Herkes mutlu olmadığı halde mutlu gibi neden davranıyor?

Mutlu değilim ve mutluymuşum gibi davranmıyorum.
Üzülme abişinin kuzusuğğ
İnsanlarında canını sıkmak istemedikleri için olabilir. Koreli çocuk çok komik olmuş 😅
Cevap
23Cevap
Ben mutsuzsam mutlu gibi davranma durumum olamıyor maalesef
Mutsuzluğu etrafa yaymak mutsuz olmaktan daha kötü Chungha kardeş. Etrafında olan insanları da kaybediyorsun bir süre sonra. Zaten cogumuzun mutsuzlugunun nedeni belli, onunda degisecegi yok. Bari ondan uzaklasip az da olsa mutlu olmaya calisalim degil mi?
Bir de etrafimizdakiler modumuzu düşürmese daha iyi olabilirdi:)
Mutsuzluk duygusunu bastırmak ve geçici çözüm için yapılıyor ve bazen o role o kadar kendini kaptırıyorsun ki gerçekten de mutlu olduğunu düşünebiliyor insan. Ben mantıklı, zekice bir davranış olduğunu düşünüyorum yoksa o mutsuzluktan, depresyondan çıkamazsın intihara bile sürükleniyor insan. Bazen kendine yalan söylemek gerekir benimde yaptığım bir avutma biçimidir aynı zamanda geçici çözüm olarak görüyorum.
İnsan evladı olma eğitiminde dürüst olma dersini tamamladiklarinda bunu daha doğru ifade edecekler ablası,
Bir araya gelip çözüm aramak yerine korkakça kafasını kuma gömmek daha iyi hissettirdiği için.
Çünkü bu ülkede mutsuzluk ve olumsuzluktan beslenen büyük bir çoğunluk var. E haliyle kimse acılarıyla hüzünleriyle dalga geçilsin istemiyor
oynuyoruz çünkü
mutsuzluğumuzla mutlu olacak insanların inadına
Milletin boş dertleriyle doluyo zaten site gerek kalmıyordur
Negatif enerji sacarsan dahada mutsuz oluyosun cunku
Sevdiğim kişiler üzülmesin diye yapıyorum başka bir nedenim yok.
Belki de kendilerini iyi hissedebilmek için mutlu gibi davranıyorlardır
Çünkü bir insanın mutsuzluğu kimsenin umrunda değildir bu kadar basit bu sorunun cevabı.
Çünkü hepimize polyanna okuttular. Yanlış bir kitaptı.
Soru sorulmasını sevmiyorum ondan öyle zamanlarda mutlu gibi takılırım
Bu bir savunma biçimidir düşman eğer seni mutsuz görürse o ayağını kaydırır bu yüzden mutlu gibi davranıyoruz.
Çünkü mutsuz çökük insan sevilmezde ondan
İnsanlar sevilmek pppüler olmanın peşine düşmüşler
Negatif enerji sacarsan dahada mutsuz oluyosun
Rol seviyorlar
Bu bende de oluyor sebebi ise yok
Çünkü neden olmasın
En İyi Cevap