Selam arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayanlar var mıdır bilmiyorum ama ben kendimle asla barışık değilim kendimi beğenmiyorum sürekli hem aynada hem de normalde kendimi inceliyorum bu berbat bir durum ama kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum bu durum beni gerçekten yıpratıyor ve çok değersiz hissettiriyor mesela bazen herkesin normal olduğunu kendimin ise anormal olduğunu hissediyorum neden böyle hissettiğimi bilmiyorum ve bu günden güne artmaya başladı hani öyle bir noktaya geldi ki bu durum dışarıdaki insanları inceliyorum artık tabiki kötü bir niyetle değil sadece onların benden daha güzel ve normal olduklarını düşündüğüm için..
Normalde tatlı birisi olduğumu söylerler belkide düşündüğüm Kadar çirkin değilim ama işte bu düşünceler beni yiyip bitiriyor Bazen kendime çok güvenim geliyor kendimle çok iyi anlaşıyorum eğer mücadele edersem bu duygudan kurtulabilecegime inandırıyorum kendimi ama işte sonra yine aynı durumlar baş gösteriyor fikrinizi duymak beni mutlu edecektir şimdiden teşekkür ederim ♥️
Normalde tatlı birisi olduğumu söylerler belkide düşündüğüm Kadar çirkin değilim ama işte bu düşünceler beni yiyip bitiriyor Bazen kendime çok güvenim geliyor kendimle çok iyi anlaşıyorum eğer mücadele edersem bu duygudan kurtulabilecegime inandırıyorum kendimi ama işte sonra yine aynı durumlar baş gösteriyor fikrinizi duymak beni mutlu edecektir şimdiden teşekkür ederim ♥️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer