Güncellemeler
+1 yıl
İntikam almama gerek kalmadı kendi derdim yeter bana onuda Allaha havale ediyorum.
Bir insan neden bu kadar boş anlayışsız saygısız egolu olurki kendi yaptığı hatayı bile karşı tarafın üzerine atarak aradan çekilir böyle insana gelde iyi davran gelde anlayış göster halen hk liyor resmen dalga geçiyor bilmiyorki karşındaki insana ne kadar çok zarar verdiğini bilmiyor değil resmen kullanıyor arkadaş cevresiyle beraber alay ediyor dalga geçiyor bir sevgi vardı onuda yalan ettiya güzel günlerin içine etti ya düşünmeden kalp kırdıya işte böyle sevgi işi intikam işine dönüyor kimse kimsenin malı değil canım yerine koymasın çıkar acısı aheste aheste o kendini iyi biliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben almazdım ama hak ettiği neyse verirdim
Bej vermem silerim onu inat şu an başkasıyla otururum sırf inat olsun sırf anlasın söyledim ama anlamadı kendileri bilir birdahada yüzüne bakmam soz
Evet hayatın olağan içerisinde Hepimiz bir yerde birçoğumuz buna benzer durumlar yaşamaktayız fakat size şöyle bir şey söylemek isterim ki yani sizi istemeyen birisi için veya halsize göre her şey güzel gidiyorken bitiren birisi için intikam alma çabasına girmeniz Beyhude olacaktır. bir de şöyle bir şey söyleyeyim yani belki size göre her şey güzel gidiyordu ama karşı taraf için öyle olmayabilir yani Mantıklı düşünmek gerekir tek taraflı düşünerek bir tarafı yargılamak doğru olmaz hani ilişki durumunuzun ne olduğunu net bir şekilde bilemediğimiz için burada sadece varsayımlar üzerine yorumlar yapabiliriz.
bundan kaynaklı olarak size şöyle bir şey ifade etmeliyim ki her hayatınızda birisi varsa ya da hayatınıza birisini alacaksanız yani olmuyorsa zaten kadınlar bir çeşit bahaneler bulup hayatınızdan çıkabilir Yani bunu yapabileceğimiz çok da bir şey yok Biz her ne kadar kendimizde bir suç arasak da bazen bizim suçumuz olmasın da kadınların istekleri ve duyguları bizimkinden daha ön planda gelir
Özellikle bir organizasyon yapmam ama yeri gelince benden cevabını alır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!