Kişilik & Karakter İnsanlar hayatı neden zorlaştırır? Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatı zırlaştıran insanları öldürmek istiyorum, oksijen israfları. Güncellemeler+1 yıl 🖤 İnsanlar hayatı neden zorlaştırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Çünkü maalesef karakterleri öyledir yani içlerinde iyilik yoktur 1 1 Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Merhamet yoksunları gerçekten
Yaggmurr01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Öldurmek olmaz, uzak durabilirsin sadece. 1 5 Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Merak etme ya sadece istiyorum. Yorumla Yaggmurr01 +1 yıl Istemek bile tehlikeli bence psikologa gorunmeni tavsiye ederim. Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Ona bakarsan yaşamak da tehlikeli bu hayatta. İnsan yaşayınca kendine zarwr veriyor. ya piskolog ne yapacak sanki iki konuş dünyanın parasını al falan. Sonra sadece onunla görüşmek yüzünden devlet kurumlarında çalışan kısıtlan. Ancak zarar Yorumla Yaggmurr01 +1 yıl Belkide haklisin Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Ne yazıkki :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü maalesef karakterleri öyledir yani içlerinde iyilik yoktur
Merhamet yoksunları gerçekten
Öldurmek olmaz, uzak durabilirsin sadece.
Merak etme ya sadece istiyorum.
Istemek bile tehlikeli bence psikologa gorunmeni tavsiye ederim.
Ona bakarsan yaşamak da tehlikeli bu hayatta. İnsan yaşayınca kendine zarwr veriyor. ya piskolog ne yapacak sanki iki konuş dünyanın parasını al falan. Sonra sadece onunla görüşmek yüzünden devlet kurumlarında çalışan kısıtlan. Ancak zarar
Belkide haklisin
Ne yazıkki :)