İnsanlar çok yorucu. En çok kendi kendimeyken huzurluyum

İnsanlar çok yorucu. En çok kendi kendimeyken huzurluyum
Benim kendime aram her zaman iyi çünkü kendimi seviyorum ve hatalarıma rağmen de sevmeye devam edeceğim ve kendime güveniyorum. zaten insan yalnız kaldıkça kimsenin yanında olmadığını sadece insanın kendisinin yanında olduğunu anlıyor bir süre sonra. bu yüzden de seviyorum kendimi. kendimle barışık yaşıyorum bu hayatta her zaman.
Kendimle aram çok iyi.. Kalabalık ortamda olup yalnız olmaktansa kendimle baş başa olmayı tercih ederim.. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda kalmıyorsun.. Kimse seni yormuyor.. Her kafadan bir ses çıkmıyor.. Bence yalnızlık çok güzel.. En azından huzurum keyfim yerinde oluyor..
Cevap
26Cevap
Kendimle aram gayet iyi arada bir didişiyoruz ayrı mesele 😄 Keyifli günler..
Bundan 5 yıl öncesine kadar özgüven sorunum hariç kendimle aram çok iyiydi. Kendime değer verdiğimi hissediyordum. Fakat şu an (21 yaşındayım) hayatın insana yüklediği o kadar fazla sorumluluk var ki.. Bir yandan aile, bir yandan ekonomik sorunlar, bir yandan okuma çabası, bir yandan Ülke sorunları ve bunların hepsiyle başa çıkmaya çalışmak.. Ben çoğu zaman kendimi dinleyemiyorum bile. Ne istiyorum ya da istemiyorum bunu bile kendime soracak zamanım yok gibi geliyor çoğu zaman. Bu yüzden kendimle aram hiç iyi değil..
Bu aralar kavgalıyız.. bir an önce özüme dönmem gerekiyor.
İyi kötü inişli çıkışlı zor olsada güzel bir ilişkimiz var bazen beni çok bunaltıyor bazende neşelendiriyor ama kendimle barışığım ❤️
Kendimle kavga ediyorum. İyi miyim kötü müyüm anlayamadım.
Rahat dur kavga etme 😀
Baya iyi geçiriyoruz.. sosyalleşmenin bi noktasinda "kendimle" vakit gecirmeyi özlüyorum o derece iyidir aramiz.. 😊
Yalnızlık daha iyi en yakınındaki insan bile değişebilir yanımda olmasını istediğim 1 kişi var sadece
En iyi kendimle anlaşıyorum zaten beni en çok ben anlıyorum leb demeden leblebiyi anlıyorum 😁😁😁
Yalnızken daha iyiyim kesinlikle kafama göre takılıyorum
Yine gelmişler kendime , huysuz ve sabırsızım
Daha bu sabah bir iki küfür ettim aynada oda karşılık verdi kalp kalbe karşıymış 😂
Kendime az sonra kahve ısmarlayacağım. En yakın arkadaşımdır kendisi🤣
Çok iyi anlaşıyoruz.. Uzun uzun sohbetler, gülüşmeler..
Bu aralar biraz iyiye gidiyor 😂
Kendimle aram bu aralar fena değil.
Sultan Süleyman ile Hürrem gibiyim 😎🦉
Kendimi seviyorum duygularıma çok değer veriyprum birisi duygularımı incitirse gadlerine bindiririm benim için çok somutlar
Heeseye sustuğum için herkese boyun eğmek zorunda kaldığım için kendimden defalarca özür dilerim
Her şekilde iyi olmak gerekiyor, hem insanlarla hem de kendi kendineyken
Kendimle konuşmuyorum
Barıştıralim
Yok ben yanaşıyorum o yanaşmıyor , onunla konuş bi
Like a sh. t aram var
Şu sıra çok giriftim ₰
Kendimle de aram kötü
İyiyiz şükür ya 😬
Kendimle her zaman için iyi geçinerim..
Şöyle böyle fena değil
Kendim ile bile huzurum
Kendimle aram çok iyi.
Bazen parçalı bulutlu bazen huzurlu
Kendimden başka kimsem yok.
kendimle muhatap olmamaya çalışıyorum
Çok iyi mutluyum kendimle
Bu aralar hiç iyi değil şiddetli geçimsizlik var
Bir barışık bir limoni
çok iyi kalp ben kalp
Bilmem, iyidir herhalde.
Oo kankayzı
Bugün kendinle küstük
Kendimi bile tasiyamiyorum
Kendimi severim
Şimdilik limoni
Kendimle mutluyum
Bk gibi
Bazen bunalsam da kendimle aram iyi
İyi şimdilik
Gerçekten çok yorucular yalnızken daha mutluyum
Tanışmadık henüz
Barışık
Bu aralar parçalı bulutlu keyifli, keyifsiz.
Vasatin ustu
Berbat
İyi. Gayet iyi geçiniyoruz.
limone
Çok iyi
Aynı fikirdeyim
Evet kendi kendine insan daha huzurlu
Orta şeker
Maşallah çok çok iyi
gelip geçiyor kendimle ilişkim
Yerim kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?