Annem tam bir hayvan çok dengesiz boyle annem oldugu icin utaniyorum? annemden soguyorum sogumamak icin napmam lazim?

Annem tam cahil kelimesinin ete kemige burunmus hali. dengesiz dengesiz laflari var. ben senin agzini... kerim gibi kelimeler kullaniyo bana dusun. gecen arkadasim sevgilisi oldugunu soylemis anneme bu salak ta gulerek demis ki e al otele gotur iste.. l*n kimin saygisi kalir bu salağa. bir de tam erkek. bizin yanimizda yemin ediyorum gegirir , uyurken osurur, bir yemek yiyisi var şap şap.. cok dengesiz milletin icinde bagira bagira konusur. en onemlisi yemek yapmayi bilmez. hic bilmiyor. istisnasiz her aksam cay peynir ekmek yiyorum doyayim da yatayim diye. bir de dik basli. anne niye oyle yaptin boyle yap diuorum ben cok iyi yapiyorum diyor konusmaya bile gelmiyor. babam hakli olarak bize diuor ki siz olmasaniz ben bu kadini bosayali 30 yil olmustu diyor kadin hala gidip agzini ariuor sen kimle geziyosun nerdesin. yani gurur sifir. babam da tak etti artik kac senedir bir gomlegi bir pantolonu dogry utulnmez eve gelir yemek yok. surekli yatiyor annem. dusunuyorum da ben evlensem bu deli ben karimla koyun koyuna yatarken yanimiza gelmeye calisir. ya da mesela adam var evlenir 7-8 ay sorar caktirmadan bir hareketlilik yok mu evlat diye. benim ki gerizekali direk sorar siz hala sevismediniz mi der. ben bu kadina uzak yasaycam evlenince. bunun yuzunden babamin saci beyazladi.
Annem tam bir hayvan çok dengesiz boyle annem oldugu icin utaniyorum? annemden soguyorum sogumamak icin napmam lazim?