Kişilik & Karakter Birlikte sinemaya gideceğiz. Nasıl davranmam gerekiyor? İlk defa böyle bir şey yaşayacağım arkadaşlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar filmi nasıl izleyeceğimi biliyorum sağolun. Birlikte sinemaya gideceğiz. Nasıl davranmam gerekiyor? İlk defa böyle bir şey yaşayacağım arkadaşlar? Cevapla Sinema Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aklında sapıkça şeyler olabilir ona göre güvenmiyorsan izin verme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yarı yarıya diyelim ama bana karşı mesafeli olur onu biliyorum Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Umarım iyi eğlenceler Yorumla Soran +1 yıl Umarım teşekkürler Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koltuga oturuyosun, ayaga kalkmadan filmini izliyosun. Dikkatli ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oturup film izliyceksin zaten karanlıkta.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tamam öyle yapıcam Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Neyin tribine giriyorsan artik Yorumla Soran +1 yıl Trip mi bu siz dalga geçiyorsunuz Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl İlk defa mi sinemaya gideceksin Yorumla Soran +1 yıl Bir erkekle ilk defa canım benim anlıyor musun soruda da belirttim bunu Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Evet anliyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl Ok Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl yakın sıcak ol ve ona temas et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değilim ya arkadaşım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Filmi izleyecen işte. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyordum Yorumla
benyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Öpücük alabilirsin dikkat 😂 0 45 Yorumla Soran +1 yıl Yok be saçmalama Yorumla benyilmaz +1 yıl Nası saçmalama ya sinemaya niye gidilir Yorumla Soran +1 yıl Niyeymiş Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah Yorumla benyilmaz +1 yıl E prosedür bu yeni çift sinemaya gider erkek bir buse kondurur kız isterse devamı gelir Yorumla Soran +1 yıl Yeni çift değiliz arkadaşım o gerçekten ve öyle bir senorya olmayacak Yorumla benyilmaz +1 yıl Tamam arkadaşım ne bu şiddet bu celal yahu Yorumla Soran +1 yıl Yok bir şey tamam yok bir şey Yorumla benyilmaz +1 yıl Sakinnn ya niye bu kadar gerildin ki öpücük altı üstü Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz o tanıyorum öyle biri değil en azından bana karşı bilir yerini heralde Yorumla benyilmaz +1 yıl Hea pekâlâ sen daha iyi bilirsin tabi ama öpmek öpülmek güzel şeyler cinsel bir anlam düşünmeksizin güzel tabi Yorumla Soran +1 yıl Güzeldir hiç bilmediğim için nasıl cevap vereceğimi toparlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Aklıma gelmedi değil acaba mı diye ama bilmiyorum cidden yapar mı yapmaz mı ben zaten sadece oturup film bitene kadar konuşmamayı düşünüyorum Yorumla benyilmaz +1 yıl Yaaa daha önce hiç öpüşmedin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayıırr Yorumla benyilmaz +1 yıl Vay bee ne güzel kaç yaşındasın pekii Yorumla Soran +1 yıl 19 olucam az kaldı Yorumla Soran +1 yıl Neresi güzel Allah aşkına hiç sevgilim olmadı mal gibi yaşıyorum bakalım hayırlısı Yorumla benyilmaz +1 yıl Sevgili olmadan yaşamak mal gibi mi oluyor ya Yorumla Soran +1 yıl Yaşıtlarımla kıyaslamıyorum bile kendimi yani çok güzel ilişkileri var çevremin ben neden böyleyim diye düşünüyor insan bir Yorumla benyilmaz +1 yıl Hiç öyle düşünme her şey vaktini bekler Yorumla Soran +1 yıl O vakit de gelemedi bir Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bizi beğenmiyorlar diğerleri gibi olmayınca Yorumla benyilmaz +1 yıl Ne farkın var ki Yorumla Soran +1 yıl Diğer instagram kızları gibi değilim kendi dünyamda Yorumla benyilmaz +1 yıl Heaa öyle diyosun Yorumla Soran +1 yıl Sen ne sandın Yorumla benyilmaz +1 yıl Ne biliyim kapalısın filan zannettim Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilim Yorumla benyilmaz +1 yıl Protez tırnak yok yani sende 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok abicim yok normal biriyim ben süslü aşkolardan değil Yorumla benyilmaz +1 yıl En iyisiii 😁 Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın Yorumla Soran +1 yıl Ama öyle olmayınca bakmıyorlar bakarlarsa bakalım imkansızı başarıcam Yorumla benyilmaz +1 yıl Başarmışsın işte sinemaya gidiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Gitmiyoruz daha kesin bir şey demedi sadece neyse ya bakalım gidersek yazarım buradan Yorumla Soran +1 yıl Hem o bakmaz bana daha güzel kızlar istiyor Yorumla benyilmaz +1 yıl Bak yaa hem iyi çocuk dedin hem de bakmaz bana güzel kızlar istiyor diyosun Yorumla Soran +1 yıl Ama öyle knk daha bugün dedi buna benzer bir muhabbet ve ben kapatmaya çalışıyordum Yorumla Soran +1 yıl İstiyor ve ben tercih edeceği kızlardan asla değilim bakması imkansız Yorumla benyilmaz +1 yıl Siz flört aşamasında mısınız Yorumla Soran +1 yıl Adını koyamam yanş normal arıyor yazıyor o kadar flört değiliz gibi de öyle gibi de anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Flört hep yazmaz mı biz bir gün de hiç konuşmuyoruz veya ne bileyim daha çok istediğini belli eder bana karşı bir şeyi olsa diye düşünüyorum ama zaten imkansız boş ver gitsin be boş kafanı şişiriyorum Yorumla benyilmaz +1 yıl Sen de çok üzme kendini madem öyle Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun diyelim Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Filmini izle işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ya sağol bilmiyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aklında sapıkça şeyler olabilir ona göre güvenmiyorsan izin verme
Yarı yarıya diyelim ama bana karşı mesafeli olur onu biliyorum
Umarım iyi eğlenceler
Umarım teşekkürler
Koltuga oturuyosun, ayaga kalkmadan filmini izliyosun. Dikkatli ol
Tamam
Oturup film izliyceksin zaten karanlıkta..
