- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGörüldüye alerjisi varmış eğer cevap vermeyeceksem okundu yapmayacak mışım bla bla bla 🤔
Mesajı okurken o an birisi gelip bir şey istediği için mesaja cevap yazamama ihtimalim olamaz çünkü veya mesajı okurken birisi aradığı için ona cevap vermemiş olamam 😂 5 dakika sadece 5 dakika cevap vermedim diye bana "alerjim var cevap vermeyeceksen okuma" diye emir vermişti beyninin vücudunu terk ettiği biri🤔 Eşek kadar adam olmuş ergen ergen olayların tribini atıyorsan bende kalkıp "sen kimsin ki" der yerin dibine sokarım 🤔 sinirlendim yahu🙄😪13 Yorumla- +1 yıl
Alerjisi varsa tedavi olsun 🙄
- +1 yıl
Doktor dedi ki "bunlar tedavi edilebilemez" çok yazık bunlara😪
- +1 yıl
Kendi hallerine bırakmalı o zaman :D
En İyi Cevaplar
Trip atmak bana göre
'Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış' misali gibi birsey..😃
Trip atarak karşı tarafın bir şeyleri anlamasını sağlamaya calişmak oldukça sağlıksız bir iletişim şekli..
Varsa yani bir sorun trip yerine konuşarak duygularını ve düşüncelerini ifade edebilmeli bir birey.
Bana bu zamana kadar en sacma trip atma şekli karsı tarafın "tavır yapması" olmuştu.
İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır. derler
Tavır yaparak karşı tarafın bir şeyleri anlamasını bekleyen kişi çok bekler 😃13 Yorumla- +1 yıl
Ben tavır yapıp karşı tarafın anlasını bekleyenlerdenim ok mu djkdd
- +1 yıl
Herkes kendini bu konuda geliştirsin :D hsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBana genelde bir çok saçma trip atılıyordu ama tanıdıklarım değil tanımadığım kişiler tarafından :D mesela genelde sadece arkadaş olduğum hatta arkadaş bile olmadığım sadece konuştuğum kişiler bazen trip atıyor işte neden yazmıyorsun veya işin varsa konuşmayalım ya da zaten biz kimiz ki falan diye. yani bu tür tripler görmüştüm bir de kuzenlerim trip atıyordu. işte mesela buluşacağımız zaman 5 dk geç geldim diye söylenmişlerdi küçükken. ama bunun dışında seviglim falan olmadığı için trip yemedim hiç kimseden.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBir çok kez trip yedim ama en saçma en komik tribi de bu sitede yedim hep :D mesela bir kız selam yazıyor sorularıma geliyor sonra da işte sorular soruyor benimle ilgili bende nezaketen yanıt veriyorum. sonra da yazmadığım zaman, ''senin de işin var herhalde yazmadığına göre..'' falan diyor. ya arkadaşım yazmak zorunda değilim ki :D sen kendin geldin yazdın. bunun gibi bir çok saçma trip yedim sevgili bile değilim ki sevgilisi olanlar kim bilir neler yiyor
22 Yorumla- +1 yıl
Bu site tripcanlarla dolu :D yorumuma neden like atmadın? Uyudun herhalde? Görüldü mü attın sen bana? Bana mesaj atmadın ama sorularda fink atıyorsun djdj
- +1 yıl
Aynen öyle abla :D alıştığım için şaşırmıyorum artık sjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Şöyle düşündüm de aklıma hiç gelmedi. Saçma olunca aklımda kalmamış
20 Yorumla
+1 yılRandevuya geç geldiği için “neredeydin bir sorun mu oldu” dediğimde 1 saat sessiz işkence yedim!
Konuşmaya başladığında da “ buluşacağız ve zaten haftada bir görüşüyoruz beni neden aramıyorsun hiç mi heyecanın kalmadı” diye azar yedim.
“Telefonunu çıkar bak bakalım kaç cevapsız çağrı, kaç mesaj var “ dediğimde ben “ ben canım mıyım bilmeyeceğim sıfır tabii ki” dedikten sonra TELEFONUNU EVDE UNUTMUŞ OLMASI! Bunun verdiği utanç ve sinirle “ annem arayacaktı MAHVOLDUM” diye apar topar eve dönmesi! Akabinde senin yüzünden fırça yedim aklımı karıştırıyorsun deyip 1 hafta konuşmaması!
