Ben başladığım işi asla yarım bırakamıyorum. Kitap okurken de çok sıkılsam da, mutlaka sonuna kadar okuyorum.
Şuna başlayalı 1 ay oldu hâlâ bitiremiyorum, bitirmezsem huzursuz olurum, aklım kalır.

Ben başladığım işi asla yarım bırakamıyorum. Kitap okurken de çok sıkılsam da, mutlaka sonuna kadar okuyorum.
Şuna başlayalı 1 ay oldu hâlâ bitiremiyorum, bitirmezsem huzursuz olurum, aklım kalır.

Evet benimde prensiplerim var mesela bir şey yapıyorsam yarım bırakmam. boşuna zaman kaybetmeyi sevmem. herkese hak ettiği gibi davranırım. yalan söylemem. bunun gibi prensiplerim var.
Bu arada güzel bir hobi :))
Başladığım işi yarım bırakmama olayı bende de var
Benim prensip anlayışı biraz da takıntıya giriyor, cam bardak takıntım var aşırı seviyorum hep para harcarım dolabım ve çekmece düzenim hep düzenli toplu yerli yerinde olmalı, sonra ara sıra telefonun duvar kağıdını değiştiririm hep bir farklılık ararım sıradanlıktan uzak kesifleri mesela aşırı severim , Koyduğum şey mutlaka yerinde kalmalı hep bunun gibi vs vs
Dûzenli bir hayatim var. Düzensiz hayat ve yasamlari sevmiyorum. Bir hafta sonra ne yiyecegimi dahi bilirim.
Bu arada Kitaplarini biraz daha yüksek raflara koyarsan daha makbul olur.
9 raf var üstü full zaten..(:
Cevap
20Cevap
Ben de başladığım işi bitirmeyi severim, bu arada minnoşun kutuyu kapat bana kargolasana. :d
ahaha bunu yapamam.. :d
İnsan ilişkilerimde vicdanımı hakem teyit ediyorum.. Bunun ağır bedellerini ödesemde vicdani rahatlık onemlı benım ıcın. Kirli dünyada temiz kalabilmek beni onore ediyor.
Prensiplerim var, düzenli ve tertipli çalışmayacaksam o işi yapmam.
bir şey alacaksam güzelini alırım her zaman rakama bakmam. Ucuz olup çöp olacağına ederi olup uzun süre kullanırım
Prensip sahibi bir insanımdır, hayır dediğim şeylere kolay kolay evet demem.
Yaaa o minnoş puzzle dağıtmıyormu 😍🤩 çok tatlı izliyor
Geçmişi düşünüp keşke demiyorum geleceği düşünüp hayallere dalmıyorum 👍
Dürüstlükten uzaklaşmamak ne olursa olsun kazanacaksam dürüstlükle kazanmak isterim kaybedeceksem de dürüst olduğum için kaybedeyim o zaman acıtmaz
aşko sen oğlak mısın yav
Yay.. :d
Mış gibi ye tahammülüm yok
istediğim herhangi bir şeyi elde etmeden bırakmam
Başladığım işi bitiririm
Başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum
Prensibim yok sallamasyon yaşıyorum
Evet sonuna kadar giderim
Çok sıkıntılı bir iş kolay gelsin
Türkçe mi flemenkçe mi okuyorsun?
Her ikisi de.
Hangi şehirde yaşıyorsun