Bilgi ve tecrübe sahibi olduğunuz konuda zaman zaman tavsiye isteyenler oluyordur. Bana müzik ve aşk konusunda fikir isteyen oluyordu.

Bilgi ve tecrübe sahibi olduğunuz konuda zaman zaman tavsiye isteyenler oluyordur. Bana müzik ve aşk konusunda fikir isteyen oluyordu.

Değişiyor genellikle annemle ve sevgilimle fikir alışverişinde bulunuyoruz onların da konuları değişiyor burada en çok aşk tavsiyesi sorusu aldım ama
Genel olarak değişiyor bu. yani genelde aşk ilişkileri hakkında ya da işte bir konu hakkında tavsiye istiyorlar veya işte neler yapmalıyım hayatımda gibi konularda istiyorlar. kişilik konularda daha çok. veya kendimi nasıl mutlu hissedebilirim şekilde. bilgim olan her konuda tavsiye veririm ama bilgim yoksa susarım
İnsan ilişkilerinden başlayıp aşk ilişkilerinde bitirenler yüzünden artık herkese sadece meraba meraba, mesafe gibisi yok. İnsanlara tavsiye vermiyorum artık cidden. Gerçekten kimseye bedava psikologluk yapmıyorum artık, öyle bir şeye müsaadem yok.
Teşekkür ederim 😎
Eğitim, aşk. Eğitim neyse de aşkta öyle bir konuşurum ki, sanırsın yılların tecrübesi amaa öyle bir şey yok hfjdjdk
Cevap
0Cevap
Sağlık konusunda. Doktordan randevu alma konusunda sjjs :D
En son dekorasyon konusunda fikrimi alan olmuştu.. Genel olarak her konuda tavsiye veririz birbirimize..
Aile danışmanı olduğumdan dolayısıyla aşk veya aile konularında tavsiye isterler
her konu olabilir her şeye bir tavsiyem vardır
Değişiyor ama genelde aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?