Ben sürekli istediğini elde eden birisiyim, şimdiye kadar hayatımda kimse karşımda durmaya cesaret bulamadı ve duranlarıda bir bir yok ettim yolumdan. Hayatımda o kadar entrika ve o kadar oyunlar dönüyor ki ve bunlara rağmen sürekli kazanan ben oluyorum ama ciddiyim bazen yoruluyorum. Sürekli bir savaş içindeyim birileriyle ve bu beni yoruyor ama değişmiyor çünkü bu benim tabiatımda var galiba. Çocukluğumdan beri hırslı, tutkulu, istediğini alan yeri geldiğinde insanları manipüle ederek istediklerimi alırım ama hayatta sadece iyi olup insanların dediğini yaparsan sadece sana reva görülen hayatı yaşarsın ama ben hiçbir zaman öyle biri değildim ve olmadım. Sürekli bir savaşın ve entrikanın içinde buluyorum kendimi ve yoruluyorum ben dursam karşımdaki kişi durmuyor ve ben asla duran biri değilim. Etrafımda çok insan var fakat arkadaş olarak seçtiğim çok fazla yok çünkü hiç kendim gibi her şeyden bağımsız, hürlüğü seven birini bulmadım. Hepsi insanların onlara reva gördüğü hayatı yaşıyor bir robot gibi ama ben asla öyle olmam ölürüm ama olmam. Yoruluyorum fakat bu benim tabiatım galiba. Bazen içimdeki hırsım ve öfkem içimi yakıp kavuruyor ama bu acı bile beni durduramıyor. Kötü bir insan asla değilim bana iyi gelen insana çok iyi giderim, onu özel hissettiririm, kendinde görmediği güzel şeyleri ortaya çıkartırım kendim gibi onuda özgüvenli birisine dönüştürürüm. Benim için arkadaşlık ve sadık kalmak çok önemli çünkü o kişi için asla yapmayacağım şey yoktur ama yabancılara asla öyle değilim, yinede dışardan beni hırslı, çıkarları için kurnaz biri olarak görüyorlar. Haksızda sayılmazlar fakat silik bir tip kalmak istemiyorsanız böyle olmak zorundasınız ve benim değiştirebileceğim bir şey değil zaten. Hakkımda böyle düşünen ne kadar insan varsa beni örnek alıp bunu etrafımda dile getiren bir o kadar çok insanda var.
Sizce zamanla insanlar beni anlarlar mı yoksa kendi silik hayatlarında beni kötü bir insan olarak mı adlandırırlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Ben sürekli istediğini elde eden birisiyim" milyarder olmak istesene bi (her istediğini elde edemezsin elinden geleni elde edersin anca), "şimdiye kadar hayatımda kimse karşımda durmaya cesaret bulamadı ve duranlarıda bir bir yok ettim yolumdan."+100 kiloda 5 sene boks yapıyorum yoluna çıkarsam ne yaparsın merak konusu, " Hayatımda o kadar entrika ve o kadar oyunlar dönüyor ki ve bunlara rağmen sürekli kazanan ben oluyorum ama ciddiyim bazen yoruluyorum. " Sayın ergenus bi dertli sen değilsin :D öyle burada yazmakla dertlerin üstesinden gelmiş olmuyorsun, "Sürekli bir savaş içindeyim birileriyle ve bu beni yoruyor ama değişmiyor çünkü bu benim tabiatımda var galiba." Bence sen bi psikologa git çünkü bu davranış normal değil, "Çocukluğumdan beri hırslı, tutkulu, istediğini alan yeri geldiğinde insanları manipüle ederek istediklerimi alırım ama hayatta sadece iyi olup insanların dediğini yaparsan sadece sana reva görülen hayatı yaşarsın ama ben hiçbir zaman öyle biri değildim ve olmadım." Ergenus 101 :D aynen kanka manipülatifsin he 2 yalan söyleyip James Ottar Grundvig oluyorsun he :D dediğim gibi bu yazılar ve davranışlar normal değil bi terapiste görünsen iyi olur kankam, "Sürekli bir savaşın ve entrikanın içinde buluyorum kendimi ve yoruluyorum ben dursam karşımdaki kişi durmuyor ve ben asla duran biri değilim." Bak güzel kardeşim cringe seviyem tepe yaptı yeteeer :D bu kadar egoistik ve narsist olma büyük ihtimalle bu redpillci kafası bunları bırak azıcık az manosphere de takıl az andrew tate filan izle :D 3 ay sonra bana teşekkür edecen, "Etrafımda çok insan var fakat arkadaş olarak seçtiğim çok fazla yok çünkü hiç kendim gibi her şeyden bağımsız, hürlüğü seven birini bulmadım." Hadi yaa peki ya onlar seni tercih etmiyorlarsa :D ama sen kendi ego duvarından göremiyorsan? hiç bu soruyu kendine sordun mu knk?, "Hepsi insanların onlara reva gördüğü hayatı yaşıyor bir robot gibi ama ben asla öyle olmam ölürüm ama olmam. " He knk toplumda milyarlar canım bi sen akıllısın he tamam tamam inandık bak şu an :D ölürmüş ama olmazmış tabi anacığının babacığının parası ile yaşayınca öyle oluyo knk :D sen bi aç parasız kal bak bakiyin nasıl çalışıyon :D nasıl direk sanayiye gidip emekçi oluyon insanlara tepeden bakmayı bırak sana tavsiye, "Yoruluyorum fakat bu benim