Ah bu kadın milleti Çok enteresan yaratıklarsınız 🤭🥰10 Yorumla
+1 yılTripçiyim ama yersiz trip atmam
şu an hatırladığım saçma yok ama haksız bir trip var :)) ben abimi ne zaman arasam ulaşamam ulaşsam da rahat konuşamam.. ama beyefendi bir süre sonra arıyıp yüzünü gören cennetlik özledim görüşelim diye trip atıyor.. :D
15 Yorumla- +1 yıl
Oha bu hiç şaşmaz ama ya :D insanlar kendi yaptığına bakmadan hemen eleştirirler böyle, benim de kız kardeşim öyle evlenip gittiğinden beri aramamışım de get ordan dedim telefonlarıma çıkmıyordu djdj
- +1 yıl
Valla öyle jdmcljd ben onlara en çok da ablama gücenemiyorum artık onlar trip atınca ben de trip atıyorum :))
- +1 yıl
Misliyle at emi :D
- +1 yıl
Mislinin misliyle atacağım :D hakediyolar demi
- +1 yıl
Hem de çok hakediyorlar :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her an her dakika trip yiyebiliyorum. :D Saçmalık seviyesini ölçemedim.
24 Yorumla- +1 yıl
Günah keçisi sjsj
- +1 yıl
Kaderine razı ol 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılYaş 17, garip bi flörtüm var. Dışarı çıkarken ne giydiğimi görmek için fotoğraf istiyor falan. Neyse ben yiyeceğim halttan kusur kalmıyorum, ayrı şehirlerdeyiz zaten. Önce başka kıyafetle fotoğraf atıp sonra değiştirip öyle çıkıyorum. Neyse bi gün yine aynısını yaptım, sonra gün içinde ojelerimin fotoğrafını attım. O sırada arkada bacaklarım görünüyor😁 kavga kıyamet, acilen avm de bir mağazada uzun etekle foto atmıştım. Biraz da aklı kıttı, sabah attığın kıyafet bu dememişti😁 yediğim en saçma trip buydu
10 Yorumla Erkeklerin tribe bayılanlari cok sıkıcı ya. Ama en saçması ayrılırken metroya binerken turnikeyi geçtikten sonra arkami dönüp bir kerecik bile bakmayışım yuzunden atılmıştı. Baykuş muyuz arkadaş kafa 180 derece dönük yuruyebilelim😂
12 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D koptum ya
+1 yılErdoğana oy verdiğim için yediğim trip bence çok saçma. Herkesin siyasi görüşü kendine, kim olursa olsun ben nasıl saygı duyuyorsam o da bana saygı duymalı. Ama anlamış değilim bu tribi...
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, saygı bekliyorlar ama saygı duymuyorlar. Cahil kesim bunlar :D elit ve entelektüel, çok bilgiliyiz biz çok okuduk havalarındalar o sebepten ke-male oy verdik sizden daha akıllıyız djkdshks şey bir de tabii istiklal marşını bilmeyen, merdivene tersten binen, yarım akıllının aklını o yarım akıllılar tamamlayacak
- +1 yıl
Ne halleri varsa görsünler. Kendi adaylarını kaybettikten sonra kendileri beğenmiyor. Sizin yoldaşlığınız bu kadar mı diyesim geliyor sonra susuyorum. İnsan kaybetmeyi de kazanmayı da bilmeli... En önemlisi herşeye rağmen insan kalabilmeyi bilmeli...
Bir kız arkadaşım var, her şeye trip atıyor. Hangisi söyleyim ki hepsi saçma sapan 😄
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bana ne kim napiyorsa dedim
Hayırdır sana fazla yüz verdim galiba diye saçma sapan bir trip yemiştim23 Yorumla- +1 yıl
Sana yüz mü vermiş sfhaj hem de fazla :D ne m@l insan
- +1 yıl
İnşallah yanlışlıkla muhatap olmam kendisiyle, o kiiiim köpek 😅 kendini ne sanıyorsa
+1 yılBu aralar asabiyim bi daha ki seçime kadar trip çekemem , bana atılan en saçma tribi hatırlamıyorum 🤨
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha sakin ol be
- +1 yıl
Olabilemiyorum soso
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılX kişiyi etiketledin beni neden etiketlemedin?