Tamam öyle yapıcam
Neyin tribine giriyorsan artik
Trip mi bu siz dalga geçiyorsunuz
İlk defa mi sinemaya gideceksin
Bir erkekle ilk defa canım benim anlıyor musun soruda da belirttim bunu
Evet anliyorum
İyi
Ok
yakın sıcak ol ve ona temas et
Öyle biri değilim ya arkadaşım
Filmi izleyecen işte.
Bilmiyordum
Öpücük alabilirsin dikkat 😂
Yok be saçmalama
Nası saçmalama ya sinemaya niye gidilir
Niyeymiş
Allah Allah
E prosedür bu yeni çift sinemaya gider erkek bir buse kondurur kız isterse devamı gelir
Yeni çift değiliz arkadaşım o gerçekten ve öyle bir senorya olmayacak
Tamam arkadaşım ne bu şiddet bu celal yahu
Yok bir şey tamam yok bir şey
Sakinnn ya niye bu kadar gerildin ki öpücük altı üstü
Yapmaz o tanıyorum öyle biri değil en azından bana karşı bilir yerini heralde
Hea pekâlâ sen daha iyi bilirsin tabi ama öpmek öpülmek güzel şeyler cinsel bir anlam düşünmeksizin güzel tabi
Güzeldir hiç bilmediğim için nasıl cevap vereceğimi toparlayamadım
Aklıma gelmedi değil acaba mı diye ama bilmiyorum cidden yapar mı yapmaz mı ben zaten sadece oturup film bitene kadar konuşmamayı düşünüyorum
Yaaa daha önce hiç öpüşmedin mi
Hayıırr
Vay bee ne güzel kaç yaşındasın pekii
19 olucam az kaldı
Neresi güzel Allah aşkına hiç sevgilim olmadı mal gibi yaşıyorum bakalım hayırlısı
Sevgili olmadan yaşamak mal gibi mi oluyor ya
Yaşıtlarımla kıyaslamıyorum bile kendimi yani çok güzel ilişkileri var çevremin ben neden böyleyim diye düşünüyor insan bir
Hiç öyle düşünme her şey vaktini bekler
O vakit de gelemedi bir
Maalesef bizi beğenmiyorlar diğerleri gibi olmayınca
Ne farkın var ki
Diğer instagram kızları gibi değilim kendi dünyamda
Heaa öyle diyosun
Sen ne sandın
Ne biliyim kapalısın filan zannettim
Hayır değilim
Protez tırnak yok yani sende 😂
Yok abicim yok normal biriyim ben süslü aşkolardan değil
En iyisiii 😁
Sağolasın
Ama öyle olmayınca bakmıyorlar bakarlarsa bakalım imkansızı başarıcam
Başarmışsın işte sinemaya gidiyorsunuz
Gitmiyoruz daha kesin bir şey demedi sadece neyse ya bakalım gidersek yazarım buradan
Hem o bakmaz bana daha güzel kızlar istiyor
Bak yaa hem iyi çocuk dedin hem de bakmaz bana güzel kızlar istiyor diyosun
Ama öyle knk daha bugün dedi buna benzer bir muhabbet ve ben kapatmaya çalışıyordum
İstiyor ve ben tercih edeceği kızlardan asla değilim bakması imkansız
Siz flört aşamasında mısınız
Adını koyamam yanş normal arıyor yazıyor o kadar flört değiliz gibi de öyle gibi de anlamıyorum
Flört hep yazmaz mı biz bir gün de hiç konuşmuyoruz veya ne bileyim daha çok istediğini belli eder bana karşı bir şeyi olsa diye düşünüyorum ama zaten imkansız boş ver gitsin be boş kafanı şişiriyorum
Sen de çok üzme kendini madem öyle
Hayırlısı olsun diyelim
Filmini izle işte
Aynen öyle ya sağol bilmiyordum