tabiatım galiba. " psikoloğa gidersen tabiatının bu olmadığını göreceksin knk narsistik kişilik bozukluğu diye yorumladım olmasa bile kendini öyle şartlandırıp inandırıyorsun bak manipüle vb. filan diyorsun da cidden diğer insanlar seni senin düşündüğün kadar takmıyor knk, " Bazen içimdeki hırsım ve öfkem içimi yakıp kavuruyor ama bu acı bile beni durduramıyor. Kötü bir insan asla değilim bana iyi gelen insana çok iyi giderim, onu özel hissettiririm, kendinde görmediği güzel şeyleri ortaya çıkartırım kendim gibi onuda özgüvenli birisine dönüştürürüm. " tamam knk kesin yapıyorsun he inandık :D bak inandık şu an 80 milyon inandık sana :D öfke içini yakıp kavuruyormuş bence sen çok youtube shorts izlemişsin knk ha birde akıl akıldan üstündür :D sen birisini istediğin gibi bir şey yapamazsın insanlar oyun hamuru değil lol asdasfas gülme krizine girdim bak şu an, "Benim için arkadaşlık ve sadık kalmak çok önemli çünkü o kişi için asla yapmayacağım şey yoktur ama yabancılara asla öyle değilim, yinede dışardan beni hırslı, çıkarları için kurnaz biri olarak görüyorlar." belkide seni sadece "gergin görünüşlü çocuk" ya da "bir garip ergen" diyebileceklerini düşün bak sen beyin okuyamazsın knk milletin beyninin içini bilemezsin mesela benim için seni görsem "He knks" der işime bakardım :D VE GARİP BİR KİŞİLİK olduğunu düşünürdüm " Haksızda sayılmazlar fakat silik bir tip kalmak istemiyorsanız böyle olmak zorundasınız ve benim değiştirebileceğim bir şey değil zaten." silik tip yoktur farklı renklere ve zevklere sahip insanlar bak insanlar kimseye zararı olmadan hiçbir şey olmak zorunda değildir nasıl mutlularsa öyle lütfen bunu öğren knk büyürsün şu an konuşmayı tercih etmeyen insanları yargıladın direk milyarlarca insan bir şey bilmiyor sen biliyon gene he knk :D bir odada en çok sesi çıkartan en zayıftır derler bizim köyde ama neyse... "Hakkımda böyle düşünen ne kadar insan varsa beni örnek alıp bunu etrafımda dile getiren bir o kadar çok insanda var." kanka... güldürdün gece gece
Nerden biliyorsun bir milyarder olmadığımı? Belki öyleyim, bu arada burada anonim bir şekilde yazdım gerçek hayatımda bunları kimseyle konuşmuyorum. Koyduğun emojilerden ve yazma üslubundan zaten seviye ve kaliteni gösteriyorsun. Çok sıradan ve basit bir şekilde yazdın ama bu sana yakıştı çünkü senin gibilere yakışan bu. Heralde 26 yaşında fazlasıyla silik ve basit biri olarak yaşamışsın ki kuyruk acını bende çıkartmaya çalışıyorsun. Ben zaten beyin okuduğumu iddia etmedim etrafımda hakkımda söylenenleri söylüyorum. Neden bu kadar zoruna gitti? Senin kuyruğunu kim kopardı?
milyardersin demek kanıtla knk?
:D bak ergensin tamam ama cidden komik knk
ben sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim ve senin gibi insanlara kendimi kanıtlamaya çalışmadığım için kendimle gurur duyuyorum ve 26 yaşında bir adamın 10 yaşındaki çocukla aynı cevap verme şekli sana yakıştı çünkü dünyaya baktığın o küçücük yerden bakıldığında benim hakkımda söylediğin o çirkin şeyleri anlayabiliyorum çünkü insan yaşadığı kadar bilir ve basit davranmak sana yakıştı çünkü bu dünyada her tipten insan olması gerekiyor senin gibi basitler olmasa benim gibi insanların farkı ortaya çıkmaz.
Instagram versene bi knk bi bakıyım profiline :D
Düşük seviyede olan insanlara cevap bile vermiyorum aslında kankam şimdi o silik hayatında yaşlanıp sonra hiçbir şeye sahip olmadan diğer tarafı boylamayı bekle. Belki bu dünyadan göç ederken son cümlelerinde “ergenus” falan olur. Sana yakışan bir SON SÖZ çünkü
sen bana bi de knk canım puro çekiyor 3 aydır içmeyi bıraktım ne dersin?
gidip alsam mı sence?
Çabuk yaz he şimdi kapanmasın tütüncü
ÜSPFKDĞSOFKSŞSIDNŞAPSIDLAŞSIFKSŞSPDKŞSĞSODJSŞAİSĞSO İŞTE TAM OLARAK MANİPÜLE İLE KASTIMDA BUYDU. KUDURRRRRRR
la yok sabahtan beri canım çekiyo ztn 1-2 gündür
şöyle bi puro içsem diye
Ya bi sal kendi kalitende insanlarla muhatap ol.
tamam ergen
Şaka mısın? Senden daha olgun ve üslubum yerinde ve gelmiş bana ergen diyor. Senin hayat kalitenden o kadar eminim ki. Basit ve özgüvensiz insanlar her zaman kıskanır ve sende öyle birisisin. Belkide o kadar tipsizsin ki ve özgüvenini burada bana laf soktuğunu sanıp egonu tatmin etmeye çalışıyorsun ama aynaya baktığında o gördüğün boşluk ve basitlik kadar kendi içindede var
Salamancalar hep kazanır
?
İtfaiye çağır o ateşi söndürur