Selam ✨ Hayatınız monoton mu ilerliyor yoksa sürekli bir koşuşturmaca içinde mi yaşıyorsunuz. Ve hayatınızda en aksiyon dolu döneminiz hangi dönemdi.

Selam ✨ Hayatınız monoton mu ilerliyor yoksa sürekli bir koşuşturmaca içinde mi yaşıyorsunuz. Ve hayatınızda en aksiyon dolu döneminiz hangi dönemdi.

Kesinlikle aksiyonu ve koşuşturmacayı seçen taraftayım ben monoton yaşamın insan doğasına aykırı olduğuna inanıyorum ancak bu bahsettiğim aksiyon ve koşuşturmaca plansızlık oalrak algılanmasın planlarım var ve bu planlara uyuyorum ancak sürekli tekrara düşmeden yapmak benim birincil amacım
Yeterince var zaten daha fazlasını almayayım her gün ayrı bir belayı çekiyorum ama dürüst olmak gerekirse bazen hoşuma da gidiyor bağımlılık gibi bir şey.
Leon var mı hayatın da 😋
Çok hareketli bi insan değilim. Aşırı monoton da değilim, yerine göre harekete geçebilirim. 🤭
Rica ederim abla :) 🌸
Bayılırım, 🤣
Cevap
7Cevap
Hayatim sürekli koşturma içinde geçiyor. Dolu dolu yaşamaya çalışıyorum.

Mecburen okuldan ve diğer uğraşlarımdan dolayı biraz sade takılsamda arada aksiyon ve hareketlilikte güzeldir.😅
Monoton hayat hic bana göre degil her zaman bir aksiyon macera arar bulurum. Dunya'ya 1 kere geldik deli dolu yasayip renklendirmek gerekir.
Hayatım biraz monoton maalesef. 🫤Keşke çizgi filmlerdeki gibi maceralar yaşayabilsem... Çok eğlenceli olurdu djdjnsdj 😄
Biri aksiyon mu dedi, neden alıyorduk?
Onun dışında hep işe git, eve git, yat monotonluğu var üzerimde.
Evet ama benim mecburi hayat şartlarımdaki tek aksiyon tüm gün korku filmi izleyip gece korkudan uyuyamamak oluyor. Ha fazlası olsa ister miyim, evet.
valla her seviştiğimde büyük hareketlilik oluyor aksiyon hat Safa’da oluyor 🤣
Mutluluk verici olanları evet... Gerici olanları sevmiyorum
Neşeli mutluluk verici aksiyonları severim. Entrika kaos gibi hareketler no
Adrenalini seviyorum evet. LunParklari da o yüzden çok seviyorum
Benim hayatımda yeterince aksiyon macera var yoruldum artık sakin hayatım olsun
Sevmem, sakinlik ve huzur olmalı.
Aksiyon yok rutin işler peşindeyim
Kendi atraksiyonu içinde tekdüze
İçimde yaşadığım aksiyonlar yeter ya. 😃
Sakin olsun isterim ama olmuyor.
Severimm ama hayatımın monoton dönemi daha çok 😅
Benim ruhuma ters