Selam, 🤔 Hayatınızda hiç paranoyak olduğunuz bir dönem oldu mu. Mesela bir konuyu çok kuruntu yaptığınız ya da takıntılı olduğunuz bir dönem, ve şu an hala devam ediyor mu.

Selam, 🤔 Hayatınızda hiç paranoyak olduğunuz bir dönem oldu mu. Mesela bir konuyu çok kuruntu yaptığınız ya da takıntılı olduğunuz bir dönem, ve şu an hala devam ediyor mu.

İnanılmaz derecede oldu. On üç yaşlarımda başladı ve o dönemler düşündüğüm şeyler akıl almaz şeylerdi. Şimdi bile aklıma gelince ürperiyorum. Sürekli takip edilme hissi ile yaşadım yıllarca. Paranoyak gibi tetikteydim hep. Daha sonra bir süre yaşamadım. Fakat üniversite sınavına hazırlanırken stresle birlikle geri geldi. Kontrol edemeyince de ilaca başladım. Sonra düzeldi. Şimdi de hiç kafaya takamıyorum. Ara ara gelip yokluyor, geri yolluyorum :D
Paranoyak derecesinde olmasa da takıntılı dönemlerim oldu. Saçma sapan takıntılarım vardı. Büyük bir ölçüde aştım bu garip takıntılarımı. Ama hala var. Mesala yolda iki kişi yürüyorsam o kişi asla sol tarafımda olmaması lazım. Soluma geçtiği zaman huzursuz oluyorum. Anında yer değiştiririm😬🤦♀️
Hangi görüşe baksam seni görüyordum sayılır mi😄
Sayılmaz çünkü her görüşte varım :D bu gerçek bir bilgidir sjsksl
Hayırlı olmasın o zaman fenomenligin😑😄
Kutladığın için teşekkür ederim :D
Şaka bir yana gerçekten tebrik ediyorum fazlasıyla hak ettin☘️
Çok teşekkür ederim. sende ayın fenomenliğini hak ediyorsun her zaman 🙏🍀
Evet oldu
Cevap
20Cevap
Hayır olmadı. Çünkü aklımdan geçen ve tahmin ettiğim her şey doğru çıkıyor. Bana paranoyaklil yapıyorsun diyenler gerçekler ortaya çıkınca kıvırıyor ama bende kredileri bitiyor. Hayatimdan çıkartıp yoluma devam ediyorum.
oluyor. ben normal de de böyleyim. gereksiz şüphelerim falan var mesela yolda yürürken bir araba bana doğru gelse içimden onun beni öldürmek için beklediğini bu yüzden ben yürüyünce beni öldürmeye geldiğini düşünüyorum. biliyorum böyle bişi yok ama engel olamıyorum
Evet oldu ilk boşandığım bir yıl icerisinde ruhsal bir çöküntü yaşadım sürekli kendime kızdım kendimi sorguladım neden bu kadar sabrettim neden beni üzmelerine fırsat verdim neden hep ben idare etmek alttan almak zorunda hissettim kendimi ve bunun sonucunda elime ne geçti bu soruların cevabını aradım durdum diyebilirim
Kafaya taktigim seyler evrensel seylerdir tum insanligi ilgilendiren sorunlar... onun dışında takıntı kuruntu yapacak bir insan degilim... birinin beni incitmesinden de korkmak incinicem kadar incindim zaten herkes gibi hayatın olaganseyleri... bunu daha mukemmelliyetci insanlar yapar... ben oyle biri degilim
Kuruntu yapmışlığım olmuştur. Bence herkeste de olmuştur. Neticede herkesin her düşüncesi doğru olmayabiliyor.
Takıntılı kelimesini herkese kullananlar var. Mesela sevgili oluyorlar ve ayrılıyorlar. Bir taraf arayı düzeltmeye çalışıyor. Diğer taraf onu takıntılı ilan edebiliyor. Ben de bunu anlamıyorum. Ayrıldığında birisi hemen vazgeçebiliyorsa o kişi zaten hiç sevmemiş demektir. Zaten sevmese kafaya da takmaz. Sen kimsin edalarında olur.
Genel olarak öyle olduğumu düşünüyorum, kafamda kendi kendime şeyler kuruyorum ama sonrasında o doğru çıkıveriyor çoğunlukla 😄
Bende :D
Olmadı. Fenomenliğin hayırlı olsun. Sonunda oldu demek.
