İşte bu döngüye yenilikleri eklemek senin elinde, önemli olan önce karar verip sonra zamanını ayarlamak. Misal iş mecburi bir durum ama geri kalan zamanını yönetmek senin elinde. İmkanları bahane olarak görmemelisin.
Doğru haklısın fakat her şey ortada Çoğu şey artık ülkede cep yakıyor Araba ile gezsem Yakıt... Bir yerde otursak en az 300 tl lazım v. b gibi yaza doğru kenara biriken param ile Bir greece Yapacağım bakalım biraz değişiklik şart
Bisiklet denilen araç çok işe yarıyor, hem masrafsız hem güzel bir aktivite. 😄 Her şeyi paraya bağlamakta zaten kendini eksiye çekiyorsun. Önce bu düşünceni yok etmelisin.
İstanbul da beni Pert ederler bisiklet ile :D Gelir Hamurumu açarsın burada Gayet haklısın senin gibi düşünen bu devirde nadir kaldı Bana öyle insanlar hep denk geldi tamamen alışkanlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beni hayata bağlayan bir şey yok maalesef hayallerim vardı onlarda yok oldu zaten çok önceden
Yenisini kurarsın ;)
Bunun için bir sebebe ihtiyacım yok. İstiyorum ve yaşıyorum..
Doğaçlama, pata küte ne olursa artık diyorsun
Planlı ve ya bir şeye bağlı olmayı sevmiyorum diyelim..
Planlar Bazen çoğu zaman işe yarıyor Ama Şans hiçbir zaman yaramadı ya da ben çok bahtsızım :D
Yaşam tarzını değiştirmek fayda sağlayabilir..
Yani evden işe işten eve Yorgun olmazsam Biraz akşam sporu ve yatış TR böyle genel olarak öyle arkadaş dost'ta yok öyle saman gibi işte :D
İşte bu döngüye yenilikleri eklemek senin elinde, önemli olan önce karar verip sonra zamanını ayarlamak. Misal iş mecburi bir durum ama geri kalan zamanını yönetmek senin elinde. İmkanları bahane olarak görmemelisin.
Doğru haklısın fakat her şey ortada Çoğu şey artık ülkede cep yakıyor Araba ile gezsem Yakıt... Bir yerde otursak en az 300 tl lazım v. b gibi yaza doğru kenara biriken param ile Bir greece Yapacağım bakalım biraz değişiklik şart
Bisiklet denilen araç çok işe yarıyor, hem masrafsız hem güzel bir aktivite. 😄
Her şeyi paraya bağlamakta zaten kendini eksiye çekiyorsun. Önce bu düşünceni yok etmelisin.
İstanbul da beni Pert ederler bisiklet ile :D Gelir Hamurumu açarsın burada Gayet haklısın senin gibi düşünen bu devirde nadir kaldı Bana öyle insanlar hep denk geldi tamamen alışkanlık
Umarım aradığın sonuca ulaşabilirsin.. :)
İyi akşamlar.
Nasihatların için teşekkürler efenim Eksik olmayın İyi akşamlar :)
Rica ederim..🙏
İnancım, ideallarim, masumcuklar ve niceleri.
genel olarak bağlayan bir şey yok
Penis
Omg :D
Sadece hayallerim
Hiçbir şey neredeyse