Duyduğumda şok olmuştum 😂14 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi etiketleyemiyoruz da artıkın:D Allah cezalarını kaldırsın hshd
- +1 yıl
İşte bu yüzden sen ve bir iki arkadaşın hariç kimseyle çok samimi değilim.
Burada çok saçma şeyler dönüyor.
Koca koca adamlar, kadınlar kafayı yemişler 😂
- +1 yıl
Evet yemişler :D aman bize uzak sjjs hangi 💩a yakın olurlarsa olsunlar
- +1 yıl
Amin 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle kavga etmiycem der ve kavga eder. 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Benim bi arkadaşım var aynı :D “seninle tartışmicam” der ama o konuşma tartışmayla devam eder
- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilinin neden bana yazmıyorsun tribi gjklll
12 Yorumla- +1 yıl
Aşırı saçma djjs
- +1 yıl
Aynen gjkkl
+1 yılHatırlamıyorum... Şu, ooolarla yazmak yormuyor mu sizi? Bir de bu moda oldu 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yormuyor zeki insanlarız biz hsjs fışkırıyor djdj
Valla her dk bile trip yiyorum en komik olanı şu dmden bana öpücük atıp sevinmemi bekleyenler bide ikinci işin var herhalde ben gidiyim diye yazıyor sjsjsjsjksjsksk🤣ciddiden çok fazla trip yiyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yemeği benden önce bitiriyorsun kadar saçma olanı yoktur..
110 Yorumla- +1 yıl
😅 saçma değil bu
- +1 yıl
Yahu karşındaki insan yalnız mı bitirdin yemeğini 😅
- +1 yıl
Utanır yiyemez djjd
- +1 yıl
Ne ya :D haklıyım dimi
- +1 yıl
He bu olabilir 😮💨
- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBi başkası niye sana bakmış ben sana bakıyorken bi başkası bana bakmışsa benim suçum nee jsjssj
16 Yorumla- +1 yıl
Kadın haklı :D
- +1 yıl
Yok artık siz kadınları anlamak çok güç ne değişik varlıklarsınız ya 😅 benim suçum ne benmi bakıyorum niye bana trip atılyor
- +1 yıl
Tabii bakan olurda hareket çekeceksin :D
- +1 yıl
Yinede razıydık bee trip yemeye onlarıda öyle görmek lazım napalım dövmek istediklerinde dayak yemek zorundayız jsjssj
- +1 yıl
Vay arkadaş sen aşık olmuşsun be :D
- +1 yıl
Bi zamanlar çok sevdik diyelim 😀
+1 yılDün kardeşim bana su getirmediğim için trip attı şaka gibi
13 Yorumla- +1 yıl
shsj :D kardeş tribi güzel oluyor çekilebilir yani
- +1 yıl
En azından elalemin attığı gereksiz triplerden daha iyi
- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Tribi atanın kıymeti attığı tribe göre değişir.
