Selam, Bir türlü söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz bir şeyler oldu mu hayatınızda. Mesela arkadaş veya sevgili de olabilir, onlara zamanına söyleyemediğiniz ukde kalan bir şey.

Selam, Bir türlü söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz bir şeyler oldu mu hayatınızda. Mesela arkadaş veya sevgili de olabilir, onlara zamanına söyleyemediğiniz ukde kalan bir şey.

Bana bir kere şans verseydi karşıma alsaydım gözlerine bakıp ;
Amanın bu ne hiddet güzeller güzeli
Her tuttuğunu koparır her dilediğini başarır bir yiğidim
Sen bana varmaz da kime varırsın güzeller güzeli
cıkcık elenir, hainler kırılır
Sen bu Kul Ahmet'e varmayıp da kime varacaksın güzeller güzeli.
(Köroğlu)
Demek isterdim 🙂

Bir şey var aslında ama bazen susmakda gerekiyo sanırım. Söylersem aramız iyice açılır diye susuyorum. Kendisine değer verdiğim için bunu yapmam gerekiyo.
Evet oldu.. Bazen susmak sessiz kalmak en iyisi olacağını düşündüğümüz için söylemediğimiz şeyler olabiliyor.. Böyle olduğunda ise içimizde bir yerlerde hep ukde olarak kalıyor.. Karşımdaki insan kırılıp üzülmesin diye susuyorsun ama bu kez de senin içinde ukde kalıyor..
Teşekkür ederim..
Valla oluyo yaa barışcığım söyleyeyim diyorum sonra bakıyorum anlayacak kapasitede değil değecek biri değil susuyorum ben de. 😄
En iyisini yapıyorsun abla :D
Cevap
9Cevap
Olmuştur muhtemelen. Bir de keşke onunla daha fazla sohbet etseydim, zaman geçirseydim dediğim biri var.
Oldu Barış.. babama. keşke söylemiş olsaydım. sorularima verecek bir cevabı olur muydu diye zaman zaman düşünürüm
Evet oldu bazen her şey söylenmiyor konuşulmuyor içimde kalmaya mahkum oluyor
Bazen oluyor, her zaman her şey söylenmiyor veya söylenemiyor.
İçim de kalıp de söyleyemediklerim oluyor tabii ki.
Çok oldu, hala da oluyor. En pişmanlıklarım bu galiba.
Tabi ki, olmaz olur mu?
Oldu ama hatirlamiyorum. Sanirim arkadaslarimi karsima alip artik benim dis gorunusum hakkinda yorum yapmamalarini soylerdim
Genelde söylerim ama mutlaka vardır.
Söylerim
Oluyor arada.
Evet konuşmak dahi istemiyorum
Herşeyi söylerim içimde bir şey bırakmam
100yıl geçsede söylerim🤣🤣
Hayır doğru bulduğumu söylerim
Evet
Çok oldu
Çoğu kez
Olmuştur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?