Nelerden korkarsınız? Bu arkadaş yıldırımdan korkup bizim dükkana sığınıyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nelerden korkarsınız? Bu arkadaş yıldırımdan korkup bizim dükkana sığınıyor.

oyss o korkan arkadaş candır, baldır, şekerdir. <3 Allah'ın bir lütfudur. Masumdur. Emanettir. Ona iyi baktığınız için Allah sizden razı olsun. Bir tane eklem bacaklı var korkarım ama kocaman kağıtla falan dışarı atarım.
Aynen öyle ama korkanlar var bu yavrucaktan
çok şirin bir köpek kesinlikle. ben korkmuyorum ama fobilerim var sadece. mesela dar alanlardan çekinirim bu yüzden de nefes alamam ama tabi asansör gibi şeyler değil çok çok dar alanlar için geçerli bir de örümcek fobim var örümceklere de oldum olası dokunamam hatta aynı odada bulunduğum zaman bile kendimi rahat hissedemem. bunların dışında gerçek korkularım yok çünkü korkum olduğu zaman kaybedecek bir şeyim var demektir. insan genelde kaybedeceklerinden korkar
Sokak köpeği yağmurda gök gürültüsü olunca giriyor dükkana
Cevap
10Cevap
Hepsini saymayayım, bende bu arkadaştan korkuyorum köpek korkum var. 🙄
yaa bu sessiz sakin gariban bir sokak köpeği bir şey yapmaz ki baksana gök gürültüsünden korkup dükkana kaçıyor
Isırır üzerime atlar vs. korkarım ben. 🙄
Ciks yapmaz o senden korkar kaçar bir kere 😱
Aa yok bana geliyorlar hissediyorlar korktuğumu. 😒
Hissederler insan korktuğunda da heyecanlandiginda da saldırgan bir tavır sergilediginde de adrenalin sargılar bunu hayvanlar bunun kokusunu alıp saldiracagini sanarak saldırgan bir tutum sergiler 🤔
Geçen gün bir iş toplantısı için bir yere gittik orada da pug cins köpek varmış direkt benim yanıma geldi herkeste bilir korktuğumu yalnız çaktırmamak için ne ter döktüm bilemezsin bacağımın dibinde bekledi Allah'tan sakindi. 🙄😅
Ne güzel işte seni sevmiş 🤪 hayvanlara bir şey yapmazsan genelde sana zarar vermez
Korku elimde olan bir şey değil maalesef. 🤷🏻😄
Yoo elindedir isterse insan korkusunun üstüne gidebilir. Ben gittim mesela 🤔
Mesela? 🤔
Karanlık korkum vardı karanlıkta kalamazdim ortaokul dönemine kadar sonra üstüne gittim kalabildiğim kadar karanlıkta kalmaya çalıştım böylelikle yendim korkumu
Süper ama benim ki zor. Korkumu yenmek için bir köpekle aynı ortamda bulunamam zorda kalmadıkça. 😅
Pug ile kalmışsın ama 🤪
O sakindi 😅
Bak isteyince oluyor demek ki 🤪
Korkumu o anlık yendim fakat geçmiş değil o ne olacak? 🤷🏻
Kendi ağzınla söylüyorsun anlık da olsa yenmissin ;))) bu da bir başlangıç böyle böyle atlatabilirsin 🙃
Ah inşallah...🙄😄
Sen biraz daha takıl pug ile 🤪
🙄😄
Böceklerden çok korkuyorum haşere türü herşeyden havlayan köpekten bir de
Kurbağadan, çekirgeden, köpekten..
Geriye bir şey kalmadı zaten 🤪
Hiçbir şeyden korkmuyorum.
Örümcek, karınca, hamam böceği, her türlü küçük çok ayaklı hayvan
İnsanlardan korkarım çünkü kötü bir insanın, insana yapacağını bir canlı veya çiçek yapamaz.
Ooo öğretmenim çok felsefik bir yaklaşım oldu gene 🤔
:d felsefem iyidir gerçekten daha öğrenciyken hocamdan asistanlık teklifi almıştım belki şaka yaptın ama doğruluk payı var 🙂
Dershanedeki rehberlik hocamız felsefe hocasiydi az felsefe yapmadık onla 🤣 şimdi sana kantin ahlak odevini sorsam sabaha kadar konuşuruz 🤪
Aynen öyle zaten kant ı çok severdim ama sokrates favorimdir. 👌
Şimdi ben sana Sokratesin "bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimdir" sözünün çelişkili bir ifade olduğunu bildiğim tek bir şey var derken hiç bir şey bilmedigi önermesini, hiç bir şey bilmiyorum derken de bir şey bildiği önermesini çürütüyor oldugunu söylesem olay çıkar o zaman 🤔 kanta gelince de eğer yanlış hatırlamıyorsam O da bir eylemin sonucundan ziyade ne niyetle yapıldığının önemli olduğunu savunuyordu 🤔
Evet doğru 🎉
ama ben kanta katılmıyorum :)))
Ben katılıyorum niyet önemli :d
bana göre sonuç önemli eylem ne kadar da iyi niyetle yapılırsa yapılsın önemli olan sonucudur. Örnek veriyorum iki kişi tehlikede ve sadece birini kurtarabilirsin biri çocuk biri de orta yaşlarında bir erkek hangisini kurtarırsın?
Çocuğu.
Bu durumda orta yaşlardaki adamı öldürmüş oluyorsun. Bu adamın 3 yaşındaki çocuğu karşına gelip de dese ki "babamın ölmesine niye izin verdin beni niye babasız bıraktın" ne derdin peki 🤔
Çocuğu bıraksak adam da derdi çocuğumun niye ölmesine izin verdin. Çift taraflı düşünmek lazım. Adam zaten yaşamış yaşadığı kadar ancak çocuk henüz bir şey yaşamadığı için çocuğa öncelik vermek lazım.