115 Yorumla- +1 yıl
Soruma cevap değil
- +1 yıl
Yok yine de alakalı trip kelimesi geçiyor djdks
- +1 yıl
Sana morluk yapmayacağım novelss :D
- +1 yıl
Modluk* :D tabii sözlükte böyle bir kelime yok djdksjdka
- +1 yıl
Modluk diyorum yahu 🙄 o son emojini aaaal 😒
- +1 yıl
Özür mü bu :D jsks
- +1 yıl
Hayır düşünemem hsjs
- +1 yıl
Yok anlamam yani “özür dilerim” yazarsan shjs
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ben seninle artık evlenmek istemiyorum, o yüzden sen istesende bundan sonra geçmiş olsun" demem üzerine o günden sonra bir daha ne mesaj ne arama olmaması iletişimi kesmesi benimle.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuj sürüp sevgilime foto atmıştım. ruju neden sürdün dedi öylesine dedim
Senin için sürdüm demedim diye küsmüştü11 Yorumla- +1 yıl
sjsj :D
Bir arkadaşımla kavga etmistik bir ara bana karşı laubali hareketleri vardı ve küfürlü 18 şakalar yapiyordu kendince ben skt git demişti bozulmuştu skjdnd
10 YorumlaBana trip atılmasına pek müsaade etmiyorum. Bir yerde trip atılacaksa o kişi sadece ben olabilirim. 💁🏼♀️
10 Yorumla
+1 yılTripin doğrusu mu var? Uzadıkça uzayan tartışmalar varsa yol verin gitsin bir tartisma minimum 10 20 dakika olmalı
10 Yorumla
+1 yılArada sırada ismiyle hitap edilmesini istiyormuş etmedim diye 1-2 gün trip yedim elalem sevgi sözcüğü ister bu tam tersiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayan olup trip yiyen ender insanlardan in sanırım 1 ayda yediğim tribin haddi hesabı yok profil fotoranina yorum yapmadım diye 1 kaç gün soğuk davranma kız arkadaşımla gezdik durum yaptık yine trip atmalar soğuk yapmalar surat yapmalar
10 Yorumla
+1 yıl7 yaşında oğlumla çizgi film izlemeye karar veriyoruz ortak bir seçim yapamayınca büyük trip yiyorum 🙄
15 Yorumla- +1 yıl
16 yaşında anne mi oldun?
- +1 yıl
17 de anne oldum
- +1 yıl
🙄 Allah bağışlasın da, kendin daha çocukmuşsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim nasip diyelim
- +1 yıl
:) öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim attığı fotoğrafa tepki vermediğim için trip atmıştı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılManita ‘ hiç kavga etmiyoruz ‘ dedi kolumu ısırdı dişimi acıttın dedi trip attı 😔
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım benimle ilgilenmiyorsun diye trip atmıştı shsjjs sanki ben sevgilisiyim
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarıma eski sevgilime aldım pasta hediyeyi anlattım içindi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiderim ha diyenkoca tribi içimdeki ses sg lan sanki gitme diyoruz😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBenimle ilgilenmiyorsun diyip agliyan bir kız arkadaşım vardi
10 Yorumla
+1 yılBana hergün trip atılıyor zaten tanımadığım insanlar bile trip atar
10 YorumlaYapmamı arzu ettiği ama bana söylemediği bir şeyi yapmadığım için eski sevgilimden trip yemiştim.
Onun isteklerini o istemeden anlayacakmışım, söyledikten sonra ne anlamı kalırmış. :/
Eski sevgilim demiş miydim?
10 Yorumla
+1 yılOnline oyundan arkadaşımla konuşuyordum sonra başka Bi arkadaşım aradı dediki ben seni sonra arayım şu an arkadaşımla konuşuyon dedim sen benimle konuşurken nasıl başkasıyla konuşursun dedi teiplendim üstüne engel yedim 3 4 gün falan sürdü
10 Yorumla
+1 yılAynı renk elbise giydik diye kuzenimden trip yemiştim 🤦🏻♀️😅
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha şaka gibi :D
- +1 yıl
Maalesef 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamı saçma, trip sevmem.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün tanıştığım hatuna eve geleyim dedim trip attı..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Eski sevgilim niye bana jelibon almadın diye atmıştı sjhsk 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılDün sabah gülüyorum diye trip atıldı..
