AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
O zaman dürüst kadında kalmadı. Dünya'yı kapatalım komple.
Kaldı
İllaki var erkekte kadında
vardır mutlaka ama ben durustum dıyene kanmayacan.. hal ve hareketler kendını bellı eder
Evet dürüstüm ve bunun bir bedeli var. Hakedeni mutlaka gösteririm dürüstlüğü. Dürüstlük de samimiyet gibi lükstür herkese verilmez.
Kaldıda bir faydası yok kimse için bir şey ifade etmiyor
Neden dürüst olmasın bu adamlar
Dürüst değilse ada değil
Açık sözlülük dürüstlüğe dahil mi?
Tabi ki bence öyle
Bu konuda fazla sorunum var 😅 bunu değiştirmem gerek
Dürüst olmanın hiçbir karını görmedim ama hala öyleyim
Umarım değişmezsin
Biz böyle yetiştik doğru dürüst ve güzel ahlak bunlardan uzaklaşmam imkansız aileden böyle öğrendim çünkü bazen diyorum keşke bu kadar dürüst olmasam çünkü gerçekten artık kızlar şrfsiz seviyor ama sonra banane diyorum
Ben şerefsiz sevmiyorum dostum siz efendi erkekler rayında değilsiniz hepsi bu şerefsiz erkekler atılgan oluyor saçmalıyor erkekler böyle kızları seviyor ne yazık ki bende şerefsiz bı erkeği sevdim çok geçmeden vazgeçtim cidden hayatımda gördüğüm en pic erkek olabilir böyleleri hayatının sonuna kadar yanlız kalmalı bı de öyle bı manipülasyon yapıyor ki acindiyor kendini insan bı an inanıyor neyse ki mantıklı bı tarafım var kendimi kaptırmadım
Yani öyle oluyor sonuçta bak sen bile şerefsiz bir erkeğe şans vermişsin bence zaman onların zamanı bizim gibiler de terk edilip yalnız başlarına üzülmeye mahkumlar maalesef
Şans falan vermedim saçmalama sadece tavırları komik geldi bı hoslanti duydum o da bunu birinden duymuş ama tanımıyordum o zaman onu sonra hakkında duyduğum bilgiler hoşuma gitmedi soğudum o yaklaşmak istedi ama ben yüz vermediim vermediğim içinde adımı k@sara kadar çıkardi arkadaşları arasında o kadar embesil insan
O zaman başka birisine şans vermiş olmalısınız ki böyle bir soru sorma ihtiyacı duymuşsunuz bence
Hayır cidden şans vermedim efendi kendi halinde biriyle bile çıktığım oldu gayet tatlı oluyorlar ayrılmak durumunda kaldık daha sonra bilmiyorum ondan sonra nedense atılgan erkekler ilgilimi çekmeye başladı sevgili ve ya flört durumunda değil ama bu Duygu durumunu frenlemem lazım sonunda uzulucekmisim gibime geliyor serseri erkekler ilgilimi çekmeye başladı itiraf ediyorum:(
Ne oldu maalesef çoğunlukla böyle kadınlar o yüzden biz yalnızlığa mahkumuz 😔
Efendi erkekler belki secmiyorsa o nolucak :(
Neyi seçmiyor
Değilsiniz aslında bilmiyorum atılgan olun siz de ama şerefsiz olmayın
Dostum dünyanın kanunu bu düzgün kizlar şerefsiz erkeklerde harcanin şerefsiz kızlarda düzgün erkekleri harcar bu yani
Atılgan olmak için karşıdan da bir hareket olması lazım ama siz şerefsiz olmadığı için hiç yüz vermiyorsunuz biz de öyle olunca atılgan olamıyoruz maalesef
Dostum o zaman ben dürüst erkek seviyorum diye boşuna kendini kandırma kendini şerefsiz erkeklerde harcanırken bulunca da benim suçum neydi diye boşuna ağlama
Ama hiç şerefsiz erkeklere çıkmadım yemin ederim sana uzaktan bı hoş geliyorlar yakından boş yemin ederim sana 2keere sevgilim oldu zaten ikisi de hemen hemen düzgün insanlardı vallah
Ama sanki şerefsiz erkek sayısı fazla geliyor onu söylemeye çalışıyorum
Ben bilmem bunu yukarda diyen sensin 😂
Ama bilmiyorum öyle gibi geldi bu çocuk usta yalancı diğerlerinde onun gibi sandim herhalde
Yani bana da seçenek kalmıyor ya şerefsiz olmak ya da bu işlerden uzak durmak bende uzak durmayu seçiyorum çünkü ayrılınca çektiğim şeyleri bir ben biliyorum
Umarım seni hak eden biri karşına çıkar
Yok çıkmasın çünkü ben artık doğru insan değilim kimseye ne güvenirim ne de sevip değer veririm bundan sonra
Öyle deme lütfen belki seni gerçekten seven biri vardır şans bile vermemişsindir
Belki de sen de yanlış kızların peşinden gittin kim bilir
Bir erkeği karşılıksız sadece annesi sever
Orası öyle tabi ki anne başkadır ama illaki iyi kızlar var
Yok be nerde olsun yoookkk
Çok karamsarsın düzgün erkekler var diyorsun ben de düzgün kızlar var diyorum inan bana
Karşına çıkar illaki
Karamsar değilim kötümserim beni bu hale de kızlar getirdi maalesef
