Hata yaptığınızda kendinizi eleştirir misiniz?

Evet. Kızıyorum bile.
İçsel düşünceler ile 🧐
Teşekkürler eicler için 😬🥳
Sen böyle seçtikçe meleğimsin olduğuna hak veriyorum bak 😂😂
Evet eleştiririm.. Karşımdaki insanların küstah bir biçimde gelip bana hesap sormasına tahammül edemem sadece :D Keyifli günler..
😂😂 sor yavrum ben de zor yerden sorabilirim ama 🤣
Teşekkürler canım 💜💜
Cevap
16Cevap
Evet hata yaptığım zaman kendimi eleştiriyorum her zaman. çünkü hata yaptıktan sonra kendimi eleştirmezsem zaten yol alamam ayda kendimi geliştiremem. insan hatalarından dersler çıkartarak kendisini geliştirir ya da farklı yollar dener veya başarı sağlayabilir. ben öz eleştiri konusunda da oldukça iyiyim kendimi sürekli eleştirir sorgularım mutlaka.
Evet bunu her hatada yapıyorum. Ve yaptığım hataları anlayışla karşılıyorum çünkü ben kusursuz değilim. Hata yapıp kendimi cezalandırmaya çalışmam. Bunun yanında her insanın yaptığı hatalara da anlayış gösteririm, mühim olan ders almak dimi
Kendime karşı çok acımasızım. Eleştiririm, hesap sorarım vs. kendime tolerans tanımıyorum.
Önce kendimi eleştiririm.
Çok fazla ayaz çok şahittir kızardı ben olayları anlatırdım ve tuhaf olan şifremi istemişti connected 2 vermiştim bir şey yapmamıştı bu bir ilk ben kolay kolay insana şifre vermem sonra zaten dedi benim bir sevgilim var nişanlanacaz konuşmayalım yine gelmişti nişan olmamış kızda o kadar sene oldu hala bekliyor bir umut evet derim diye
Hata yaptığımda tabikide kendimi eleştiririm ancak bu eleştirinin ötesine geçmez yani kendime şunları asla demem örneğin "ya keşke şunu şöyle yapsaydım" "keşke o qn şunu deseydim" gibi cümleler kurmam o an bana en mantıklı gelen kararı vermişimdir bu yüzden kendimi yıpratmamın bir anlamı yok
Şu dünyada ne sevdiğim şey kendimi eleştirmek olabilir geçerim aynanın karşısına gerekirse küfür ederim kendime yanlış yaptın neden yaptın neden böylesin diye uzunca süreler düşünür konuşurum sonra yeni kararlar alır onlara uymaya çalışırım.
Eleştiririm. Hatta sanırım kendimi bir daha aynı hatayı yapmamak üzere programlayacak kadar çok eleştiriyorum.
Evet öyleki günlerce etkisinden çıkamıyorum sürekli kendimi sorgulayıp duruyorum düzeltmenin yollarını arayıp dururum..
Tabii ki bir dahakine daha dikkatli davranmam gerektigini hatırlatirim kendime
En sert eleştiriyi her zaman kendime yaparım
Evet eleştiririm.. Karşımdaki insanların küstah bir biçimde gelip bana hesap sormasına tahammül edemem sadece Keyifli günler
Kesinlikle eleştirimi yaparım hatta hata yaptığım kişiyle konuşup eleştirimi yapmasını isterim hata mı düzeltebilmek için
Evet yanlışım oldumu kendimi dünyanın en başarısız insanı gibi hissederim
deli gibi hem de, pis gömerim bizzat kendimi.
Eleştirmem sadece bir daha yapmamaya dikkat ederim
Hata yapmadığımda da eleştiririm.
Öz eleştiriyi fazlasıyla yapan biriyim
Eleştiririm, sonra cozum yolunu bulurum
Evet kendime kızarım hatta
En İyi Cevap