Ben çevremdekilerin maddi manevi yükleri azalsın isterdim.
Ya sen
Ben çevremdekilerin maddi manevi yükleri azalsın isterdim.
Ya sen
Ben her şeyi değiştirmek isterdim. yani hem kendi hayatımda hem de dünyada ki bir çok adaletsizlik ve eşitsizlik gibi konuları özellikle de. bunların yanı sıra bir çok değişmesini istediğim konular da var tabi ki de. Dünyamızın geleceği için iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve çevre koruma önlemlerini artırmak önemlidir. Sürdürülebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak, sera gazı emisyonlarını azaltmak ve doğal kaynakları korumak için daha fazla çaba sarf etmek gerekiyor. Dünyada ekonomik, sosyal ve siyasi eşitsizlikleri azaltmak ve adaleti sağlamak önemlidir. Herkesin eşit fırsatlara sahip olabileceği bir toplum inşa etmek, yoksullukla mücadele etmek ve toplumsal adaleti desteklemek gerekiyor. Herkesin erişilebilir, kaliteli ve kapsayıcı eğitim imkanlarına sahip olabilmesi için eğitim sistemlerini geliştirmek önemlidir. Eğitim, toplumların ilerlemesine ve bireylerin potansiyellerini gerçekleştirmesine yardımcı olur. Bilimsel ve teknolojik ilerlemelerin desteklenmesi, yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve gelecekteki sorunlara yönelik sürdürülebilir çözümlerin bulunması önemlidir. Teknolojiyi insanlığın yararına kullanmak ve toplumları ileriye taşıyan inovasyonlara odaklanmak gerekiyor.
👏👏
Sihirli bir sopam😃 olsaydı, dünya barışını sağlamak için elimden geleni yapardım. İnsanların birbirleriyle anlaşabileceği bir ortam yaratmak için çalışırdım. İnsanlar arasındaki farklılıkların bir zenginlik olduğunu anlamalarını sağlamak için çaba gösterirdim. Böylece, insanlar birbirlerine saygı gösterir ve birlikte yaşamayı öğrenirlerdi. Eğer dünya barışı sağlanırsa, insanlar daha güvenli bir dünyada yaşayabilirlerdi. Savaş ve çatışmaların olmaması, insanların birbirlerine daha fazla yardım etmesine ve dayanışma içinde olmasına olanak tanır. Bu da, insanların daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerine yardımcı olur. Ayrıca, barışın sağlanması, dünya ekonomisine de olumlu katkı sağlar ve ülkeler arasındaki ticaretin artmasına yardımcı olabilir.
Çok teşekkür ederim.🌿🌸🤗
Cevap
8Cevap
Ulus Hakanı Anafartalar Başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ümüzü ölümsüz yapardım.
Vay be eig yap bunu knk süper yorum
Ah gerçek olabilse...
Adamın ölüsü yetiyor düşmanlara hjjh
3 milyon dolar, 100lük banknotlar halinde. Elden teslim edilsin isterim
Yooo, olsa güzel olur. CBR alcam
Canımı sıkan herkesi o sopayla tedavi edilemez hale getirmek
Demir olsun fghhgdd
Yok gerisini zebaniler yapar 🤣🤣🤣
banka hesabımdaki paranın yanına 10 15 tane sıfır koymayı isterdim
bi tek sağlık var oda paran varsa
olur be bi gün :) iyi bi çocuk olursan
;)
Seninle aramdaki buz dağlarını
Değneği kullandım onun icin
Gostercem ben sana 😂
😂😂😂
Sihirli değmeğim olsa sevdiğin herseyi sana alırdım
off sanada yaranılmıyo
değneyimle alırken pesin para vermiycektim 12 taksit yapıcaktım😂 ama vazgeçtim sihirli değneğimle rüyalanmanı durdururdum
dominant kız ne halin varsa gör
Karım değilsinki sana yaranayım
yalancıyı dinazor öpsünmü
karım yok
😘😘😘😘
öptü iki bacaklı dinazorun🤣😂
iki bacaklı sana yeter😂
hâla gerginmisin mastürbasyon yap rahatla
sana iyi geldim😊
demiştim gerginliğini alırım
moral şevkat saka gülmek bunlara ihtiyacın vardı elimden geldiğince tamamladım
Komitanum diycen🤣
Tayyip ve saz arkadaşlarını bu ülkeden gönderirdim
👍👍👍
Direk senin bu sorunu degiştirirdim valla
Haa yook işte sizin beyninizde ki hayal kurabilmeye yarayan kısımdaki hücrelerde bir azalma var o yüzden yaşla alakalı olduğunu düşündüm sorumu değiştirmek isteyecek kadar ciddiye almişsiniz mümkünse biraz daha ergence bulduğunuz sorularin özüne yoğunlaşın ki hayal dünyanız gelişir bir nebze de olsa
Maddi durumumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?