Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı.
Hayır maalesef yaşamaktan pek de zevk almıyorum ama yine de elimden geleni yapıyorum. bazen içtiğim bir kahve bile beni mutlu ediyor bazen izlediğim bir film mutlu ediyor ya da oyun oynamak şarkı dinlemek. kısaca hobilerimi yapmak beni mutlu ediyor. ama cehalet mutluluktur sözüne katılıyorum insan çok düşündüğü zaman mutlu olamıyor bende sürekli düşündüğüm için mutlu olamıyorum hayatımda.
İyi bilin ki dünya hayatı ancak bir oyundan, bir eğlenceden, bir süs ve gösterişten, aranızda bir öğünmeden, mal ve evlatta çokluk yarışından ibarettir. Tıpkı bir yağmur gibi ki, onun bitirdiği ekinler çiftçilerin hoşuna gider. Sonra kuruyuverir de sen onu sapsarı kesilmiş görürsün. Ardından da çerçöp hâline gelirler. Âhirette kâfirlere şiddetli bir azap, mü’minlere ise Allah’tan bir bağışlama ve rızâ vardır. Evet, dünya hayatı, aldatıcı bir menfaatten başka bir şey değildir. Hadid/20
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Hayır maalesef yaşamaktan pek de zevk almıyorum ama yine de elimden geleni yapıyorum. bazen içtiğim bir kahve bile beni mutlu ediyor bazen izlediğim bir film mutlu ediyor ya da oyun oynamak şarkı dinlemek. kısaca hobilerimi yapmak beni mutlu ediyor. ama cehalet mutluluktur sözüne katılıyorum insan çok düşündüğü zaman mutlu olamıyor bende sürekli düşündüğüm için mutlu olamıyorum hayatımda.
Öyle deli gibi zevk aldığım söylenemez elbette. Sadece mevcut şartlarda idare ediyorum diyeyim.
Bazı günler bir anlam ifade etmezken, bazı zamanlar buraya kök salmış gibi hissediyorum.
Evet, yaşamak güzel bence her anı güzel değerlendirmek gerek. Keyifli günler.
Evet, hayatı ve yaşamayı seviyorum...
Evet seviyorum..
Yaşamak güzel de
şu aralar sıkıcı :D
Sürprizlerle dolu iyi veya kötü. Yaşamanın da bir macera olduğunu düşünmek ve doya doya yaşamak gerektiği kanısındayım.
İyi bilin ki dünya hayatı ancak bir oyundan, bir eğlenceden, bir süs ve gösterişten, aranızda bir öğünmeden, mal ve evlatta çokluk yarışından ibarettir. Tıpkı bir yağmur gibi ki, onun bitirdiği ekinler çiftçilerin hoşuna gider. Sonra kuruyuverir de sen onu sapsarı kesilmiş görürsün. Ardından da çerçöp hâline gelirler. Âhirette kâfirlere şiddetli bir azap, mü’minlere ise Allah’tan bir bağışlama ve rızâ vardır. Evet, dünya hayatı, aldatıcı bir menfaatten başka bir şey değildir. Hadid/20
Zor yollardan geçiyorum ki halen bir şekilde kendimi zorlarım. Yorucu durum sonrası o kazandığım o his işte şükür etmenin keyfi paha biçilemez.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin demiş anonimler😂😂
Alırdım amma güdülen koyunların arasında yaşamak bir mecburiyet olunca tadı tuzu kalmadı.
Pek aldığımı söyleyemicem.. cinsel hayat olmadan b*k gibi gidiyor
Bazen hayatın cehennem taraflarını dibine kadar yaşıyorum ama yaşamaktan da zevk alıyorum.
Madem bir kez dünyaya geliyoruz, hakkını vere vere yaşayalım…
Evet, zevk almaya bakıyorum.
İstediğim şeyleri yapıyorum.
Hayatımda doyasiya seks yapacağım bir partnerim olsa yaşamdan daha fazla zevk alırım 😉
Evet dolu dolu hemde nasılsa bir ölücez öylede böylede zevk almaya bakalım
Elbette, hayat çok güzel, şu yeşil ağaçları izlemek, kuşların ötüşünü duymak paha biçilemez🌸
yaşadığımı hissettiğim anların hakkını veriyorum
bu yeterli
Ev işi ve yatılı misafir ağırlamaktan başka bir şey yapamayan biri mutlu olmaz