Derdim, bazen büyük acılar sana hayatı öğretir her bitiş bir son değildir başlangıçtır. Seni seni yapan. Baban da senin yaşamanı güçlü bir adam olup savaşmanı isterdi şimdi kalk ve onu mutlu et gökyüzünde aya ve yıldızlara baktığın her an baban seni selamlıyor olacak. Derdim.
Çocuğun yerinde olsan sen ne hissederdin peki 🙃 biri sana bunları söylese bir de çocuk 2 sene sonra ölecek olsa adam ise 95 yaşına kadar yaşayacak olsa bu aldığın kararın birinin yaşamını tamamen etkileyeceği gerçeğini değiştirmez bence 🙃 peki bir başka soru çocuk bir tren yolunda duruyor senin yanında da biri var bir erkek orta yaşlarda çocuk treni görmüyor o an yanındaki adamı aşağı atarsan çocuk kurtulacak ama atmazsan çocuk ölecek iki seçeneğin var ne yapardın peki bu durumda 🙃
Çocuğun yaşadığının bir benzerini yaşadığım için hayatta yaşam olduğu kadar ölümün de olmasını doğal karşılardım. Önemli olan ruhtur ruh yaşar beden ölür. Çocuktan yana olurdum ben. Çünkü çocukların ölmesini istemem. Ben kardeşimi kanserden kaybettim ben ölüp onun yaşamasını daha çok isterdim. Çünkü o hiçbir şey yaşayamadı annesine doyamadı
Ben de değer verdiğim birini kaybettim ben olseydim de o yaşasaydı dedim ama ne olanı değiştirebiliriz ne de mani olabiliriz. Basın sağolsun mekanı cennet olsun yaşadığın şeyin benzerini yaşadım bilirim az çok ☺️ kusura bakma sana bunları yeniden hatırlatmak istemezdim son soruma cevap vermedin ama adamı iter miydin
Kaybetmekten, başarısız biri olmaktan korkuyorum.
Her zaman kazanamaz insan bazen kaybetmeyi de bilmeli insan
Kanka çok iyi it ya hasta oldum baksana biblo gibi duruyor 😂
Bro bizim oranın sokak köpeği fırtınalı Ankara gök gürültüsünü duyunca yağmur başlayınca içeriye sığınıyor oraya gidip orada yatıyor sanırım orada kendini güvende hissediyor.
Güven verdiniz demek ki bro. Çok iyi olay bak
Bizim ora iyidir bro komşular dükkan önüne köpek üşümesin uzandığında diye ya karton serer ya da battaniye bizim dükkanda köpek gelirse kovulmaz küçük yavru vardı hasta 3 taneydiler öldüler sonuncusunu alıp kaloriferin önüne kendimiz koyduk ısınsın diye hayvan o yüzden bizim oranın köpekleri bizim esnaflara güvenir mama alıp gelen var
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin bro 🙏 hayvan seven adamdan zarar gelmez ya. Gelırse insanlara gelir o normal 😂😂
Aynen bro hayvanın ne yapacağını bilirsin insan oğlu öyle değil maalesef 🤣
En iyi insan ölü insan 😂
Hahhaha yeni ölü mü yoksa uzun süreli ölü mü 🤣
Ölü olsun gerisi önemli değil bro 😂
Pzorifligine hayranım kardeşim 🤪
Gök gürültüsü, fırtına, karanlık, köpek, yaşlanmak 🙄
Geriye bir şey kalmadı zaten 🤣
Erkolar kaldı 😬
Evet bir şey kalmış 🤪
Hiçbir şeyden korkmam. Deliyim, gözü kara deliyim 😄
Hey maşallah 🤣
Geceleri yıkık virane evlerin yanından geçerken korkarım şansıma mahallemde de eski ahşap yapılar çok var birde tenha yoldan yürümekten
Kıyamam:) karanlık ve fareyi belgeselde bile görmeye tahammül edemem😝
Mavi renkten ve mavi deniz den çok korkarım. Uzay ve galaksi bile çok korkunç
Tek Korkum : Amellerim ALLÂH. Onun Dışında Korku Yok.
Karanlık, yükseklik, deniz, yabancı tuvaletler, tren rayları :D
ben de yıldırımdan çok korkarım gök gürültüsü falan. sanırım tek kokrum bu
dörtten fazla bacağı olan her şey
Kalp kırmaktan ~ ℳ
Kurbağalardan korkarım
Hayvanlardan, karanlıktan, mezara gömülmekten
Ben Allah'tan başka kimseden korkmam
Sevdiklerime birsey olmasından.
Bende o arkadastan korkuyorum
Ne istiyorsunuz bu garibandan bir kaç kişi daha aynı şeyi demiş 🤨
3 vs 1 gelmeselerdi korkmazdım
Zifiri karanlıktan nefret ederim.
ben de çok korkardım karanlıktan sonra korkumun üstüne gittim 22 yıldır o korkuyu yaşamıyorum artık
Bende onu yapacak cesaret yok djdnjsnsjsns
olması lazım yoksa korkularının seni yönetmesine izin vermiş olursun
Anladım sağol 🙏
Bende aynı şeyden 🙄
Seni dükkana almam ama 😱
Almam daha doğrusu biraz korkuyu yaşa 🤪
işte o. O
tavşandan korkarım
Tavşan da senden korkar 🤣
o onun sorunu bence 🙄
Tavsandan korkulur mu 😱
korkuluyor işte bende bayılmıyorum bu korkuma