Kişilik & Karakter İnsan ırkını 3 kelime ile tanımlayacak olsanız hangi kelimelerle tanımlardınız? Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İsteyen açıklamasını da yapabilir Güncellemeler+1 yıl Neden herkes OLUMSUZ İnsan ırkını 3 kelime ile tanımlayacak olsanız hangi kelimelerle tanımlardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Güvenilmez.karaktersiz.değişken. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl hım, guzel, anlaşmahttps://youtube.com/shorts/-6_RLrY90RU?feature=share 1 0 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl SaygısızNankörVicdansız 2 3 Yorumla Ponce +1 yıl Hepsi olumsuz bunların Yorumla Verrücktes1Mädchen +1 yıl Çünkü olumlu bir yanı yok🙃 Yorumla Ponce +1 yıl İlla vardır ya Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Nankör, narsist ve egoist. 2 1 Yorumla Ponce +1 yıl Hep olumsuz değil mi böyle Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seladdin eyubi, ayasofya , şeh Said 1 5 Yorumla Ponce +1 yıl Ben sıfatla tanımlama bekliyordum ama böyle de güzel olmuş. Açıklaması var mı? Yorumla İsimsizakc +1 yıl Salladın eyubi Kudüs alan kürt komutan Ayasofya fatih Sultan Mehmet Osmanlı İslam için aldığı mabet Şeh sait din elden gidiyor diye başlattığı hareket Yorumla İsimsizakc +1 yıl Ben soruyu yanlış anladim Yorumla Ponce +1 yıl Yook yok farklı cevap oldu. Sevdim gayet güzel Yorumla İsimsizakc +1 yıl 👍 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vahşi bencil acimasiz 1 0 Yorumla
sıradanbiriydi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ölüm olduğunu unutuyorlar... 2 1 Yorumla Ponce +1 yıl O kadar haklısın ki Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Nankör Zalim Cani 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Haydaaa Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencil açgözlü katil 1 6 Yorumla Ponce +1 yıl Herkes olumsuz yazıyor ya neden Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl E çünkü öyle sen de yaz o zaman ne yazacaksın Yorumla Ponce +1 yıl Şimdi yazmasam olur mu 🫣 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Yaz nolcak Yorumla Ponce +1 yıl Olumsuz şeyler yazıcam ben de 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl E yaaaz Yorumla
KzlrCokGuzelVrlklar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl PislikİğrençlikBulantı. 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Neden hep olumsuz Yorumla
nazzzlu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl menfaatçi yalancı korkunç 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Neden herkes olumsuz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güvenilmez.
karaktersiz.
değişken.
hım, guzel, anlaşma
https://youtube.com/shorts/-6_RLrY90RU?feature=shareSaygısız
Nankör
Vicdansız
Hepsi olumsuz bunların
Çünkü olumlu bir yanı yok🙃
İlla vardır ya
Nankör, narsist ve egoist.
Hep olumsuz değil mi böyle
Seladdin eyubi, ayasofya , şeh Said
Ben sıfatla tanımlama bekliyordum ama böyle de güzel olmuş. Açıklaması var mı?
Salladın eyubi Kudüs alan kürt komutan
Ayasofya fatih Sultan Mehmet Osmanlı İslam için aldığı mabet
Şeh sait din elden gidiyor diye başlattığı hareket
Ben soruyu yanlış anladim
Yook yok farklı cevap oldu. Sevdim gayet güzel
👍
Aciz
Nankör
Doyumsuz
Vahşi bencil acimasiz
Keyif
Bencillik