en ufak bir saniyeyi bile boşa harcamamak, her şeyi direk anında yapmak.

en ufak bir saniyeyi bile boşa harcamamak, her şeyi direk anında yapmak.

Halbuki ben kahvemi tadını çıkara çıkara yavaş yavaş içmeyi seviyorum, kendimle kalmanın mutluluğunu doyasıya yaşamak istiyorum, bazı şeyler hızlıca yaşanırsa insan verim alamaz ki, doyamaz ki, o hızlıca içtiği kahveden bir şey anlamaz
Evet tabi ki de zaman o kadar değerli ki bu yüzden de bir saniyesini bile boşa harcamamak lazım yani yanlış kararlar vermek yerine boşa zaman harcamak yerine her zaman için kendimi geliştirmeliyiz
Teşekkür ederim :)
İzafiyet teorisine göre zaman senin için daha yavaş akmaya başlar. Hatta geçen gün Celal Şengör'de aynı şekilde dile getirdi.
Görece olarak zaman senin için daha farklı gelecektir.
Cevap
19Cevap
Biraz yorucu olsada her anı dolu dolu yaşamak keyif verici...
Çok fayda sağlayacağının düşüncesinde değilim, hayat dengeyle yaşanmalı. Ne çok hızlı, ne çok yavaş
Bence bir denge olmalı. Bazen akışına bırakmak gerek her şeyi. Her anı , her saniyeyi dolu dolu yaşamak yorabilir insanı.
Tabiki hayır 😂😂
3 saatlik işi 2 saatte yaparsan sana o bir saat için başka iş verirler hiç şaşmaz
Tabi kide, futbolda bile artık hızlı oyuncular değerli eskiden yetenekliydi şimdi hızlı kondisyonlu.. yavaş olmak dezavantaj
Disiplinli olmayı sağlar ve tembel olmamanın önüne geçer
Hızlıyımdır ve yavaş insanlara asla tahammül edemiyorum…
Yerine göre değişir yararı da olabilir zararı da her şey zamanında güzel
Hızlı giden atın b0ku seyrek düşer. O yüzden her şey yerine göre olmalı
Yavaş insanları hiç sevmem bir iş veriyorsun 3 dakikalık 3 saatte yapıyor. Biraz canlan kendine gel diye sarsmak istiyorum 😂
Sağlar tabiki ama hızını kontrol etmezsen düşmemek elde değiller😉
Bir süre sonra depresyona yakalanma ihtimali var. Yavas olmak hata yapma oranınızı azaltır.
Sanmıyorum ne gibi faydası olabilir bilemedim
İş yerinde isen tamamen sömürülme sebebin olur
Evet ama zihni de yorulabilir o kişinin
Hızlı olmak zorunda olasın ki
Çok büyük fayda sağlar
Renklenir işte keyfi artar hayatın
Yerine ve konuya göre fayda veya zarar sağlar
Hızlı yaşayan hızlı ölür
Faydasının olacağını düşünmüyorum
2 ekmek 1 süt
Çok fayda sağlar yapmadım diye pişman olmazsın
Acelem yok benim