Üzülme boş ver umarım mutlu olursun iyi geceler
Teşekkür ederim umarım sen de mutlu olursun iyi geceler
esas dürüst kadın kaldı mı
Var tabi ki onlar yanlış insanlarda harcanıyor
oda onların mallığı. ya da onlarda dürüst değilde hakettiğini buldu. iyi bir erkekde onlarda canavar dişlerini gösterirdi belkide ne dersin
Belki de efendi erkekler atılgan olmadığı için böyle oldu ne dersin
oda var doğru tespit bak harika
Kadınlardan daha fazlalar
Hadi oradan kadınlar bitane siz erkekler neden böylesiniz ne istediğinizi belli değil
Alakası yok kadınlar asla seven değer veren iyi kalpli erkeklerle olmuyorlar nerede bir speedy Gonzalez var onun tezgahında malzeme oluyorlar ondan sonra da erkeklere çamur atıyorlar. Kadınlar daha fena
Ajjsjsjdjdhfhd
Çok güzel yazmışsın ama o şerefsizler atılgan oldukları için olabilir mi efendi erkekler genelde uzak kaçıyor bilmiyorum vallah
Uzak kacmiyorlar siz kadınlar dış görünüşe bakmayız kalbi güzel olsun diyorsunuz ama külliyen yalan dışı orta olsa bile adama selam dâhi vermek istemiyor yakışıklı bir Gonzalez sizinle ilgilenince biryerleriniz kalkıyor kalbi güzel adamı hor görüyorsunuz tanıma gereği bile duymuyorsunuz. Taaaa ki spedy Gonzalez lerin ellerinde ortalık şeyi olup kullanıldığınızı anlayana kadar bunu idrak edince de kalbi güzel bir HIYAR. arsyisina girip ona yaslıyorsunuz kendinizi bukadar net
Lan tam tersi o dış görüşü iyi olmayan erkekler serseri vs oluyor öyle erkeklerden de hayır gelmez
Ben bilemem şekerpare filmindeki gibi en son golleri yedikten sonra analı hıyar lazım moduna giriyorsunuz çok fenasiniz çok
Bu konuda seni ikna ederim emin ol yeterki dinlemeyi bil anlayarak dinle
Değiliz öyle falan tamam ln bundan sonra efendi erkeklerle sohbet etmeye calisicsm ama bazıları aşırı utangaç oluyor
Speedy Gonzalez lerin tezgahlarından yeterince geçtin bence sen 😁😁😁
Sana bir hıyar lazım şimdi analı hıyar 😁😁😁
Geçmedim valah
Ama seninle sohbet etmek isterdim uzun uzun
Vallah uykum var iyi geceler komik birisiniz cidden inanmak isterdim insanlara ama bilmiyorum
Var dürüst adamlar emin ol hatta çoğu zaman dürüst net oldukları için tercih edilmiyorlar. Yapmacık karakterler tercih ediliyor
Ariba aribaa aribaaaaaaa 😁
Ben hemde %100 diyorum sana ben yani
Tabi canım kesin öyledir
Ulan valla öyle
Kaybeden erkekler vardır illa
Kaldı bir sürü. Biri Ben.
Dürüstçe amacımı belli ediyorum
Vardır umut kaybedilmez
Azda olsa illaki vardır önemli olan deng gelmesi
Sanmıyorum ama başarılar.
Neden kalmasın, herkes bir mi?
Evet kendim 😊
Tabi canım kesin öyledir
Valla öyleyim olmadığım şeyi söylemem
Evet kaldı
Ben varım
Evet ben varım
kaldı ben varım
Muhakkak vardır.
Kaldı
Çok çok nadir
Yok gibi
Milyonda bir şans
Piyango bize de vursun shhddehseu
Keşke
Hayır
Doğru tespit sanırım yanlız olucem
Ben de kankaa
Neden böyle oldu yaa :(
Millet rahatlık peşinde zevklerinin peşinde aşk meşk yalan cidden bak
Umarım bı gün buluruz bee ya
İnşaallah
Ahanda burada
Vardır, hatta var.
Mesela ben asla yalan söylemem. Bu arada sakın yanlış anlama, sana yürümek gibi bir niyetim yok.
Öyle anlamadım abi zaten sadece bu neslin insanları neden bu kadar şerefsiz onu anlamak güç ya da ergenlik mi bu veyahut büyüdükçe doğru yolu buluyorlar mi aynı mi kalıyorlar sence
Kıyamet yaklaştıkça dürüst insanların sayısı azalıyor, şahsen bunda çok da şaşırılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Çok haklısın aslında
Kalmıştır elbet.
Sanmam
İnanmıyo ben ben diyom
Yav inanmıyorum arkadaşım inanmıyorum
Tabiki kaldı.
İnanmıyorum
Ben bana nasıl davranıyorsa ona göre davranmayı seviyorum
Umarım öyledir çoğu erkek yalancı geliyor
Sana karşı öyle mi denk geldi hep
Bana karşı diyim çevremdekilere karşı diyim
Konuşmak istersen dertleşmek filan vaktim var. Seviyeli saygılı Bi şekilde
Bilmiyorum cidden o kadar güzel yalan söyledi ki inanmamsk elde değil sence bı erkekle buluşmada ya da tanışmada o erkeğin insanlara davranış biçimine dikkat etmeli miyiz nasıl anlarız
İlk buluşmada veya 2. 3. kerede tanıyamazsın en sinirli halini de görmen lazım sana olan konuşması ve davranışı nasıl oluyor. Neler yapıyor görmen lazım
Evet ben öyleyim
tabiki 7/24 ben