Teşekkür ederimm
Uzunca bir süre paranoyaktım. Evliliğimi yaşantımı çok etkiledi
Ama artık iyiyim kendim için en azından iyi olmaya, herşeyi düşünmemeye rahat olmaya çalışıyorum.. çünkü hiç kimse benim paranoyak olmamı düşünmez direk yargılar...
Bir ara birileriyle kavgalıydım arabanın biri önümde durup içinden biri inince adama dalmıstım
Evet yaklaşık olarak 12 senelik bir takıntım var, eski bir kız arkadaşımın sevgilisiydi ocakta yine ayrılmışlar biz çocukla yinw mesajlaşıyoruz takıntımı yenemiyorum. Ne istediğimi de bilmiyorum
Çok değer verdiğim bir konuysa veya bir kişiyse arada olabiliyo. Doğal karşılıyorum çünkü bizlerde insanız.
Evet oldu ve hâlâ devam ediyor maalesef. Yaz mevsimini daha da sevmememe sebep oluyor. Çok kötü bir durum gerçekten... 😅
Her yerdeler.. 🐜
Yks hazırlık dönemim galiba. Stresten dolayı psikolojim pek yerinde değildi. Şimdi gayet iyiyim.
Son zamanlarım böyle geçiyor. Ve henüz tamamlanmadı bu süreç.
Evet birine karşı güvenim kırıldığında ister istemez paranoyaklaşıyorum. Şu da şöyle mi oldu acaba bu nasıl oldu acaba düşüünn dur ondan sonra. Eğer bu güvenini kaybettiren kişi telafi etmek için çabalarsa zamanla eski haline dönersin. Ama çabalamazsa zaten senin içinde duygular yavaş yavaş yok olur çabalamasını da istemezsin.
Oldu. Ama geçti şükür çünkü o konuyu araştırmayı bıraktım
Bihter ile yakalanma korkusu yüzünden olmuştum
Olmuştur muhakkak ama aklıma gelmiyor şu an demek ki etkisini çoktan kaybetmiştir
Paranoyak değilde deliye dönmüş olabilirim sağolsun deli edenler eksik olmuyor
genel olarak çok fazla düşünürüm o sebepten ötürü paranoyaklık kronikleşmiş artık bende
Sınavlara hazırlandığım dönem hem obsesif hem paranoyak olmuştum
Evet oldu ve şuna da hala devam ediyor benimkisi takıntı da olabilir bilemem göreceğiz
Selam.. Evet oldu şu anda o paranoyak dönemdeyim:(
Evet bazen öyle şeyler olduğu oluyor sanki sempatik face
Maalesef oluyor ozellikle iş hayatımda çok karşılaşıyorum kaldı ki bir de Başak burcuyum ama üstesinden gelebiliyorum alisiyorsun özellikle kendini taniyinca...
genelde deprem oldu ve nedense bunu dusundugum gun deprem oluyodu
Evet deprem hakkında olmuştu çok korkunçtu
Geçmiş olsun
Şey hep öyleyim- öhöm olmuştur ya. 😃
Ama minnoşsun knk sdfsdfsd :D
1 ay önce başladı ve çok ileri gitmeye başladı
Olmuştu ama şu an devam etmiyor
Hayatımın her dönemi diyebilirim.
Bu site beni öyle yapacak galiba 🤣
Sağlık konusunda olmuştu bir ara.
Olmadı sanırm hatırlayamadım şimdi
Evet oldu ama aştım sanırım.
Bir hafta önce oldum 😂
Ben kendim paranoyak gibiyim zaten😱
Şu an o dönemdeyim..
Olmadı
Okdu
Evet oldu...
Hayır
Oldu takıntılarımın cok arttıgı bi dönemdi
Hayır olmadı...
Asla.
Oldu ya belki hâlâ da devam ediyor emin değilim
Olmadi
Yooo olmadı
Kimin olmadıki
Oldu, devam etmiyor
Evet olmuştur.
Evet, oldu.
pek oldu denemez
Döne
Yanlışlıkla gönder tuşuna basılma sonucu :D
Doğrusunu yazalım bari😂
Dönem olarak değil ama kişilere bağlı olarak takık davranabiliyorum. Ah şu 6. his hep doğru çıkar. Sevmediğim bir insansa herşeyini irdelerim. Ta ki ipliği pazara çıkana kadar.
Teşekkürler :D
Oldu
Tabiii oldu
Evet oldu hemde çok
evet ben paranoyayım
Hep oyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?