Selam, günlük rutinlerinizi sık sık değiştirir misiniz yoksa düzenli bir hayatınız mı var. Mesela hayatınıza ne zaman yenilikler ya da değişiklikler katıyorsunuz, Mesela hobileriniz, sevdiğiniz aktiviteler kısaca her şey olabilir bu.

Selam, günlük rutinlerinizi sık sık değiştirir misiniz yoksa düzenli bir hayatınız mı var. Mesela hayatınıza ne zaman yenilikler ya da değişiklikler katıyorsunuz, Mesela hobileriniz, sevdiğiniz aktiviteler kısaca her şey olabilir bu.

Günlük rutinlerim belli bunlar değişmeyecek şeyler fakat onun yanında ek olarak farklı şeyler kattığım olmuştur ki bu düzenli rutinimi etkilemez asla.
Bazen - ama çok sık değil, çünkü rutinlerin stabil olmasını seviyorum! Ancak beklenmedik ve heyecan verici bir şeyler günümü renklendiriyorsa, o zaman buna varım.
Hayır değişmez. Çok aykırı durumlar olmadıkça rutine sadık kalıyoruz, düzenimin bozulmasına cok alışkın değilim.
Rica ederim abla :D 🌺
Düzenli ve planlı
Cevap
8Cevap
Gunluk rutinlerim değişmiyor çünkü hep evdeyim planlı programlı yapsam her şeyi düzene koyacagim fakat henüz başaramadım
Ev, iş, yatak. Tek düzenim bu ama mecburiyetten. İleride kesinlikle daha hareketli ve eğlenceli bir hayat ve hayat arkadaşı istiyorum.
Hayır değişmez hepsini haftalar öncesinden planlarım
Rutinlerim belli genelde düzenliyim değişmiyor
Günlük rutinlerim arada aksıyor onun dışında sekmez pek.
Hayır genelde rutinim bellidir kolay kolay değişmez
Maalesef değişmiyor keşke araya bir şeyler karıştırıp daha eğlenceli hale getirebilsem
Genel olarak düzenli bir hayatim var. Ama ruh halime göre değişebiliyor.
Hafta sonu hariç genelde değişmez
Kesinlikle evet
genelde standart aynı olur
İş yoğunluğum dışında değişmez.
Pek değişmez aslında.
Aynı sayılır pek değişmez
Sınav haftası hariç genelde değişmez.
Bazı kısımlar hariç hayır.
Hayır pek değil.
Hayatım oldukça monoton hep aynı şeyler
Düzenli hayatım var
Hayir