Selam, ✨ Hayatta inatçı olduğunuz konular var mı. İnatçılık sizin için güzel bir özellik midir, yoksa sevmediğiniz olumsuz bulduğunuz bir özellik mi.

Selam, ✨ Hayatta inatçı olduğunuz konular var mı. İnatçılık sizin için güzel bir özellik midir, yoksa sevmediğiniz olumsuz bulduğunuz bir özellik mi.

En inatçı olduğum konular diye birşeyler sayarsam bunlar doğruluğuna inandığım şeylerdir. Bir karar verdiysem bundan geriye dönmem ve inat ederim. Siyah dediğim siyah kalır ve asla beyaz olamaz. Genel yapısal bir inatçılığa sahibim o yüzden de bu bu diye saymam çok uzun sürecektir
Öyle bir konu ayrımım yok.. Her konuda inatçıyım.. İnadımı ben istemedikten sonra kimse kıramaz.. Ben bir şeye hayır dediysem hayırdır.. Evet olması çok zor.. İnadımdan bir şekilde vazgeçerim.. Huyuma gidilirse ortada inat falan kalmaz.. 😅
Teşekkür ederim..
Rica ederim
En saçma sapan konularda inatlaşmazsam ölürüm gibi geliyor. Bu yönümü törpülesem de arada çıkıveriyor😌
Teşekkürler
Rica ederim
Herhangi bir konuda ısrarcı ya da inatçı bir insan değilim. Gerçek anlamda doğru olduğunu inandığım şeylerin peşinden her zaman giderim ve sadece bu konular için inat edebilirim. Hayat bir şeyleri inat etmek için yeterince kısa zaten.
Cevap
10Cevap
Her konuda inatçıyım, dediği dedik şahsına münhasır bir kadınım.
Uğraşıp ille olacak seviyesine getirdiğim şeyler için çok inatçıyımdır. Dünya yanacak ben o işi yine yarım bırakmayacağım, bu seviyede bir inat 😃
Özellikle inat ettiğim bir konu yok. Bir konunun üstüne fazla düşünce genelde zararlı çıkan ben oluyorum.
Karakter olarak zaten inatçı biriyim. Yani bir konuda inatçıyım dersem diğer konular küser 😂😂
Bende 😂
Gayet mutluyum böyle olmaktan 😂☝🏻
En inatçı olduğum bir konu yok sanırım ama biri herhangi bir şeyi yapmam için ısrar ettiğinde yapmıyorum genellikle. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.
Her şeye inat yapabilirim.
Hoş geldin abla :)
Nasılsın abla iyi misin?
Bende iyiyim 🌸 sende iyi ol hep
Çok inatçı değilim ama özel hayatım hakkında bana sorulmadan kararlar alınması beni sinirlendiriyor. Sırf bu yüzden tam tersini yaparak inat ediyorum.
Öyle belli başlı bir konu yok tasnif etmediğim bir konu olursa ve bunun üstüne zorla ısrar edilirse inadım tutar.
İnatçı olduğum konular vardır evet genelde hep kendi kararlarimda inatciyimdir bu konuda kimsw benimle savasamiyo annem konuştuğum erkekle konuşmamı istemiyordu ben konuscam diyodum ne kadar zorlasalarda istedim
Her konuda inatçıyım, sevdiğim kişilere daha da intçıyım
Hemen hemen her konu, özellikle haklı olduğum konularda
İstediğim her konuda inatçıyımdır.. iyi anlamda kullanırım bunu..
İnat değilimdir sakinimdir. bende ancak çaba olur emek olur azim olur
Sürekli en yüksek notu ben almalıyım diye çok pis bir inadım vardı
İnandığım yoldan bir adım bile geriye atmayacak kadar inatçıyım
İnatçı degilim.. sadece kendi kisiligimden ödün veremiyorum..😅
inatçı sayılmam ama inat eden kişilerin inadını kırmak için yapmadığım şey kalmıyor
Çalışma konusunda ve kendi bildiğimi okuma konusunda inatçı ve hırslıyımdır
Güzel bir özellik bence. Boş konularda inat eden biri değilimdir.
Zevkler ve renkler konusunda inatçıyımdır. Neyi seviyorsam o. Başka şeyler denemek zorunda değilim.
Artık yok kaçan kovalanırmi bir gün birileri gelirse bende ona nasıl davranacağını gosterim
Bişeyi almak istediğimde veya biyere gitme konusunda daha çok inatçıyım
çoook inatçıyım her şeyde inat yapabilirim bu huyumu sevmiyorum
Hiç bilmiyorum ama bazen inatçı olabiliyorum
Disiplinimdem vazgeçmem
Hakli olduğum her konuda kolay kolay pes etmem
Genel olarak her emin olduğum konu olabilir
İnatçı değilim
İş konusunda inatçıyım
Birseyi istiyorsam olacak başka çaresi yok.
Bilmem ki hic dusunmedim
inatçıyım ve inadımla mutluyum :))
Kendi bildiğimi okuma konusunda 😂😂😂
Vallahi değişiyor. Bazen inadım inat
Değişir
İstediğim her şey.
karşı tarafın delirdiğini görmek hoşuma gidiyor.
Özgürlük
Vardır herhalde.
Yemek
Inadim hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?