Seçimleriniz doğrultusunda kendinize kattıklarınız her gün bir gün öncekinden farklı olabiliyor mu? Daha da deşeyim 😀 Oluyorsa nedir o farklılık?

Seçimleriniz doğrultusunda kendinize kattıklarınız her gün bir gün öncekinden farklı olabiliyor mu? Daha da deşeyim 😀 Oluyorsa nedir o farklılık?

Olmuyor. Dünün uzantısını yaşıyoruz. Dün bir taş koyduysak bugün bir tane daha ekliyoruz.
Peki radikal kararlar nasıl alınıyor dersen de (demeden diyim 😄) o kararlar bir günde oluşmuyor. Yine dün koyduğun taşı biraz kaydırarak koymuş oluyorsun hergün biraz kayan taş sonra devriliyor ve yeni bir başlangıç oluyor. Ama o yeni başlangıç için herşeye sıfırdan başlaman gerekiyor.
Bu kadar ciddiyet yeter pasta yiyim 😄
Güzel bir açıklama oldu da sonunu anlamadim orada Türkçem yetersiz kaldı shgfhjghj 😂😂😂
Lezzeti yeter 😄
Ben anlamiyor sizii sjhjghj 😂
😄 bu seferde böyle olsun
Hayır ama keşke öyle olsa abla :D yani bir gün uyanıyorsun ve başka birisi olmuşsun mesela yeni biri düşünsene güzel olurdu Her gün, yeni bir güne başlarken, yeni deneyimlerle karşılaşırız, yeni şeyler öğreniriz ve kişisel olarak büyürüz. Bu, karakterimizin, düşüncelerimizin, duygularımızın ve davranışlarımızın sürekli olarak evrim geçirdiği anlamına gelir. Her gün, dünün deneyimlerinden ve öğretilerinden ders alırız ve bu bilgiyi kullanarak kendimizi geliştiririz. İçinde bulunduğumuz durumlar, ilişkiler, zorluklar ve mutluluklar bizi etkiler ve karakterimizin şekillenmesine katkıda bulunur. Her sabah, yeni bir fırsatla başlarız ve yaşamın sunduğu zorluklara, başarı ve başarısızlıklara karşı yeni bir perspektif geliştiririz. Bu süreçte, kendimizi tanıma, kendi değerlerimizi belirleme ve daha iyi bir versiyonumuzu inşa etme şansına sahibiz.
Hayır Kardeşim Her Sabah Doğmuyoruz Her Akşam Uyuyoruz Ki Sabaha Enerjik Olalım Diye Yani Anliycağın Her Sabah Enerjik Olalım Diye Uyuyoruz 💯😀
Evet biraz daha büyüyüp olgunlaşıyorum.
Cevap
5Cevap
Doğan veya batan bi şey yok bence, herkes yoluna kesintisiz devam ediyor, zihinsel ve maddi gelişmeler yeni fırsatlar sağlayabilir.
Her yeni sabaha uyanınca olmuyor, bazı günler sadece takvim yaprağı değişmiş oluyor. 😂
Eğer ki böyle düşünüyorsak evet öyledir. Yeni bir gün yeni umutlar demektir.
Yaşadığın hergün bir tecrübe olduğu için kalktığın her yeni gün bambaşka biri olarak uyanıyorsun. Bu bakış açısını sevdim
Ben öyle yaşıyorum hayatı
Öyle diyelim öyle olsun
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?