Kendinizi 5 yıl sonra nasıl bir hayatın içinde görüyorsunuz?

İstediği herşeyi elde etmiş hiçbir problemi çözümsüz bırakmayan işinde en iyi yere ulaşmış kariyeriyle birlikte ailesini de kurmuş güzel, bakımlı, prensipli, ahlaklı bir iş kadını olarak görüyorum
İnş
Ben teşekkür ederim güzel parmaklarınıza.
5 yıl sonra kendimi görmek istediğim yer. Ege de denize yakın bir yerde istediğim arsayı almışım. Ağaçlarımı ve bahçemi ekmişim, doğal ürünler yetiştiriyorum. Hayvanlarımda olsun, yoğurt, süt ve yumurta sıkıntısı çekmeyeyim. Aynı zaman da bir bölümünüde kitap cafe yapmışım. Allah'ım inşallah gerçekleşir.
Şu kadar okuduklarımın içinde kulağa en olacak hayal bu okuduğum oldu. İnş gerçekleşir gerçekleşecek gibi duruyor.
Ağzıma bal değdi sanki. İyiki varsın.
Mutlu kalır mıyım belirsiz ama mutlu olup çevremdekileri mutlu KAL dıracağım belli.
Şeref verdiniz ben teşekkür ederim 🙏
Cevap
25Cevap
Geleceği düşünmek için herhangi bir çabam yok. Anım daha değerli..
Sen daha değerlisin
Muhtemelen bir şeyler değişmiş olacak.
22 yaşındayım bu yaştan önce paramı alakasız şeylere harcadım. şu an biriktirip dil kursuna gitmeyi hedefledim. Bir üni bitirip maaşımı yükseltmem lazım ki 5 sene içinde bir araba sahibi olayım tabi dolar böyle artarsa evsiz barksız kalmaktan da korkuyorum 🙄 İnşallah ailemle beraber güzel yıllarımız olur. Araba, ev fasa fiso aslında. Dünyalık zevk hepsi. Sevdiklerinin yaşaması önemli olan 😊
Fena olmuş yazın.
Sadece sana bir fotoğraf ile göstermek istiyorum bu ayakkabı ne gibi bir özelliği olabilir de 373 tl olabilir. Beğendiğim ayakkabı bile alamaz duruma geldim. Sana hijyen malzemelerinden bahsetmiyorum bile ben umsrım en kısa sürede yabancı dili sökerim de Kanada temelli giderim hemşire olarak ben bi 5 sene daha bu sefaleti çekemem
Her şey çok arttı ama çalışanın çok az arttı.
Ev araba telefon faturalar daha nicesi.
Son olarak ülkeden milyonlarca insan iltica etmek istediği için Türkler e artık çok ağırlaştırılmış vize veriliyor. Zengin iş adamlarına falan veriliyor.
Bak gücüm yetse Türkiye'den defolup gider Suriyelilere de tepe tepe kullanın derdim o derece ki tükendim
2050 yılına kadar dünya nüfusunun 10 milyara kadar ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle, dünya kaynaklarının tükenmesi ve iklim değişikliği gibi sorunlarla karşı karşıya kalacağız. Ancak teknolojik gelişmelerin hızı da katlanarak artıyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde nesneler akıllanacak, insan beyni kontrol edilecek, sağlık alanında devrim niteliğinde gelişmeler yaşanacak ve uzaylılarla tanışacağız
Çok etkileyici 👏
Kendini geliştirmiş bir sekilde ya da birşeyler katetmiş olarak gören tek kişi ben miyim? 5 yıl uzun bir süre. Eğer şu an hiçbir vasfınız olmadığını düşünüyorsaniz yola koyulun derim. Coğrafya kaderdir tezini bahane etmek hiçbir işe yaramaz. Dil öğrenin mesela, ben bu yaşımda okul paramı, ihtiyaçlarımı dil bildiğim için ek işlerle çıkarıyorum. Bir de meslek olarak yapılsa gerçekten hem kariyer hem yaşam tarzı açısından iyi olur. ya da belki başka şeylere yatkınlığınız vardır. Kendi işletmenizi açın. Deneyin. Denemezseniz, belkilerle yaşarsanız yol alamazsınız. Yeteneklerinizi ölçün tartın..
Çok güzel
Bir saniyesini bile sonra sana ne olacağını bilmediğim bir hayatın 5 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum.
Hayvanlar düşünemez bir saniye sonrasını ama insanlar beş yol sonrasını düşünebilir hatta zorunludur.
dil öğrenip kültür seviyemi yükselticem yeni hobiler edinip bide bir sürü kitap okumak istiyorum spor ve cilt bakımımda istediğim yerlere ulaşıcam yksye hazırlanıyorum umarım güzel bir yer kazanırım bide tanrıya daha da yakınlaşmak istiyorum
Çok güzel bence
Suriyeliler Türkiye'yi sahiplenmis kendi ülkemde ikinci sınıf insan muamelesi görürken buluyorum hatta insan olark bile görmüyorlar
Ülkenin çoğunluğu bu durumdan memnun sesini çıkartmıyorlar çünkü
Of lafa gel
Güzel çözüm
Ne kadar ilerisi şöyle olacak desekte hayat bu konuda öyle ilerlemiyor. Her konuda farklılıklar göstermekte. Ha bir de belki birazdan öleceğim ne diye yaşamayacağım hayatın planını yapayım. Ani yaşamak en güzeli.
İleriyi göremiyorum, uzağı görememe sendromu oldu bende 🤣👓
İleri o kadar puslu duruyor ki ondandır kesin.
tabutun icinde yuzumde toprak bocekler yilanlar yiyor beni curumusum
Üzüyorsun
Olsun yinede üzüyorsun.
Umarım istediğim mesleği elime almış ve çalışıyor olurum.
Bence olursun
Fransa İspanya veya İtalya'da evimde şarabımi içerken 😄😄 aha bıraktım buraya hayalimi 2028 de orada görüşürüz 😇
Hadi hayırlısı olsun
Eyvallah kardeşim daha iyisi senin olsun 😎
Asgari ücret maaş ile 5 sene değil 10 sene de olsa ne 1 cm kısılırız ne de uzarız ömür bomboş geçecek... görecek bir şey yok yani
Olur olur.
Üniversiteyi bitirdi bitirmiş yüksek kariyer sahibi bir birey olma yolundaki ilk adımlarını atan
Bu ülkede kalacağımı varsayarsak ekonominin kötü gidişatı yüzünden berbat. Buradakilerde aynı şekilde, herkes gibi bende berbat olacağım
Bir sürü suça karışmış aranan bir suçlu olarak görüyorum
Üzücü. Neden
Sana göre öyle istediğim mesleği işi yapacağım suç işlemek benim doğamda var çok iyi paralarda kazabilirim yakalanmayacak kadar profesyonel olursam
Biri sana veya ailenden birine karşı suç işlerse korkunç bir suç işlerse ne dersin. Meslek mi dersin.
Gidip kimsesiz fakir garibana savunmasız birine zarar verecek değilim hedef memurlar kamu personelleri ve zenginler herkesin hayatında sevmediği birileri vardır onları soyup soğana çevirmek
Memurlar fakir sayılır.
Hepsi değil
😏
Sinavimi basarmiş, evlatlarimin okulunda iyi gecmiş ve amaçlarimi ulaşmis olarak insallah
Yasar miyim onu bilmiyorum o yüzden bisey diyemiyorum
En İyi Cevap