- Kişilik & Karakter konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşındayım bu yaştan önce paramı alakasız şeylere harcadım. şu an biriktirip dil kursuna gitmeyi hedefledim. Bir üni bitirip maaşımı yükseltmem lazım ki 5 sene içinde bir araba sahibi olayım tabi dolar böyle artarsa evsiz barksız kalmaktan da korkuyorum 🙄 İnşallah ailemle beraber güzel yıllarımız olur. Araba, ev fasa fiso aslında. Dünyalık zevk hepsi. Sevdiklerinin yaşaması önemli olan 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Fena olmuş yazın.
En İyi Cevaplar
2050 yılına kadar dünya nüfusunun 10 milyara kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle, dünya kaynaklarının tükenmesi ve iklim değişikliği gibi sorunlarla karşı karşıya kalacağız. Ancak teknolojik gelişmelerin hızı da katlanarak artıyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde nesneler akıllanacak, insan beyni kontrol edilecek, sağlık alanında devrim niteliğinde gelişmeler yaşanacak ve uzaylılarla tanışacağız11 Yorumla- +1 yıl
Çok etkileyici 👏
5 yıl sonra kendimi görmek istediğim yer. Ege de denize yakın bir yerde istediğim arsayı almışım. Ağaçlarımı ve bahçemi ekmişim, doğal ürünler yetiştiriyorum. Hayvanlarımda olsun, yoğurt, süt ve yumurta sıkıntısı çekmeyeyim. Aynı zaman da bir bölümünüde kitap cafe yapmışım. Allah'ım inşallah gerçekleşir.
18 Yorumla- +1 yıl
Şu kadar okuduklarımın içinde kulağa en olacak hayal bu okuduğum oldu. İnş gerçekleşir gerçekleşecek gibi duruyor.
- +1 yıl
Ağzıma bal değdi sanki. İyiki varsın.
- +1 yıl
Mutlu kalır mıyım belirsiz ama mutlu olup çevremdekileri mutlu KAL dıracağım belli.
- +1 yıl
Şeref verdiniz ben teşekkür ederim 🙏
İstediği herşeyi elde etmiş hiçbir problemi çözümsüz bırakmayan işinde en iyi yere ulaşmış kariyeriyle birlikte ailesini de kurmuş güzel, bakımlı, prensipli, ahlaklı bir iş kadını olarak görüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
İnş
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel parmaklarınıza.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 209,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMuhtemelen bir şeyler değişmiş olacak.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,7b cevap paylaştı.
+1 yılKamp hayatına adapte olmuş olarak görüyorum gadası
11 Yorumla- +1 yıl
Sen yaparsın gıdısı.
+1 yıl
Sadece sana bir fotoğraf ile göstermek istiyorum bu ayakkabı ne gibi bir özelliği olabilir de 373 tl olabilir. Beğendiğim ayakkabı bile alamaz duruma geldim. Sana hijyen malzemelerinden bahsetmiyorum bile ben umsrım en kısa sürede yabancı dili sökerim de Kanada temelli giderim hemşire olarak ben bi 5 sene daha bu sefaleti çekemem
12 Yorumla- +1 yıl
Her şey çok arttı ama çalışanın çok az arttı.
Ev araba telefon faturalar daha nicesi.
Son olarak ülkeden milyonlarca insan iltica etmek istediği için Türkler e artık çok ağırlaştırılmış vize veriliyor. Zengin iş adamlarına falan veriliyor. - +1 yıl
Bak gücüm yetse Türkiye'den defolup gider Suriyelilere de tepe tepe kullanın derdim o derece ki tükendim
Kendini geliştirmiş bir sekilde ya da birşeyler katetmiş olarak gören tek kişi ben miyim? 5 yıl uzun bir süre. Eğer şu an hiçbir vasfınız olmadığını düşünüyorsaniz yola koyulun derim. Coğrafya kaderdir tezini bahane etmek hiçbir işe yaramaz. Dil öğrenin mesela, ben bu yaşımda okul paramı, ihtiyaçlarımı dil bildiğim için ek işlerle çıkarıyorum. Bir de meslek olarak yapılsa gerçekten hem kariyer hem yaşam tarzı açısından iyi olur. ya da belki başka şeylere yatkınlığınız vardır. Kendi işletmenizi açın. Deneyin. Denemezseniz, belkilerle yaşarsanız yol alamazsınız. Yeteneklerinizi ölçün tartın..
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel
+1 yılGeleceği düşünmek için herhangi bir çabam yok. Anım daha değerli..
11 Yorumla- +1 yıl
Sen daha değerlisin
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir saniyesini bile sonra sana ne olacağını bilmediğim bir hayatın 5 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlar düşünemez bir saniye sonrasını ama insanlar beş yol sonrasını düşünebilir hatta zorunludur.
