İçimde bir ateş var ve herkesi sarıp sarmalıyor ne zaman geçecek bu?

Ben sürekli istediğini elde eden birisiyim, şimdiye kadar hayatımda kimse karşımda durmaya cesaret bulamadı ve duranlarıda bir bir yok ettim yolumdan. Hayatımda o kadar entrika ve o kadar oyunlar dönüyor ki ve bunlara rağmen sürekli kazanan ben oluyorum ama ciddiyim bazen yoruluyorum. Sürekli bir savaş içindeyim birileriyle ve bu beni yoruyor ama değişmiyor çünkü bu benim tabiatımda var galiba. Çocukluğumdan beri hırslı, tutkulu, istediğini alan yeri geldiğinde insanları manipüle ederek istediklerimi alırım ama hayatta sadece iyi olup insanların dediğini yaparsan sadece sana reva görülen hayatı yaşarsın ama ben hiçbir zaman öyle biri değildim ve olmadım. Sürekli bir savaşın ve entrikanın içinde buluyorum kendimi ve yoruluyorum ben dursam karşımdaki kişi durmuyor ve ben asla duran biri değilim. Etrafımda çok insan var fakat arkadaş olarak seçtiğim çok fazla yok çünkü hiç kendim gibi her şeyden bağımsız, hürlüğü seven birini bulmadım. Hepsi insanların onlara reva gördüğü hayatı yaşıyor bir robot gibi ama ben asla öyle olmam ölürüm ama olmam. Yoruluyorum fakat bu benim tabiatım galiba. Bazen içimdeki hırsım ve öfkem içimi yakıp kavuruyor ama bu acı bile beni durduramıyor. Kötü bir insan asla değilim bana iyi gelen insana çok iyi giderim, onu özel hissettiririm, kendinde görmediği güzel şeyleri ortaya çıkartırım kendim gibi onuda özgüvenli birisine dönüştürürüm. Benim için arkadaşlık ve sadık kalmak çok önemli çünkü o kişi için asla yapmayacağım şey yoktur ama yabancılara asla öyle değilim, yinede dışardan beni hırslı, çıkarları için kurnaz biri olarak görüyorlar. Haksızda sayılmazlar fakat silik bir tip kalmak istemiyorsanız böyle olmak zorundasınız ve benim değiştirebileceğim bir şey değil zaten. Hakkımda böyle düşünen ne kadar insan varsa beni örnek alıp bunu etrafımda dile getiren bir o kadar çok insanda var.

Sizce zamanla insanlar beni anlarlar mı yoksa kendi silik hayatlarında beni kötü bir insan olarak mı adlandırırlar?

İçimde bir ateş var ve herkesi sarıp sarmalıyor ne zaman geçecek bu?