Yersiz övgü seni şüphelendirir mi?
Gibi izliyoruz. Yeni sezon gelmiş.. İlkkan'a bir övgü bir övgü...
Yersiz övgü seni şüphelendirir mi?
Gibi izliyoruz. Yeni sezon gelmiş.. İlkkan'a bir övgü bir övgü...
Evet ben övülmeyi seviyorum tabi ki de ama yeri ve zamanı vardır yani aşırı kalabalık içinde övülmek beni mutlu etmez aksine utandırır. bu yüzden de genelde yalnızken bir kişinin benim karakterimi sevmesi övmesi güzel bir şeydir ama içten olmalı yani sırf övmüş olmak için övmemeli içinden geliyorsa sadece bunu yapmalıdır ama zaten genelde karakterim dışında pek övülmem ki oda zaten beni seven insanlar över genelde ya da tanıyanlar beni öven yabancı biri pek övmez beni.
Çok övülüyor ama beni sarmadı. Ayak işleri bir başka, Dünya hali'de güzel ama bu fazla ve zorlama komik olmayan komik olma çabası boğdu beni.
Belki sabretsem beğenirim ama başrolün tarzına ısınamadım.
Benim övülecek bir yanım yok, çok övülürsem, hiçbir şey olması bile mutlaka bir amaç olur 🙂
Ben bayılıyorum.
İzlediğim en iyi diziler arasındadır.
Ben komedi olarak en çok kardeşpayını beğendim. İşler güçler i'de çok güzeldi. Ayak işleri son zamanda en komik olan bence. Bir ara yine bakarım ama önce 46 bitsin efsane bence, hakkı yenmiş, çok iyi bir intenet dizisi olur. Serdar Akar'ın yönetmenliğini çekim tekniklerini tiiği Kurtlar vadisinden beri beğenirim. Değişik şeyler deniyor meselâ "Aslan amca ölmüş" haberini alınca birden haberi alanın arkasındaki tüm insanların kaybolup, siyah bir oda planına alınması, 46 dizisinde, anlık siyah beyaz geçiş sahnelerinde gelecekten kesitler, çok vurucu
epey oldu 46'yı izleyeli.. sahnelerini hatırlamıyorum ama ben erdal beşikçioğlu hastasıyım. adam konuşturuyor oyunculuğunu. her projesi güzel
Sürekli dile getirmenin bir sebebi her zaman vardır.
İllahaki bir yerde bir isteğin nedeni olacaktır.
O nedenle umursamam.
Yeri gelince cevabını alacaktır.
Sessiz kaldığımı düşünenler hep basiretsiz ve çekingen olduğumu düşünerek sonrasinda hüsrana uğrayacak olanlardır.
Evet suphelendirir, doğru düzgün kimsenin kimseye selam bile vermediği bunu esirgediği bir zamanda yaşıyoruz ve yersiz bir övgü bana o kişinin benden bir çıkarı beklentisi olduğunu düşündürür.
Cevap
13Cevap
Fiziğin hep aklımda çünkü çok güzel bu yüzden aklında çok tatlısın çok hoşsun falan gerçekte duydum belki ama bilmiyorum belki de
İşte insan etkileniyor bi şekilde ama şüphe ile yaklaşmak lazım yine de
Tabiki
Gururun kaynağı, övülmek ve takdir edilmektir. Bu hâl, insanları şımartan sebeplerden biridir.
Sorum bu değildi ama 🤣
Biliyorum ben içimden geçenleri yazdım :)
Peki
Belki hoşumuza gider ama ne amaçla övgü yaptığını anlarım ona göre karşının isteğini değerlendiririm diye düşünüyorum
Yersiz övgüden rahatsız olurum... Kesin altında bi i**elik vardır.
Valla hiç övülecek bir tarafım yok ayıptır söylemesi jsjkk
Biraz utanırım ama hoşuma gider
Standart adamım g*tümü kaldırmasınlar
Kim övecek ki etkilenmem
Övülmeyi masum bulmuyorum
narsistler övülmeyi sever
Bi acaba derim
🤣
Sevmem
Etkilenmem.
yok beni bayar
Alışık biriyim..