Kinci misin, ne kadar kindarsın, kinin uğruna neler yaparsın?

#DeliMavi
3 HAZİRAN 2023
Kinci misin, ne kadar kindarsın, kinin uğruna neler yaparsın?

#DeliMavi
3 HAZİRAN 2023
Bende kinciyim oldukça yani genelde hiç umursamam ama bana yapılan kötülüğü de hiç bir zaman unutmuyorum çünkü bir kişi bana kötülük yapmışsa adalet bulmadan ya da bana yaptıklarını yaşamadan gitmesini istemem. gidip intikam da almam ama yani sadece unutmam ve yeri geldiği zaman da affetmem işte sen bana çok önce bunu yapmıştım derim. ama hatanın boyu da benim için önemlidir küçük hataları görmezden gelebilirim.
Kinci değilim abla.
Olay anında ne yaptım yaptım sonradan salarım
En doğrusu bencede...
Kinci değilim. Kin besleyecek kadar bile değerli değil hiç kimse. Hayatımdan çıkarırım, hiç olmadı, hiç tanışmadık, konuşmadık mantığı bana daha çok uyuyor.
Kinci değişim, zaten hayat zaten yoruyor bide kin tutup sinirimi bozamam
Kesinlikle haklısın gereksiz eylemler.
Rica ederim.
Cevap
18Cevap
Kin tutmak bana göre çok büyük bir zaman kaybı. Ben genelde affedip yola devam etme taraftarıyım.
Affetmiyorum Alalha havale edip, hayatimdan atıp yoluma bakıyorum 😎
Kinciyim. Yapılan iyiliği de kötü sözü ve kucumsemeyi de asla unutmam. Kin güdüp nefret edip intikam almaya çalışmam ama canı yandığına bunu yapanın rastlarsam da içimin yağları erir.
Evet ne yazık ikinciyim bana bir şey yapan adamın yaptığını hayatta unutmam ntikam almak için uğraşmam ama zamanı gelirse ve imkanım olursa onun karşılığını fazlasıyla alırım
Aşırı kindarım. Bir seferin de ameliyata girecek birisine kan vermedim istedikleri halde o derece yani
Allah'a havale etme işim yok, bu dünyanın hesabı bu dünyada görülmelidir. Allah'a havale işi İslam'da var mı emin değilim zaten.
Kinci değilimdir. Biri beni çok kırsa bile çabucak gönlümü alabilir. Konuyu uzatmam normale dönerim ama yapılanı asla unutmam.
Yaratılmış en kinli İnsan benim. Şeytanı birincilikten edecek kadar kinliyim. İntikam neredeyse rutin bir uygulama haline geldi bende. 😎 Kim ne yaptıysa misliyle karşılık veriyorum.
Gerek aşk meşk işlerinde gerekse karıyer işlerinde, gerekse sosyal çevrede saygısızlığa narsistliğe asla tahammülüm yok.
Çocukken elime batan dikeni çıkarıp bu zamana kadar bir kutuya hapsedicek kadar kindarım
Kindar biri değilim. Çok sinirlensem bile, bir tatlı söz yeter, hemen unuturum.
Kinci değilimdir. Ne bok yiyorlarsa yesinler der yoluma bakarım.
Aşırı kinciyim bana yapılanın on katını yapar ve zevk alırım bundan
Kindar değilim ama iftira atildignda ya da aileme küfür edildiği icn 3bcuk yıldır hiç konsmadgim akrablarim vr
Asla kinci değilim
Kin tutmam. Hiçbir insana o kadar önem göstermem
Eskiden değildim ama artık oyleyim
Hakedenin hakkından geliriz
Gökte savrulan toz zeerisi kadar bile kin tutmam
Kin tutmayı sevmiyorum
Vurup öldürecek kadar
Değmez
Kimse kappelik yapmasın ozaman
Salla gitsin Allaha havale et yoluna bak bence..
Allah'a havale etmek sizin işiniz
Değilimdir.
Kinci değilim mesafeye önem veriyorum.
Degilim
Değilim
Kindar
Bende kin 0. Eden bulur kafasındayım.
Kinci değilimdir
kinciler maldır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?