Kişilik & Karakter Kendinizi tanıyor musunuz? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendini tanıyan insanDüşünceleri ile davranışları çelişmez ona göre düşünün... Kendinizi tanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Kendimi gayet iyi tanıyorum, neyi isteyip istemediğimi biliyorum ve sınırlarımın dışına çıkmıyorum 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Tanıyorum, ne istediğimi ve ne yapmam gerektiğini de çok iyi biliyorum.. 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kendimi %90 tanıyorum desem de %10'luk yanılma payı bırakıyorum 😅 çünkü insan bazen kendini bile tanıyamıyor. 1 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hem de çok iyi neyi yapıp yapamayacağımı gayet iyi biliyorum netim 1 0 Yorumla
Yoldakalmış Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben kendimi etrafımı beni bana tanıttığı kadar tanıyorum yani çoook az 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hemde fazlasıyla 1 5 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Peki kendini anlatabilir misin Yorumla Şeriffe +1 yıl Hayır Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Teşekkürler Yorumla Jersey +1 yıl Arkadaşlar kimse 30'a gelmeden kendini tanımaz. Hele hele 18 yaşındaki birisi kendisini tanıyamaz sadece tanıdığını sanır. 😌 #tecrubeylesabit Yorumla Şeriffe +1 yıl @Jersey Açıklama yapmak için kendimi yormayacağım Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet artık 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sanmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendimi gayet iyi tanıyorum, neyi isteyip istemediğimi biliyorum ve sınırlarımın dışına çıkmıyorum
Tanıyorum, ne istediğimi ve ne yapmam gerektiğini de çok iyi biliyorum..
Kendimi %90 tanıyorum desem de %10'luk yanılma payı bırakıyorum 😅 çünkü insan bazen kendini bile tanıyamıyor.
Hem de çok iyi neyi yapıp yapamayacağımı gayet iyi biliyorum netim
Ben kendimi etrafımı beni bana tanıttığı kadar tanıyorum yani çoook az
Hemde fazlasıyla
Peki kendini anlatabilir misin
Hayır
Teşekkürler
Arkadaşlar kimse 30'a gelmeden kendini tanımaz. Hele hele 18 yaşındaki birisi kendisini tanıyamaz sadece tanıdığını sanır. 😌 #tecrubeylesabit
@Jersey Açıklama yapmak için kendimi yormayacağım
Evet
evet artık
Aynen
Sanmiyorum
Sanmıyorum