Bu çatlayan ve kırılan kaçıncı bardağım sayamıyorum artık. Ağlamak istiyorum bu uğursuzluğa...🥲
Var mı üzerinizde sizin de uğursuzluk durumları? En çok hangi konuda başınızı ağrıtıyor? 😶🌫️

Bu çatlayan ve kırılan kaçıncı bardağım sayamıyorum artık. Ağlamak istiyorum bu uğursuzluğa...🥲
Var mı üzerinizde sizin de uğursuzluk durumları? En çok hangi konuda başınızı ağrıtıyor? 😶🌫️

Her konuda maalesef yani kendimi bildim bileli hiç şanslı hissetmedim. bu yüzden de ne istiyorsam tersi falan çıkıyor genelde. ama yine de buna rağmen olumsuz düşünmüyorum pek. yani bazen de istediğim şeyler oluyor ama büyük konularda mesela hayallerim hedeflerim gibi o zaman istediklerim olmuyor bir türlü
Hazmetmeyi öğrenmek lazım uğursuzluk diye bir şey yoktur
Kalp allahin evidir ondan başkası haram Allah kendini hatirlatiyor İnşirah suresi oku bu da geçer ya hu diyerek dua et
Benim ki dönemsel. uğursuzluk sanırım dönem dönem hiç bir işim rast gitmiyor, neye elimi atsam elimde kalıyor falan. O yüzden direkt bir konu diyemem sanırım.
Geçmiş olsundu bardağın içinde 🌸
Teşekkür ediyorum 🥲🌸
Teşekkürler 💗
Çok şükür şu sıralar her şey yolunda 🙃
Genellikle bir konu var aslında da sen biliyorsun zaten burada söylememe gerek yok 😃
Cevap
4Cevap
Uğursuzluk diye bir şey yok bu dünyada Peygamber Efendimiz hz Muhammed Mustafa sav üzmüşler biz kimizki İnşirah suresi oku gönlün ferahlasin bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et
Derdin gelmesine sevinmek lazım Allah sevdiği kuluna dert verir
Karşıdan karşıya geçerken hep yeşil ışık arabalara yanıyor dakikalarca yolun ortasında beklemişliğim var
İnsanların sevgisini kazanmak konusunda büyülenmiş gibiyim. Sadece yapay sevgilere maruz kalıyorum.
Şimdilik bir şey yok ama her an olabilir
Hangi birini sayayım o kadar çok ki ✮
Her konuda
Genel var biseyler
Aşk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?