Kişilik & Karakter Güvenliğiniz dağlara kar yağıyor mu? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güvenliğiniz olmuş. Güvendiğiniz olucaktı.😂😂 Güvenliğiniz dağlara kar yağıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet yağdı 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yani..güvenirsin bazen kar yağar yağmur yağar dolu yağar bazen çiçekler açar bazen dağ toptan yok olurhayat işte:) 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😔😔
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu yüzden tek güvendim Allah gerisi hikayedir 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok bu konuda şanslıyım ya kime güveneceğimi bilirim 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Biri şanslı çıktı. Böyle devam etsin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kar tipi fırtına hortum 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dagimizda her türlü doğa olayı gerçekleşiyor. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yağıyor mu? 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yağdığı zamanlar çok oluyor Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Güvendigim daglar kayak merkezi olmuş 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Nadirde olsa oluyor 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güvendiğim dağ yok 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hiç mi Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Ben bir kendime güveniyorum tatlım 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Annen-baban... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet yağdı
yani..
güvenirsin bazen kar yağar yağmur yağar dolu yağar bazen çiçekler açar bazen dağ toptan yok olur
hayat işte:)
😔😔
Bu yüzden tek güvendim Allah gerisi hikayedir
Yok bu konuda şanslıyım ya kime güveneceğimi bilirim
Biri şanslı çıktı. Böyle devam etsin
Kar tipi fırtına hortum
😂
Dagimizda her türlü doğa olayı gerçekleşiyor.
😂
Karla karışık yağmur yağıyor
Yağıyor mu?
Yağdığı zamanlar çok oluyor
Güvendigim daglar kayak merkezi olmuş
Nadirde olsa oluyor
Yağıyor be.
Genelde yağar
Güvendiğim dağ yok
Hiç mi
Ben bir kendime güveniyorum tatlım 😂
Annen-baban...