Durgun biri olmak kötü mü?

Hayatım boyunda hiç çok enerjik o kişi olamadım, çok eğlenceli insanların doyasıya eğlendiği yerlerde mutlu rolü yaptım sahte gülümsemeler saçtım. Neden çok sessizsin neden durgunsun ithamlarına çok maruz kaldım insanların, bunu tamamen kişiliğimin veya çocukluk travmalarımın bir işareti olarak görüyorum kesin sebebini bilmiyorum. Annem babam böyle değiller ama ben böyleyim aslında olduğum kişiyi de seviyorum tek başıma çok eğleniyorum kendimi geliştiriyorum kendi odamda huzurluca durmak bana birçok şeyden iyi geliyor. Ama bazen üzülüyorum çünkü pek arkadaşım yok olanları da ben istemsizce uzaklaştırıyorum. Şimdi de ms hastası olduğumu öğrendim henüz 10 gün oldu. Elimde mesleğim var çok şükür paramı kazanıyorum ama bu raddeden sonra ne yapacağımı bilmiyorum evlenir miyim bebeklerim olur mu bilmiyorum ( hastalık buna engel değil tabii ama evlenip çocuklarım olmasını isterdim şimdi kim beni böyle kabul eder bilmiyorum)).. öyle içimden geldi yazmak istedim çünkü ben ms olduğumu bazı yakınlarıma söyleyince kendin problemlerini anlatmaya uykusuz kalmaya başladıklarını doktora gitmeleri gerektiğini vs anlatmaya başladılar ben de kimseye söylememe kararı verdim buraya yazdım :")
Durgun biri olmak kötü mü?