Mesela en küçük terslikte, aksilikte öfkelenen insanlar olgun değildir bana göre. Biraz sabır göstermek lazım.

Mesela en küçük terslikte, aksilikte öfkelenen insanlar olgun değildir bana göre. Biraz sabır göstermek lazım.

Sinirlenmek veya sakin olmak olgunlukla pek alakalı bir durum değil, biraz kişilik yapısıyla alakalı bir durum. Ancak şunu net belirtebilirim ki bir insanın kalitesini en zor, en kızgın anlardaki verdiği tepkiler belli eder. Sevgililik veya arkadaşlık ilişkilerinde normalde çok iyi birisi ancak bir anlık öfkeyle oldu o kadarı olur gibisinden geçiştirmemek lazım.
Peki hiç sinirlenmediğinde o insanların yaptıkları ile, konuştukları ile ilgilenen var mı?
İnsanları deli edip sonra sakin olmasını beklemek mantıksız bana göre. Olgundur değildir herkesin kendine göre vardır bir tutumu.
Olgunlukla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sadece kendilerinin sabır edebilmeyi ve sükunetini koruyabilmeleri konusunda sorun yaşadıklarını düşünüyorum.
Sanmıyorum beni tanıyanlar sabırsız biri olduğumu bilir ama bunu asla o şekilde çevreme yansıtmam çok sinirleneceğim bir şey olmalı ki öyle olsun.
Cevap
7Cevap
Hayır bu olgunlukla ilgili bir şey değil. İnsanların yaşam dinamiklerinde neye neyin ya da nelerin sebep olduğunu bilemeyiz. Öfke kontrol sorunu olan insanlar çabuk sinirlenebilir ya da sinirini yansıtırken aşırıya kaçabilir. Bunu genelde duygularını herkese istediği gibi yansıtamayan pasif agresif bireyler yapar.
Olgun olmayan bir insanın kişilik özelliklerini yazmışsın ama.
Alâkası yok ben psikolojik bir sorundan söz ettim. Bunlar kişilik özellikleri değil sadece psikolojik hasarlar ve tedavisi de var.
Her çabuk sinirlenen hasta mıdır :d
Ben cümlemin başında “insanların yaşam dinamiklerinde neye neyin ya da nelerin sebep olduğunu bilemeyiz.” dedim.
Mekanin sahibi he yeminle korktum bu kizdan 😂
Öfke kontrolü problemi, olgunlukla alakası yok.
Gözü dönüyor ve sonunu düşünmüyor. Bu durumu evlendikten cok sonra öğrendim. Kendini kontrol edemiyor, desdek almayı kabul etmiyor. Ve bu yüzden kalın bir sabıka dosyadı olduğunu yıllar sonra öğrendim.
çabuk sinirlerinirim ve olgun bir insnaım.
alakasız bence
Çabuk sinirlenmek insanın yapısıyla alakalı o yüzden söylenemez bence
"Lağn konuşma konuşma" 😄😄
Yani gibi gibi ama bence öyle değil 🤔
Öfke kontrolü olmayanlar olgun gelmiyor. Sinirli olabilir ama sakin kalıp dinlemeyi bilmeli.
Saman alevi gibi parlayıp söner. Bu her zaman kişinin, olgun olmadığını göstermez
Ofke kontrol problemi vardir bunun olgunlukla alakadi yok adama cinnet gecirttirirsin
Kime göre çabuk neye göre çabuk aslında ve bunun olgunlukla değil birazcık pisikolojik sebeplerden dolayı olduğunuda düşünmek gerekir.
Hayır bana kalırsa yapısal bir şey olduğu gibi kabul etmek gerekir
Hayır yakından tanıdığım biri çabuk sinirlenirdi ama çok olgundu
söylenemez bence tam tersi sinirlenmek olgunluk göstergesidir
Söylerler ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum
Neye sinirlendiklerine bağlı biraz da
bence onunla alakası yok
Kontrol etmek zor olabiliyor bazen
Yasanmisliklar da insanı yorabilir
Karadenizliler ergen o zaman 😂
Söylenebilir
Alakası yok
Hayır sinir olgunlukla alakalı bir şey değildir