Selam, Ne kadar zaman geçerse geçsin yapmaya devam edeceğim dediğiniz bir şey var mı? Hobi, davranış, aktivite, kısaca her şey olabilir. ya da her gün devam ederim dediğiniz bir şey.

Selam, Ne kadar zaman geçerse geçsin yapmaya devam edeceğim dediğiniz bir şey var mı? Hobi, davranış, aktivite, kısaca her şey olabilir. ya da her gün devam ederim dediğiniz bir şey.

Sürekli yapsam her şeyden sıkılırdım muhtemelen ama çok sık yapsam sıkılmayacağım şeyleri yazayım. Kahve içmek, çikolata yemek, film izlemek, dondurma yemek, şarkı dinlemek, hayvan sevmek, puzzle ya da satranç gibi oyunlar oynamak, resim çizmek...
Yani değişiyor benim için bu çünkü eskiden kitaplardan nefret ederdim fakat şimdi kitap okumayı çok seviyorum ve sürekli okuduğum halde sıkılmıyorum. Ama kendimi bildim bileli hep Bilgisayar veya PlayStation oynamayı sevmişimdir ve hiç de sıkılmam.
Kitap okumak film izlemek ve kahve içmek Ne kadar yaparsan yapayım sıkılmam
Müzik dinlemek, temizlik yapmak, yürümek, tv izlemek🤭
Rica ederim abla 🌺😊
Cevap
11Cevap
Çocuklarla çocuk olmak örneğin geçen gün parkta bi kız çocuğu babasının kucağında bana bakıyordu görsen ne kadar tatliş bende ona dil çıkardım oda bana dil çıkardı yanlarına varıncada avucunu öpüp öpüp bana öpücük attı yumurcak
öyle bir şey mümkün değil ben herşeyden sıkılabilirim
İyiymiş
Müzik dinlemek ve sevdiğim bazı dizileri tekrar tekrar izlemek. Sanırım bu ikisini defalarca yapsam da sıkılmam.
Gezmeye bayılıyorum, tüm dünyayı turlasam yine de doymam
Yok galiba ya her şeyden sıkılıyorum bir yerden sonra.
Uyumak, uyumak, uyumak 😂
Çok iyi 😂
Yüz yogası yapıyorum asla vazgeçmeyeceğim bir şey
Güzelmiş abla :)
Türk alfabesiyle 4 harfli, İngiliz alfabesiyle üç harfli😝
son ses müzik dinlemek alkol içmek
Artık yaptığım herşeyden sıkıldım
Uyumak, yemek yerken film izlemek falan filan
Sürekli enstrüman çalıyorum sıkılmıyorum.
Müzik dinlemekten bikmamm
Kız arkadaşlarımla takılmak
Spor yapmak
Rakı faslı
Kitap okumak
Oyun oynamak 😄
Sarki dinlemek
sürat ve seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?