Gizli Üye(18-24)+1 yıldil öğrenip kültür seviyemi yükselticem yeni hobiler edinip bide bir sürü kitap okumak istiyorum spor ve cilt bakımımda istediğim yerlere ulaşıcam yksye hazırlanıyorum umarım güzel bir yer kazanırım bide tanrıya daha da yakınlaşmak istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bence
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılFransa İspanya veya İtalya'da evimde şarabımi içerken 😄😄 aha bıraktım buraya hayalimi 2028 de orada görüşürüz 😇
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi hayırlısı olsun
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim daha iyisi senin olsun 😎
Suriyeliler Türkiye'yi sahiplenmis kendi ülkemde ikinci sınıf insan muamelesi görürken buluyorum hatta insan olark bile görmüyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
Ülkenin çoğunluğu bu durumdan memnun sesini çıkartmıyorlar çünkü
- +1 yıl
Of lafa gel
- +1 yıl
Güzel çözüm
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne kadar ilerisi şöyle olacak desekte hayat bu konuda öyle ilerlemiyor. Her konuda farklılıklar göstermekte. Ha bir de belki birazdan öleceğim ne diye yaşamayacağım hayatın planını yapayım. Ani yaşamak en güzeli.
10 YorumlaSevdiğim kişiyle evlenmiş sadece 1 tane çocuğumuz var o kadar yani
11 Yorumla- +1 yıl
Olacak duaya amin derim. Amin!
İleriyi göremiyorum, uzağı görememe sendromu oldu bende 🤣👓
11 Yorumla- +1 yıl
İleri o kadar puslu duruyor ki ondandır kesin.
tabutun icinde yuzumde toprak bocekler yilanlar yiyor beni curumusum
14 Yorumla- +1 yıl
Üzüyorsun
- +1 yıl
Olsun yinede üzüyorsun.
Umarım istediğim mesleği elime almış ve çalışıyor olurum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence olursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsgari ücret maaş ile 5 sene değil 10 sene de olsa ne 1 cm kısılırız ne de uzarız ömür bomboş geçecek... görecek bir şey yok yani
11 Yorumla- +1 yıl
Olur olur.
Üniversiteyi bitirdi bitirmiş yüksek kariyer sahibi bir birey olma yolundaki ilk adımlarını atan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Bu ülkede kalacağımı varsayarsak ekonominin kötü gidişatı yüzünden berbat. Buradakilerde aynı şekilde, herkes gibi bende berbat olacağım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sürü suça karışmış aranan bir suçlu olarak görüyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Üzücü. Neden
Cevap sahibi+1 yılSana göre öyle istediğim mesleği işi yapacağım suç işlemek benim doğamda var çok iyi paralarda kazabilirim yakalanmayacak kadar profesyonel olursam
- +1 yıl
Biri sana veya ailenden birine karşı suç işlerse korkunç bir suç işlerse ne dersin. Meslek mi dersin.
Cevap sahibi+1 yılGidip kimsesiz fakir garibana savunmasız birine zarar verecek değilim hedef memurlar kamu personelleri ve zenginler herkesin hayatında sevmediği birileri vardır onları soyup soğana çevirmek
- +1 yıl
Memurlar fakir sayılır.
Cevap sahibi+1 yılHepsi değil
- +1 yıl
😏
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sinavimi basarmiş, evlatlarimin okulunda iyi gecmiş ve amaçlarimi ulaşmis olarak insallah
10 YorumlaYasar miyim onu bilmiyorum o yüzden bisey diyemiyorum
10 Yorumla
+1 yılKendimi 5 yıl sonra gördüğüm pek söylenemez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılEğer hala hayattaysam, Barkın Bayoğlu’nun yolunda devam edeceğim..
10 Yorumla
+1 yılMezar olabilir, kariyer basamakları olabilir, evli ve çocukluda olabilir.
10 Yorumla
+1 yılGeleceğim hakkında bir düşüncem yok anlık yaşıyorum. Ne olur bilemiycem
10 Yorumla
+1 yılHayallerimi gerçekleştirmiş olarak görmek istiyorum
10 YorumlaYoğun tempolu, bol hastaneli, evliliği kestiremiyorum sjsjdj
11 Yorumla- +1 yıl
Sağlık personeli olarak mı
+1 yılMemur olmuş bir yandan açık öğretim fakültesi okuyan bir yandan memur olarak çalışan derneklere ve kurslara katılan kendi evine çıkmış Kendi ayakları üzerinde duran biri olarak. Yani inşallah tek temennim.