14 Yorumla- +1 yıl
:D aa niye ya
- +1 yıl
Ne biliyim ya sonra ben de kavga çıkartıp küstüm
- +1 yıl
Hasta mıdır nedir :D
- +1 yıl
Öyle de demeyelim şimdi shsjs
sebebini bilmediğim bi seyden dolayi aylarca konusmaya alistiğim bi kisi tarafindan yedim, hic konusmadik sonra döndü hala sebebini bilmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yedim diye en saçmalarından biri😂
13 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yememem gerekiyormuş
- +1 yıl
ya saçmalama sjjsaj
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBon yozmodon yozmoyoson zoton 😬
14 Yorumla- +1 yıl
😅 daha öncesinde bin kere o yazmadan yazmıştırsın djkdd
- +1 yıl
Yoo gerçekten yazmıyordum çoğunlukla ama saçmaydı bence çünkü biliyordu yoğunluğumu 😃
- +1 yıl
O zaman hak etmişsin 😌
- +1 yıl
Yaaa 😬😬😬
Arabamın kapısını açmadın diye ayrılmak istemişti
11 Yorumla- +1 yıl
En baba trip djsj
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mantıklı trip mi vardı sjasj
113 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki var :D
- +1 yıl
Var diyorum sana var :D
- +1 yıl
Dolaylı yoldan ilgi istiyorum tripleri :D bence gayet mantıklı
- +1 yıl
Erkekler zaten trip atmaz, trip gibi şeyler kadına yakışır 🙄
- +1 yıl
Yine haklıyım Göki :D gönder gelsin
- +1 yıl
yapın bari 💅
- +1 yıl
Çoook 😌💅
+1 yılHatırlamıyorum 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Hayret :D dur hemen atayım lan jsks
- +1 yıl
Bugün ağlama bana nolur 😃
- +1 yıl
Yiaa ne iftiracı yalancı bir yumurcaksın djsjdj 😃 ben ne zaman ağladım sana 👊
- +1 yıl
Ne zaman ağlamadım diyecektin galiba 😃
- +1 yıl
😌💅 hayaller ve hayatlar hadhs belki bir gün ağlarım
- +1 yıl
Tabi tabi
Ee bu soruyu bende sordum benim neden popiler olmadı haksızlık 🙄
10 Yorumla
+1 yıluzun zamandır buluşmak isteyen bir arkadaşım var sanırım ondan yiyicem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Mesaja Geç cevap verdik diye yemediğim içmediğim trip kalmamıştı
10 Yorumla
+1 yılkız arkadasimla konusmayi kesmedigim icin bana kizdi kıskandigini soyledi?
10 YorumlaGereksiz muhabbet yüzünden ve benim lafım bile yokken trip atılması
10 Yorumla
+1 yılBana neden yazmadın..
Bekledim yazmanı ama yazmadın istemiyorum seni 🤣10 YorumlaBensiz nasıl gidersin tripleri çok saçma bence
10 YorumlaErkekler trip atmasın beceremiyorlar yüzlerine gözlerine bulaşıyor…
00 YorumlaDurduk yere engellenmek ahahha
220 Yorumla- +1 yıl
Kesin Yengeç burcudur🤭☺🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
@mertcanturk ahaha bilmiyom valla sebepsiz ama bisey yok bir bakiyom engellemiş çok komik ler yaa
- +1 yıl
Yengeç psikolojisi🙄😂😂😂
- +1 yıl
@mertcanturk yengec degildi ama su grubu yani akrep balik
- +1 yıl
Demekki yükselen falan filan oluyor ya çekmiş bi yerden🙃🙃
- +1 yıl
@mertcanturk ama yengec ler cidden farklı genelini bilmem ama tanıdıklarım degisikti
- +1 yıl
@fesfs değişik falan hiç hoş değil ama yaaa🤭🙃😂😂😂😂🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
@mertcanturk degisiksiniz🤣🤣🤣sende dahil ahahaha
- +1 yıl
Hâlaaa diyo yaaa🙄😂😂😂 neremiz değişik uyusss🤭☺🙏🍀🦋☕😂😂😂
- +1 yıl
@mertcanturk herseyi siz biliniz detaycisiniz
- +1 yıl
@mertcanturk herseyi siz biliyonuz detaycisiniz daha neler neler karda yürür izin i belli etmez kurnaz😛🤣
- +1 yıl
@fesfs ben saff ben masummm🙈🤭🙃🙏🍀🦋☕😂😂😂
- +1 yıl
@mertcanturk en masumunuz aha buu😈😈😈
- +1 yıl
@fesfs tamam tamam sustum🤐😂😂🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
@mertcanturk ahahah ama başak burcu ile iyi anlaşırlar yengecler
- +1 yıl
Hmmm ben biraz karışık ya ☺ çift borçluyum 😂😂🙏🍀🦋☕
- +1 yıl
@mertcanturk o nasıl beaa