İnsanların sizin hakkınızdaki düşünceleri önemli midir?

Yok hiç umrumda değil bu konularda oldukça freeyim isteyen istediğini düşünebilir çokta tın çokta tın...😄
Aynı ben 😂
Çok mercii...😄🥳
Ne demek 😂🌹
Herkese anlatmıyorum.. Anlattığım kişiler de her zaman nedense anlamak istemiyor.. Ya da işlerine öyle geliyor.. Artık pes ettim kim ne düşünmek anlamak istiyorsa anlasın.. Ben üzerime düşeni yaptıktan sonra vicdanım rahat.. Bir süreden sonra anlamı da kalmıyor zaten..
Cevap
2Cevap
Hayır kimsenin benim hakkımda ki düşüncesini umursamıyorum ben. çünkü kendi düşünceme bakıyorum bir başkası zaten benim hakkımda her şeyi düşünür bu onun haklı olduğunu ya da benim umursamam gerektiğini göstermez. sadece değer verdiğim kişilerin hakkımda ki düşüncelerine bakıyorum o kadar
Herkese kendimi anlatma gereği duymuyorum.. Özel olmalı A'dan Z'ye anlattığım kişi.. Bu konuda emimsem ve hâlâ anlaşılmıyorsa; sorun bende değil, O'ndadır..
Soruyu doğru anladığına emin misin 🤔
Evet doğru anladım..
Ne düşündüğü önemli olan kişilere kendimi anlatırım.. Diğerlerinin önemi yok..
Gayet sadeydi aslında..
İlk cümleyi anladım da sonraki cümlelerde sıkıntı çektim 😂
Zorlanıyor musun.. 😅
Biraz zorlandım 😂
Gres yağı duydun mu hiç.. 😂
Ya olum bi git ya😂
😂😂😂
Yarın akşam ki soruyu düşün 😂
Size gres yağı sürer miydik, arkadaşımla karar verelim mi.. 😂
Senden de zaten bu beklenirdi😂
Arkadaş adam, anlamlı ve duygusal bir soruda yağa geldi😂
Aşk olsun ya.. Neden fesatlaştın ki sen şimdi.. 😂
Neden fesatlaşayım aklıma araba geldi 😂
Değil mi.. Şöyle parmağı yağa daldıracaksın, aralara falan iyice yedireceksin.. Sonra ne zorlanma kalır ne de tekleme.. 😂
Bastı mı gaza gider 😂
Zorla bastırır.. 😂
Neyse yarın akşam görüşürüz 😂
Yağdanlığı alıp geliyorum tamam.. 😂
Hiç önemli değil artık. Hayat bana bencil olmayı öğretti. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün takılmıyorum artık. Vicdanım rahatsa tamamdır benim için..
Hayır değil herkes istediğini düşünebilir. Milletin kafasındaki versiyonumdan ben sorumlu değilim.
Kısmen. Yani bazen. Genel de bu insanlara tavır alıyorum.
Önemsiz
En İyi Cevap