Selam 🌊☀️ Haziran ayında en çok neler yapmayı seviyorsunuz, ya da sizin en çok sevdiğiniz mevsim aylar hangileridir

Selam 🌊☀️ Haziran ayında en çok neler yapmayı seviyorsunuz, ya da sizin en çok sevdiğiniz mevsim aylar hangileridir

Haziran ayı deyince aklıma ilk gelen yaz tatili. yaz gelince köyüme gidebilirim, bahçemle uğraşabilirim, şimdi mandalinalar çiçeklerini döküp meyveye dönmeye başlamıştır. Çiçekleri mis gibi kokar. Bolca yasemin vardır ve kokusu inanılmazdır. Sabahın erken saatlerinde 5'te 6'da gün ağarmadan kalkarsın. Kaz dağının temiz havası uyutmaz. Kahvemi yapar bahçeme çıkarım. Ağaçlarıma bakarım. Bu sene erken gidemedim bahçemi ekemedim. Sulanacaksa sularım erkenden sulanmayacaksa çapalarım. Rengarenk çiçeklerim olur onlarlar hem konuşur, hem sularım, hemde bakımlarını yaparım. Bahçeme kahvatıyı hazırlarım (o kahvaltının tadıda bir başkadır). Bahçe bir başka güzel ya da ben çok seviyorum bilemiyorum. Bütün bir günü anlatsam uzun olcak. Yani bana göre tatil bu. Kafam rahat olsun, elim ayağım toprağa değsin yeter.
Haziran ayı dendiği zaman aklıma Antalya'nın kavurucu sıcakları geliyor. Korkuyorum yalan söylemeye gerek yok. Neyse ki henüz yağmurlu gidiyor havalar sıcaktan şimdilik ses seda yok ama yaz geliyor
Aklıma ilk denize girmek geldi.
Rica ederim :)
Hicbirsey gelmiyor
☕☀️
Cevap
7Cevap
Tatil, sıcak ve bunaltıcı hava 🫤, dondurma, deniz ve böcekler...
Aslında birçok insan seviyor ama yaz mevsimi benim en sevmediğim mevsim, ben sonbaharı seviyorum 🍃🍁
En sevdiğim soğuk mevsimler sonbahar ve kış.. Haziran deyince okulun bitmesi geliyor aklıma ve rahatlama hissi
Bir şey gelmiyor 🤔 @bebekyoda01 bu güzelliğin doğum günü o var sadece
ay evett :(
Okul bitişi, sıcak havalar... Ben en çok ilkbaharı severim çünkü hava tam istediğim gibi olur.
Eskiden okulun bitişi geliyirdu şimdi univeste sınavı geliyo
Haziran, geliyor gelmekte olan o sıcak.. Bayilazagım hazır değilim hshshs
:( sıcaklar terlemeler, bunalmalar sevmediğim mevsim yaz bana kış lazım ben kış adamıyım
22 Haziran doğumluyum. mutluluk mu desem hüzün mü desem bilemedim ☺🙏☕
Çok çok sıcak hava
Güneş kremlerine giden paracıklarım
Deniz keyfisii
Doğum günü olan sevdiklerim çok haziranda o yüzden hediyelik eşyalar geliyo🤣🤣
Benim doğum günüm 💙
Aa ne zamandı?
6 Haziran burada değildim o yüzden bilmiyor olabilirsin normal 🙂
Evet bilmiyordum maalesef :) Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, yıllara. umarım her şey istediğin gibi güzel geçer senin için.. iyi ki doğdun biraz geç oldu ama kusura bakma :( 🤗🎂🥳🤩 <3
Yaa teşekkür ederim Barış 🙏🤗
Önemli değil
Senin varlığın yeter 💙
Rica ederim <3 :) sende öyle
Dondurma kdkekdkfdjdkd
Çok iyi sdfsdfsd
Eğlence, arkadaşlıklar, yenilikler, ıslanmalar, deniz, su, dondurma, karpuz, gülmeler, şakalar, geceler, tatil
bol iş ve kazanç derim çünki benim için yaz ayı bu demek cafe işlettiğim için :)
Kardeşimin doğum günü 🤷🏻♀️
Yazın geldigi.. yoğunluk. Koşturma..
Bunaltıcı, sıcak hava
Havalar ısındı artik şükür diyorum.🤭
Yazın başladığı aklıma geliyor👏🏻👏🏻👏🏻
Seviyorum. da tatil istiyorum o da olmuyor 😬
Okulların kapanacak olması🤗
güneş kremimi bitirdiğim ay
Benim aklıma karpuz ve deniz geliyor
Yaz, kum, deniz, güneş
Yazın başlangıcı tabik
Güneş geliyor hiç sevmem