Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımcı olursanız sevinirim bu aralar çok yoğun bir şekilde duygusallık yaşıyorum anlamsız bir şekilde göz yaslarıma engel olamıyor birden bire ansızın aglıyorum sorasında gülerken bile gözlerim doluyor artık içinde bulunduğum durumdan dolayı korkmaya başladım cvplarınız benim için çok önemli arkadaşlar delirmiş olabilirmiyim acaba
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynı durumu yaşıyorum uzun zamandır böyleyim
Gecmiş olsun inşallah tez zamanda eski haline dönersin
Sayın gizli üye peki bi care bulamadınızmı acaba bu durum karşısında ben kötü oluyorum baya
Uzun zamandır ağır şeyler yaşıyorum, bazı duygularla başa çıkamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Bu uzun süreçte çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çok yalnız ve çaresiz hissettim çoğu zaman. Ve çoğu şeyin boş geldiğini fark ettim. Önceden dinime çok düşkün değildim. Namaz kılmaya başladım. Ve bana iyi gelen tek şey bu oldu. O yüzden sana tavsiyem, eğer düşünürsen her şeyin boş olduğunu fark edeceksin ve bu bilinçle namaz kılmanın sana ne kadar huzur getireceğini fark edeceksin. Zaman, sabır ve duayla düzeleceğimizi düşünüyorum.
İlacların etkisi diye düşünüyorum ama bi okadar da zor zamanlar geciriyorum beynimdeki hastalığım annemi kaybetmem kız arkadasımın terk etmesi işten cıkartılmam tazminatımın yanması hersey 5 ay önce basladı ve sonuç olarak bu hale geldim dua ediyorum ama intiharın eşiğine geldim artık rabbim senin de yar ve yardımcın olsun insallah güzel günlerin geleceği umut ediyorum senin için insallah
Tek başıma yasıyorum yalnız olmak herseyle bir basıma mücadele etmek yordu galiba Psikiyatri yardım almanın zamanı geldi sanırım rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Her şey üst üste gelmiş senin de bence de yardım almalısın aynı zamanda dediklerimi de düşün. şu an zor süreçler atlatıyoruz ve bizden çok daha kötü durumda olan insanlar var. İmtihan dünyası bu, senin de imtihanın bu. O yüzden her halimize ne olursa olsun şükretmeliyiz bilemeyiz ki belki de bizim de bir gün bahçemizde çiçekler açacak, belki biz de mucizelerle karşılaşacağız. Gün doğmadan neler doğar demişler hiçbir şekilde pes etmemelisin. Güçlü ol her daim. Allah senin de yardımcın olsun
Allah razı olsun namaz kılıp dua ederek sıkıntılar dan kurtulmak feraha ermek için yaradana sığınmak zorundayız zaman ve sabırla bekliycez rabbim senin benim bizim gibi durumda olanların rabbim Sifa versin inşallah
Amin 🙏
Amin
Kanamasız regl döneminde gibisin erkeklerin de varmış böyle dönemleri araştır ciddiyim bak
Tesekkür ederim arkadaşım cevabınız için
Deli olsan bu soruyu sormazdin. Merak etme deli değilsin. Depresyon ve anksiyete olabilir.
Nas Felak dualarını oku
İyi gelir
Zecx-40 Tesekkür ederim
Rica ederim kardeş
Tesekkür ederim
Angara Pavyonlarına git kendine gelirsin :D
Pavyon ortamını sevmem
O zaman karıya git. Ya da sevgili, fakbadi filan bul pompala.
Sayın gizli üye fikirleriniz için teşekkür ediyorum
Yasin genç daha
Özür dilerim ama yasımı yanlış kaydettim heralde
Depresyondasın
Beautyfs öneriniz nedir acaba