Hangi kokuyu aldığınızda içinize huzur dolmuş olur ve mutluluğunuza sebep olur.. Benim için bir bebeğin kokusu kadar huzur veren hiç bir şey yok.. Muhteşem bir şey minicik bir beden nasıl masumlar..

Hangi kokuyu aldığınızda içinize huzur dolmuş olur ve mutluluğunuza sebep olur.. Benim için bir bebeğin kokusu kadar huzur veren hiç bir şey yok.. Muhteşem bir şey minicik bir beden nasıl masumlar..

Çocukluğumda bayramlarda kolonya kokuları olurdu heryer eskiden bu kadar parfüm yoktu çünkü. Yıllar sonra biyerde bi kolonya kokusu algıladım o an çocukluğuma gittim resmen. Oradakilere sordum bu kokununada ne diye safran kolonyasıymış. Hemen şipariş ettim😀
Kesinlikle yağmur kokusu diyebilirim çünkü yağmuru hayatım boyunca sevdim mesela küçükken de yağmur yağdığı zaman kendimi çok mutlu hissederdim. bana huzur veriyor. çiçek kokuları toprak kokusu ya da hava da ki o temiz hava kokusunu seviyorum. bunun dışında kahve kokusu da güzel benim için. sabah uyandığım da özellikle kendime getiriyor. birde yeni bilgisayar kokusunu seviyorum
görsel de ki bunun en güzel cevabı bence
Kesinlikle bambaşka bir şey.. Mutluluk sebebi..
Cevap
5Cevap
Yağmurdan sonra gelen toprak kokusunu çok severim.
Evlatlarımın kokusu...🥰
Yağmur başladıktan birkaç dakika sonra toprak kokusu. Bide köy fırınından taze çıkmış somun ekmek kokusu.
Kozalak, kitap, yağmur sonrası toprak, yeni biçilmiş çim ve bebek kokusu ✮i
Bide çikilat kokusu
Benim kedimin kokusu ya. 10 kiloluk Tekir dana, bebe pudrası gibi kokuyo resmen 🧿
Hacı Şakir beyaz sabun. Bana ölümü hatırlatıyor. aşırı huzur doluyorum dünyanın pisliklerinden kurtulurum belki diye
Kuru karanfil kokusu..
Oğullarım, babam ve canım eşim ❤️
O'nun kokusu bana huzur verirdi...
Bebek kokusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?