Kişilik & Karakter Uyurken sarıldığınız bir oyuncağınız var mı🧸? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor I think my name shall be Teefs. Because although we all do have them, mine are definitely most prominent. Uyurken sarıldığınız bir oyuncağınız var mı🧸? Cevapla Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır yok.. Uyurken sarıldığım evladım var.. Ondan güzel daha ne olabilir.. 2 0 Yorumla
Sasssha Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kedim köpeğim var. İkisi de pofuduk oyuncak gibiler 😊 ben sarılmasam onlar sarılıyor 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Lilitu Shop Hot Sister Ses Isıtmalı Realistik Şişme Manken 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Vardı ve ben onu kaybedeli çoooooookkkkk çooooooooooookkkkkkkk uzun zaman oldu. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yastığa başımı koyduğum an giderim uykuya. 😃 Yorgunluktan bir yeri görmem. 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yokk o isler çocukken olur çocukken vardı bebek im oyuncak ☺️😂 0 0 Yorumla
benbitaneyimyhaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yok ama oyuncaklarıma geçen seneye kadar uyumadan yatak falan hazırlardım şu an da mesela yapasım geliyor günah 😂😂 0 0 Yorumla
kezep3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Temas hastasıyım ve maalesef yastıksız uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Yorganıma sarılmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Oyuncağım yok ama yastığım var sarılarak uyuduğum 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır maalesef yok kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Bi yastık var sadece.. Anlamı büyük 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oyuncağım değil de yastığım var 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Hayir bir şeylere sarılıp uyuyamam asla. 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyuncağım yok ama yastığa sariliyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yiok ben örtülere sarılarak uyuyorum 😄 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı. Eskiden vardı halen odamın köşesinde durur 😊 0 0 Yorumla
sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Peluş ayım var da hiç sevmem sarılmayı felan 0 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bu çok güzel bana verr😂😂😂 0 4 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hayırr Teefs benimmm Yorumla İmposibleee +1 yıl Tefssss artık benim 😒😑 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen ilk Guardians of the Galaxy izlee hvkxgcjv Yorumla İmposibleee +1 yıl Hahahaha😂😂😂 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yastiklarim. var 😁 0 2 Yorumla Egekarayılan +1 yıl @ArzuHannn dort koldan sarilnsen onlara 👌😁 Yorumla ArzuHannn +1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorganim var 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
gokce0634 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Yastigim var 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Nayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır yok.. Uyurken sarıldığım evladım var.. Ondan güzel daha ne olabilir..
Kedim köpeğim var. İkisi de pofuduk oyuncak gibiler 😊 ben sarılmasam onlar sarılıyor
Lilitu Shop Hot Sister Ses Isıtmalı Realistik Şişme Manken
Vardı ve ben onu kaybedeli çoooooookkkkk çooooooooooookkkkkkkk uzun zaman oldu.
Yastığa başımı koyduğum an giderim uykuya. 😃 Yorgunluktan bir yeri görmem.
Yokk o isler çocukken olur çocukken vardı bebek im oyuncak ☺️😂
Şu ikisi var
Yok ama oyuncaklarıma geçen seneye kadar uyumadan yatak falan hazırlardım şu an da mesela yapasım geliyor günah 😂😂
Temas hastasıyım ve maalesef yastıksız uyuyamıyorum
evet bu alışkanlığım hiç değişmedi
Bir ayım bile yok anlıyor musun. d
Hayır yok. Yorganıma sarılmayı seviyorum.
Oyuncağım yok ama yastığım var sarılarak uyuduğum
Hayır maalesef yok kullanmıyorum
Ahaha sadece telefonum.
Bi yastık var sadece..
Anlamı büyük
Peluş ineğime sarılırdım eskiden
Oyuncağım değil de yastığım var
Hayir bir şeylere sarılıp uyuyamam asla.
Yastığıma sarılır uyurum 😊
Oyuncağım yok ama yastığa sariliyorum
Yiok ben örtülere sarılarak uyuyorum 😄
Eskiden vardı halen odamın köşesinde durur 😊
Peluş ayım var da hiç sevmem sarılmayı felan
Hayır, rahat olmayı severim.
yeap. But no toys. My pillow :D:D
Benim yastigim var ona sariliyorum
Bu çok güzel bana verr😂😂😂
Hayırr Teefs benimmm
Tefssss artık benim 😒😑
Sen ilk Guardians of the Galaxy izlee hvkxgcjv