Konuşurken kullandığımız kelimeleri, mimik ve sesleri herkes aynı şekildemi anlar?
Hmm dedim ve bunu farklı şekilde anladığını ifade edenler oldu.
Konuşurken kullandığımız kelimeleri, mimik ve sesleri herkes aynı şekildemi anlar?
Hmm dedim ve bunu farklı şekilde anladığını ifade edenler oldu.
İnsanın fikirleri farklı olduğundan her kelimeyi tersten ya da düz anlayan illa ki olacaktır.
Burada önemli olan sizi tanımaları sonucunda ne demek istediğinizi anlayabilmek, ne kastettiğinizi kestirmektir
Maalesef bazen insanlar çok farklı anlıyor yani hatta kimisi de olayları sadece kendi bakış açısına göre tek taraflı değerlendiriyor bu yüzden de ben anlamak istediği gibi olayları anlayan insanlara hiç laf anlatmak ile zaman kaybetmiyorum çünkü bu kişiler maalesef laftan anlamazlar. sadece kendi fikirlerinin doğru olduğuna inanır ya da kendi fikirlerini size aşılamak isterler
Herkes anlamak istediğini anlar. Ya da o an konuşulan konunun öncesine göre değişir
Cevap
12Cevap
Herkes kalbi gibi anlar. Kimisi tertemiz duygularla anlarken kimisi de hinliğine başka türlü anlarlar. Anladın sen işte. Dimi… 😃😎
Muhabbetin amacı önemli rol oynuyor.
Kimisi sen gibi anlar, kimisi işine geldiği gibi.
farklı anlayanların andavallığıdır o da. Benim söylediklerimi farklı anlayıp yorumlayan insanlarla bir daha muhatap olmam.
Maalesef aynı şekilde olmuyor.
İşte ona da "yanlış anlaşılma" diyoruz.
Herkes hiç bir şeyi senin anladığın gibi anlamaz. Herkesin geçmişten getirdiği düşünce yapısı vardır
Kelimeler belki derim
Ama mimik ve ses hareketlerinden emin değilim.
Herkesin anlayışı ve anlama kapasitesi farklı tabiki bunu herkesin aynı diyemeyiz
Hiç anlamıyorlar.
Kesinlikle anlamaz
Herkesin algısı aynı olmaz
Herkesin anlayışı farklıdır.
maalesef ki hayır
Hmmm. Bilemedim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?