Her kadın nazlanmayı sever mi?
(Gerçi bu zamanda kimsenin kimseyi anlamak için çaba sarf edeceğini sanmıyorum ama :/)

Her kadın nazlanmayı sever mi?
(Gerçi bu zamanda kimsenin kimseyi anlamak için çaba sarf edeceğini sanmıyorum ama :/)
Bence vardır yani nazlanmak her kadını mutlu eden bir şey bence :D bazı kadınlar trip atmayı ya da naz yapmayı seviyor hatta sevgilisi olmadığı kişiye bile naz yapabiliyor ama her kadın aynı değildir. mesela bazı kadınlarda hiç sevmez naz yapmayı oldukça nettir evet veya hayır der sadece.
Naz yapılan kişi nazlanma karşısındaki ısrarına biraz sevimlilik biraz çocuksuluk biraz üzülmüşlük katarak eşlik ediyorsa güzel şeyler. Ve bunun için özel birine de ihtiyaç yok. İnsan kardeşine de arkadaşına da nazlanabilir. Ben severim, bana nazlanılmasını da severim. Erkekler yaptığında da son derece hojtur..
Nazı da niyazı da, dobralığı da bir bünyede barındırıyorum ben.. Herkes göremez o yanlarımı. :D Her dakika yürüyen cinsellik gibi dolaşan aşko kuşkolar görünce yolumu değiştiriyorum 🤣 Keyifli geceler..
Cevap
4Cevap
Tabii vardır. Ama o birisinin naz çekmek gibi bi niyeti var mı? O bilinmez işte sjsj
Onun canı cehenneme
Vardır
Ufak nazlantıda "hav hav hav" diye saldırıyorlar çünkü çekemiyorlar gerçek sevgi olmadığı için
İllaki olur arada nazlanmak istediği ama yok yoook yokkkkk😍
Her kadının yanında nazlanabilecegi simarabilecegi bir erkeği olmalı.
İllaki vardır. Hele bir de o nazı güzelce karşılayan biri varsa mis
kadın sevdiğinin yanında şımarır. tabi ki
Vardır sanırsam ama benim yok 😅
Nazlanmak ihtiyaçtır
Kız evi naz evi derler 👻
Vardır da biz kime nazlanıcaz
Sizde size nazlanana. O da anlamıyorsa onun ayıbıdır
Vardir ama benim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?