Beni kendimden soğutacaklar lütfen birine yürürken bir aynaya bakın, kendinizden emin olun djdjf

Beni kendimden soğutacaklar lütfen birine yürürken bir aynaya bakın, kendinizden emin olun djdjf

Hayır bence tam tersi çirkinlerin öz güveni düşük olurlar. bu yüzden de yakışıklı ya da güzel olan insanların öz güveni daima daha yüksektir. ama her insan için geçerli değildir.
Soruda sıkıntı yok açıklama incitici... Tanıştığınız hoşunuza gitmeyebilir etkilenmeyebilirsiniz ancak kalkıpta bir aynaya bak deme hakkın yok. Olmamış.
Hayır
Çirkinlerin yürümeye hakkı yok mu
Var mi
Ama rahatsız edici 🙄
Peki
Cevap
9Cevap
Abiş onları bilmiyorum ama bende zerre öz güven yok gidip ağlayacağım
Ouyy üzdün abini.
Çirkin olup ağzı iyi laf yapan insanlar, güzelden daha çok ilgi görüyor emin ol çevremde gördüm
Agzi iyi laf yapani hic sevmem
@Organicchemist1994 ya dayı, bak diğer sorumda da aynısını yaptın nerde pembe görüş görsen altına salça oluyorsun yapma.
Salca oldugum yok
Vardır, altyapısı olmayan özgüven bana da tuhaf gelir.
Güzel kadınlarn çirkin erkek sevdası yuzunden oluyo bunlar hep
Cem Yılmaz çirkin ama çok öz güvenli o zaman vardır
var konuştuğum bir tane kız vardı görsen o tipi kendini atarsın s*kimi çizip atsam daha birşeye benzer kızdaki özgüveni görsen artık hangi abazalar kaldırdıysa g*tünü :D
Beni kendimden soğutacaklar? Hahah arkadaş resmen özgüven bombası ya. Buda iyiymiş ama
keşke öyle olsaydı. o zaman kendime daha çok güvenirdim.
Sana mı kaldı milletin görünüşünü yargılamak çirkinlerin de çok bir tarafındaydı senin düşüncen
Evet var birde çirkin şansı var
Karaktere bağlı olduğunu düşünüyorum.
Şişkolardaki özgüven kimse de yok
harbi dfg. GF
Aynen ya sismanlardaki ozguven kiloları kadar var jdjdjddj
He var
Vardır
Sanmam.
Varrdir
Değildir
Tabi ki ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?