir sonuçta ve her duygu bir rengi temsil eder. O yüzden bembeyaz (ölünce de zaten kefen giyiyoruz ve o da beyaz)
Gökkuşağı gibi rengarenk, hayat çok güzel yaz aylari geldi. sokaklar leylak kokuyor çocuklar gülüp oynuyor,
Senin olduğun her yer rengarenk nasıl göreyim şimdi ben ha sen söyle
Hmmm o derece yani
Kesinlikle öyle 😉
O zaman seni göreyim
Nedenmiş o
Merak ettim bu iltifat kimden diye
Hmm anladım açsam da göremezsin Pp sadece takip ettiklerim görebilir
Gerekeni yap işte
Sadece iltifat ettim
Teşekkür ederim
Mutsuz olduğumuzda siyah cehennem gibi bir yer, mutlu olduğumuzda ise beyaz cennet gibi bir yer..
Karman çorman bu aralar. Şanslı doğanlara gökkuşağı gibi rengareng, kimisinede kasvetli gri..
Bence gri. Belli belirsiz bir yaşam içerisinde olduğumuz için. Yarınlar hep sürpriz çünkü.
Hayat beyaz bir sayfadır, biz insanlar da onu karalar dururuz.
Kader beyaz kağıda beyaz mürekkeple yazılmış yazı elindeyse gel siyir beyazdan beyazı
Vay vay vay neler geliyor öyle
Günaydın; bence beyaz renktir. Mutlulukla onu istediğin gibi renklendirip çoğaltabilirsin. Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Ojelerimin fotoğrafını çekip atasım geldi. Beş parmağımda beş farklı renk… Bu aralar böyle takılıyorum işte:)
Sarı kırmızı 😎💛❤️😎
Kız hayat rengarenk. Ben ne renk görmek istersem o renk oluyor
Hayat her rengi barındırıyor her duyguyu barındırdığı gibi
Mavi bulutlar gibi sonsuz deniz gibi derin, hayat gibi anlamlı mavi özgürlüktür
En İyi Cevap