Bazı duyguların insan üzerinden alınması gerektiğini düşünüyorum. 😄
Bir duyguyu, sanki hiç yokmuşçasına nasıl sıfırlarsınız? 🌸

Bazı duyguların insan üzerinden alınması gerektiğini düşünüyorum. 😄
Bir duyguyu, sanki hiç yokmuşçasına nasıl sıfırlarsınız? 🌸

Evet benim zaten son günler yani son yıllarda hiç duygularım yok diyebilirim. ama yine de insan bazen duygusu olsa güzel olurdu diyor. ama duyguları tamamen ortadan kaldırmak veya sıfıra indirmek sağlıklı bir hedef değildir. Bunun yerine, duygusal zeka ve duygusal yönetim becerileri geliştirmek önemlidir. Duyguları anlamak, kabul etmek, uygun şekilde ifade etmek ve yönetmek, sağlıklı bir duygusal denge ve iyi bir ruh halini sürdürmeye yardımcı olabilir.
Duygunun ne olduğuna bağlı bir de yoğunluğu ve kişinin iradesi de etken burada. Birinden hoşlanıyordum ama olmaması gerektiği için kendimi ondan soğuttum kötü yönlerini düşündüm falan bazen zor oldu duygularımı bastırmak ama sonuç olarak hissim kalmadı
Her duyguyu abartılı bir şekilde yaşarım.. Sıfırlansın istemediğim için besledikçe beslerim. Sonra en dibe çakarım onu. Sıfırlar. Ama ondan sonrası pek iyi olmuyor. Sıfırlanmış duygumu tekrar harekete geçiremem..

Cevap
2Cevap
Bütün duygularımı zirvede yaşamayı seviyorum halbuki :D
Ya işte zirve olmasın jsjdjd
Neden ki, olsun ya olsun. Şimdi öfkeyi ele alalım içimde kalırsa kendimi hasta ederim :D
İşte hasta olmamak için zirve olmaması lazım o duyguların sjdhdhd
Hayır zirve olması lazım ki hepsini dışa vuralım :D
Mümkünatı yok yani hayır sıfıra indirmeye geçtim zirvede yaşamayı bıraksam bile yeterdi neden orta derece değil de kendimi öldürürcesine zirvede yaşıyorum bir bilsem ddkdkd
Allahım bu bennn ○,○
Djdjhdyu
İnsanın ruhunda umursamazlık olmalı. Ben şimdi size umursamaz bir insan nasıl olunur tarif edemem çğnkü bu bana doğuştan geldi😂
Ben de umursamazım ama her konuda maalesef olamiyorum sjsjdhd
Sanırım bunun için buz gibi bir insan olmalısın soğuk ve umursamaz eee buda bizde yok..
Ahahaha valla sopsoğuk olmaya çeyrek kaladayım ajsjdhd
Ahahahahahah sksjjd sana kutup olamam çiçeğim
🥳🥳❤️
Öfke, nefret, kin ve intikam duygusu. Bubları herkesten itinayla alır çevik misali kırıp yerdim ~ ℳ
Yok ben insan bunu başarabilir mi basarabilirse nasıl basarabilir diye soruyorum sjsjdhd
Hee anlamadım dur yeni bi cevap fırlatıyorum o vakit hsbdbf
Bunun için ya süperüstü güçler gerekir ya da bi tık ilerlemiş teknoloji. Mesela zihin değişimi ya da anı yutma gibi teknolojilerle bazı duyguları, anıları ve hatta hafızayı silebiliriz. Bi filmde görmüştüm bunu baya hoşuma kaçmıştı
Aa hangi filmmiş o
Circle Kore dizisiydi galiba filmden ziyade iki tane ikiz kardeş vardı uzaylı geliyordu falan öyle acayip bişi
Tamamen hiçbir duyguyu silemiyoruz bence en fazla törpüleyebiliyoruz ya da daha iyi olana kanalize edebiliyoruz. Bu da biraz zaman ve sabır gerektiriyor.
Galiba çok hassasım, çabuk kırılırım bu duygumu alınmasını, isterim...
O duygunun beni parçalamasına izin vererek
indirilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?