Selam, ☕ Hayatta hiç doğru zamanda yanlış kararlar aldınız mı. Mesela hayatınızı kötüleştirecek kararlar veya hata yaptığınız bir karar oldu mu?

Selam, ☕ Hayatta hiç doğru zamanda yanlış kararlar aldınız mı. Mesela hayatınızı kötüleştirecek kararlar veya hata yaptığınız bir karar oldu mu?

Zamanın doğru ya da yanlış olduğunu da, kararın doğru ya da yanlış olduğuna da asla tam anlamıyla karar veremeyiz çünkü diğer tüm reddedilen olasılıkları da yok etmiş oluruz..
Evet öyle kararlarım oldu ama bunlar için üzülmüyorum. Acıda olsa hayat tecrübesi diyip hayatıma devam ediyorum. Asıl önemli olan bu durumdan ders çıkarabilmektir.

Al bakıyım sana teşekkür için yemek ısmarladım😅
Tacos severiz :D
Doğru zamanda yanlış kararlar vermiş olduğum olmuştur ama ben de şöyle bir huy var Acı çeksem de ben bunu yanlış karar verdim yanlış yaptım pek demem
Verdimmm
Cevap
16Cevap
Yanlış zamanda doğru karar , doğru zamanda da yanlış karar alırım kesinlikle ikisi de doğru olmaz 😅
Abla her soruma geliyorsun teşekkür ederim birde takip edersen süper olur :D
Olmaz adetimdir takip etmeyeni etmiyorum 😅
Anlaşılmıştır iyi akşamlar abla :D
Böyle ediyorum olduğu kadar iyi akşamlar barış 😅 takip tövbeni bozarsan beklerim
Yok abla sadece sevgili olursa bozarım oda olmadığı için kalır :D
Sağlık olsun 😅
Vermişimdir, karar vermek benim için zaten zor
İlla ko hayatımın bazı dönemlerinde yanlış kararlar vermişliğim olmuştur gadası
En büyük özelliğimdir... Yanlış zamanlarda doğru karar alıp , doğru zamanlarda yanlış kararlar alıyorum.
Evet çok. Puanım tuttuğu halde hemşirelik veya öğretmenlik yazmayıp aptal gibi mühendislik yazdım ailemi dinlemedim sonra 1. universitemde başarılı olamayıp 2. sini okudum şu an kpss den 90 üzeri almam gerekiyor hemşire olsaydın 72 bile yetiyordu
İnsanız neticede elbette verilen hatalı yanlış kararlar olmuştur
Böyle anlarda böyle kararlar vermeyen insan varsa bana yönlendir lütfen.
Ben de bu cevaptan vermiyorum.
@SymrnaCityStyle Nasıl?
Veriyorum*
@SymrnaCityStyle Tamam o halde.
Evet oldu tabi; bu yanlışın sayesinde daha da bir tecrübeli oldum.. pişman değilim
Vermedim ama keşke verseydim diyorum şimdi pişmanlığını yaşıyorum arada yanlış kararlar vermek lazım yaşama değer katıyormuş
Çook.. doğru yerde yanlış yollara da çok gittim 🙃✨
Vere vere öldüm Barış ben 😊 olmaz mı.. Dünya üzerinde yanlış kararlar vermeyen bir insan yoktur..
Hayır hep doğru kararlar veririm ama hiçbiri gerçekleşmez
Doğru zamanda mıydı bilmiyorum ama evet, yanlış kararlar verdim.😄
Evet oldu. Yol haritamı kökten değiştirmek zorunda kaldim.
Evet oldu maalesef ama tecrübe edindim dersimi aldım birdaha bu hataya düşmem
Doğru zamanlarda hep yanlış kararlar verdim yanlış zamanlardada hep doğru kararlar verdim 😇
Ben bu konuda bir markayım
Bunu herkes bir kez olsa yapmıştır
Hayatımı zikmisimtir
Öyle deme abla düzelir umarım her şey
Evet pişmanlıklarım👍
Aldığım kararlar genelde yanlış barış başkan
çok güzel yanlış kararlarım var
Verdim evet maalesef ki hepsi bir tecrübe oldu
Yanlış zamanda doğru kararlar verdim ben
Hem de fazlasıyla verdim maalesef
Evet her zaman doğru kararlar verdiğimi söyleyemem
Hayatımın çizgisi bu yönde resmen
Yanlış kararları hep doğru zamanda vermişimdir..
Çok oldu
Olmuştu
Olmuştur
Vermişimdir illa 😅
Evet
Muhakkak vermişimdir
Vermişimdir.
Evett çok hem dee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?