10 Yorumla
+1 yılYurt dışında doktora yaparken ve kendime yeni bir hayat kurmuşken görüyorum. Tabi rabbim izin verirse ~ ℳ
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz çalkantılı ama ondan sonraki 5 10 yıl için umut edeceğim bir hayat
10 YorumlaMeslek ve kariyer olarak ideallerime ulaşmış başarılı bir iş kadını ve , evli mutlu, cocuklu 😊
20 Yorumla
+1 yılMezarda olurum galiba
21 Yorumla- +1 yıl
Tanrı korusun.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHer şeyi aşmış koltuğunda çayını yudumlayıp kitap okuyan biri olarak. 😌
00 Yorumla
+1 yılHaca giden biri olarak görüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hacı abla
+1 yılEvli mutlu çocuklu 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım.
Kore'de görüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Bulaşık yıkarken
- +1 yıl
Şaka yapayım dedim. Kore’ye gidecek başarıyı sağlarsan daha fazlasını orada yaparsın bence. Bir dizide oynarsın bence.
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güzel bir hayatın içinde
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
+1 yılAllah kısmet ederse yaşıyor olurum
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyor olursun bence.
Hayatta olacak mıyım diye bir sor ilk?
11 Yorumla- +1 yıl
Olursun bence deli
+1 yılGöremiyorum maalesef.
12 Yorumla- +1 yıl
Görüyorsundur maalesef
- +1 yıl
Hayır
+1 yılBüyük ihtimalle işsiz ve mutsuz
113 Yorumla- +1 yıl
Sende mutlu olucak potansiyel var kesin
- +1 yıl
neden öyle düşünüyorsun
- +1 yıl
Zeki birine benzettim o yüzden
- +1 yıl
zekiydim de eskiden. O yüzden mutsuz yazdım zaten. Seneye üçüncü kez üniversite sınavına giricem. Tüm arkadaşlarım mühendis hemşire falan oldu ben ev hanımlığı yolundayım :D mutsuzum o yüzden
- +1 yıl
Olan biten her şeyin farkında olman zeki olduğun anlamına geliyor. Ama bir farkındalık yaratmak gerekirse eğer şöyle söylerim. Seni yaratan tanrımız mutlaka senin nasibini rızkını gönderecektir bundan zerre kadar şüphen olmasın.
- +1 yıl
derslerim kötü zeki olsam ne yazar :D nasip haklısın bakalım
- +1 yıl
nasıldır altınc ı hisleri nsen tahmin et bakalım anlattıklarımdan sonra nasıl olacağım sence :D annemde benim gibiyi mutsuz benzicem ona bence
- +1 yıl
Bence çok sevilen biri olacaksın. Çevren tarafından aranılan biri olacaksın. Bu bile yeterli mutlu olman için.
Zeki dememde ki kıstas olan biten olayların farkında olman ve geleceğin hakkında endişe ve sorumluluk hissetmen bence.
Annenizin yaşamış oldukları olumsuzluklar mı keyifsiz yapmıştı. - +1 yıl
arkada ş çevresi mi kast ettiğin :D içime kapanığım ben.
- +1 yıl
yani evet ona bakıp mutsuz olacağımı görüyorum
- +1 yıl
Benim içimde bir ses senin hayatı pek takmayacağını mutluluk seviyenin diğer herkese oranla yüksekte olacağını ve annemizin sizi olumsuz etkilediğini ve en geç beş yıl sonra bütün olumsuzluklardan silkelenip yükselişe zirveye hayatınızı uyarladığınızı göreceksiniz diyor.
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Ricalar melek.
+1 yılBaşarılı bir iş kadını olarak görüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
Lutfen uzaylilar kacirsin beni😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bende teknik olarak uzaylıyım 😏
- +1 yıl
Hiro benden çaldı her şeyi 😌
+1 yılKariyer elde etmiş yalnız bir kadın olarak
11 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlığı sen mi seçiyorsun yoksa kısmetten mi
+1 yılmesleğim elımde dogru kısıyı bulmus evlenmıs olarak shshhshs
10 Yorumla
+1 yılÜniversite mezunu diplomalı işsiz yurt dışı için çabalarım heralde
10 YorumlaYine aynı hayatın içinde görüyorum
10 YorumlaŞuankinib aynısı görüyorum hiç bir fark yok
10 YorumlaHiç bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılGelmeyin tünelin ucu... 😆 😆
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Evli mutlu çocuklu😊
10 YorumlaŞimdiki hayatımın devamı olur herhalde
10 YorumlaKöpek gibi ders çalışırken görüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvli mutlu çocuklu 😜😝
10 Yorumla
+1 yılKarımla dans ederken...
10 Yorumla
+1 yılUmarım köklü bir değişiklik olur hayatımda
10 YorumlaArpa boyu ilerleyemem herhalde shjsjsjs
10 Yorumla
+1 yılMezarda
11 Yorumla- +1 yıl
Çok kişi bu mezarı dedi.
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yıldul ve çocuklu
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeksin sen ne dulu.
+1 yılÖzgüvenli kiralik evde evlenmis parasiz 😂
11 Yorumla- +1 yıl
En önemlisi özgüven
+1 yılGörmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben görüyorum
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!